Ügyfélszolgálat: info @ jatekmakettcentrum . hu

 

Játék Áruház

  • Hasonló nevűeket is
Kategóriák
Márkák

Ajándékutalvány

Bárkivel megesik, hogy éppen kifogy az ötletekből. A Játék Makett Centrum ajándékutalvány tökéletes ajándék szeretteinek, ismerőseinek, ha nem szeretné esetleges megoldásokkal áthidalni a problémát, vagy ha csupán szabad kezet szeretne biztosítani, hiszen az ünnepelt kedve szerint válogathat játék és makett áruházunk termékeinek széles kínálatából. így a választás és a szabadság lehetőségével élve biztosan azt kapja Öntől, amire igazán szüksége van!


Az ajándékutalvány 2.000, 5.000, 10.000 és 20.000 Ft-os címletekben érhető el, kifizetése minden esetben bankkártyás online fizetéssel történik attól függetlenül, hogy rendelésben az utalványon kívül más termékek is szerepelnek-e vagy sem. A megrendelést követően Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az ajándékutalvány megvásárlásakor egy egyéni kódszámot kap, ami webáruházas vagy személyes vásárlás esetén egyaránt érvényesíthető. Webes vásárláskor a termék(ek) kosárba kerülését követően a megrendelési felületen található 'Ajándékutalvány kódja:' mezőbe beütve az érvényes számsort, a kupon összege a vásárlás végösszegéből, személyesen pedig a pénztárnál való fizetéskor kerül levonásra. Figyelem, az utalvány csak egy összegben, egyszeri alkalommal használható fel!

Bejelentkezés
  • Rendeléshez kérjük jelentkezzen be!
  • Amennyiben vásárolni szeretne, kérjük jelentkezzen be itt a regisztrációban megadott e-mail címmel és jelszóval.
  • E-mail:
  • Jelszó:
Szaktanácsadás
Játékot szeretne vásárolni, de elbizonytalanodott hatalmas választékunk láttán? Kérdezzen bátran, segítünk a választásban! Keres egy játékot, de nem találja játékáruház -unkban? Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a beszerzésben!
Kattintson ide és írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk!
Segíthetünk?
Információk, tudnivalók
Játék és Makett centrum - 1000m2 -en a gyáli úton
Játékbolt hírlevél
  • Amennyiben szeretné, hogy tájékoztassuk Önt akcióinkról, újdonságok megjelenéséről iratkozzon fel játékbolt -unk hírlevelére.
Ajánljon minket
  • Ha van olyan ismerőse, akinek szeretne minket megmutatni, csak töltse ki a megfelelő mezőket és kattintson a küldésre.