Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni Crazy Chic - Pillangós smik szett (78236)
A szettben szemfestékekekt, ajakfényeket, csillámport, és körömlakkot is találsz
14 180 Ft
12 050 Ft
-15%
Lotofen szigetek - 1000 db-os puzzle (39601) - Clementoni
Nyiss ablakot, a sarki fényre! Csak rakd ki a képet a Clementoni 1000 db-os puzzle készletéből és már is rálátásod lesz a Norvégiai Lotofen szigetekre.
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Kék tó - 1500 db-os puzzle (31680) - Clementoni
Nem fogsz tudni betelni ennek a gyönyörű tónak a látványával! Képzeld magad a partjára a Clementoni 1500 db-os puzzle készletével, melyből most kirakhatod a csodás képet!
3 940 Ft
3 350 Ft
-15%
Clementoni 30 db-os Szuper Színes puzzle - Póki (20285)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
1 350 Ft
1 150 Ft
-16%
Clementoni 104 db-os ragyogó puzzle - Marvel (20181)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 260 Ft
1 920 Ft
-10%
Revell Jaguar E-Type (07717)
Alkosson egy darabot a legendás brit autógyártás történetéből a Jaguar E-Type modellkészletünkkel. A lenyűgöző 1:8 méretarányú és 272 alkatrészből álló modell pontos rekonstrukciót kínál az elegáns és provokatív sportautóról, amely az 1960-as években meghódította a világot. Az 556 mm hosszú, 208 mm széles és 153 mm magas modell igazi szemet gyönyörködtető darab, amely bármely gyűjtemény remek kiegészítője lehet.
67 140 Ft
60 430 Ft
-15%
Mammut Junior Macskák Festés számok után 2 darabos szett
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft

Ajánló

Újdonságok

Jurassic Park fém kisautó szett 3 db-os Nano Hallywood Riden (253251012)
Jurassic Park fém kisautó szett 3 db-os Nano Hallywood Riden Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 900 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os citromsárga (311)
Ez a szett jó minőségű műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás királya lehetsz.
890 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os kék (311)
Dobd fel a homokozóban töltött időd és válaszd ezt a fantasztikus készletet, amivel a kreativitásod biztosan nem marad fejlődés nélkül. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni.
890 Ft
Clementoni Baby My First Scooter vespa járássegítő (17406)
Clementoni Baby My First Scooter vespa járássegítő Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 990 Ft
-15%
Mamut Farkas, Holografikus képkarcoló (8290545)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
Fekete kalóz kalap koponya mintával és tollal (22045)
Egy kalóz kalappal nem tudsz mellé nyúlni, már csak a megfelelő jelmezt kell megtalálnod hozzá. Nézz szét az oldalunkon, ahol rengeteg farsangi jelmez közül válogathatsz! Ez a kalap ideális választás lehet 5-7 éveseknek, akik kalóznak szeretnének öltözni. Szerezd be időben és készülj fel egy hatalmas farsangi bulira. Ezzel a kalappal garantált a menő megjelenés.
3 500 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os piros (311)
Masszív műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás ezentúl igazi móka lesz.
890 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Zerocalcare A padon (39796)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft