Játékáruház bannerek

Akciók

-11%
Bburago autómodell 1:32 Ferrari California (18-44015)
Részletgazdag 1:32 méretarányú modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Bburago
8 490 Ft
7 640 Ft
-15%
Klein Bosch Mini lombfúvó (2776)
Figyelem! Ez a lombfúvó gyerekek számára készült!

Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak.



3 éves kortól ajánlott
12 800 Ft
10 880 Ft
-15%
Mammut Szivárvány képkarcoló Víziló (11*18 cm) Mini
1 db képkarcoló, mérete: 11x18cm
1 600 Ft
1 360 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Keith Haring Yellow Art (39755)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft
-26%
Granna Gombászás az elvarázsolt erdőben (03216)
Különleges kaland vár rátok! Egy teli kosár gombával kell hazatérni az elvarázsolt erdőből igazi kaland. Erdei állatok segítik vagy akadályozzák a gombaszedőket útjuk során. A boszorkány mindent elkövet, hogy borsot törjön a játékosok orra alá. A klasszikus lépegetős játékot meseszép 3D-s játéktábla teszi egyedülállóvá.
A játékot az kezdi, aki legutóbb evett gombát. A játékosok az óramutató járásának megfelelő irányban követik egymást. Egymás után dobnak a kockával, majd annyi mezőt lépnek előre, ahányat dobtak. Ha gombát találnak a mezőn, ahova a bábujukkal eljutottak, a kosarukba teszik. Ha állatzsetonos mezőre érkeznek, akkor különböző feladatokat kell végrehajtaniuk.

Életkor: 4+
Javaslat: 2-4 játékos részére

A doboz tartalma:
játéktábla
25 gomba
18 állatzseton
a boszorkánykunyhó elemei
4 kosár
4 bábu
dobókocka

Gyártó: Granna
7 790 Ft
5 840 Ft
-15%
Mammut Fantázia világ, Festés számok után 4 darabos szett (8211545)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
7 700 Ft
6 550 Ft
-16%
Clementoni - Mickey egér formaválogató busz (14395)
A 9 darab színes forma - mint a szívecske, kör, csillag, lóhere, négyzet vagy a háromszög - mindegyikén egy-egy karakter arcképe látható a Mickey egér mesékből
5 660 Ft
4 810 Ft
-11%
Bburago autómodell 1:18 RANGE ROVER SPORT (18-12069)
Részletgazdag 1:18 méretarányú modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Bburago
18 990 Ft
17 090 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art fém ceruzahegyező zöld (438891)
Ha úgy érzed már nem fog olyan pontosan és szépen a ceruzád, vagy nem tudsz szép egyenletes vonalakat húzni itt az ideje kihegyezni őket. Amit most ezzel a zöld Prima Art hegyezővel könnyen megtehetsz. Csak hegyezd bele a forgácsot a tenyeredbe és dobd ki utána, ilyen egyszerű és a rajzeszközeid újra élesek és pontosak lesznek.
350 Ft
Majorette Monster Rockerz Jeep Wrangler színváltós fém kisautó (212057257)
Tűnj ki a tömegből ezzel a színváltós Jeep Wrangler játékautóval és éld át a nem mindennapi játékautók vezetését! Ülj be gyorsan a kormánya mögé és irány ki a terepre! Hatalmas, gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan száguldhatsz vele a legmeredekebb hegyekben vagy a csúszós, tengerparti utakon is. Ne felejtsd el megmutatni a barátaidnak az új autódat, hiszen nem minden nap láthatnak egy ilyen hatalmas kerekű Jeepet. Egy Monster Rockerz szériás, fém játékautó vár minden autóimádó, háromévesnél idősebb fiúra.
2 200 Ft
Bevásárlókocsi zöld műanyag (5022)
Szinte minden kis csemete előszeretettel szereti utánozni a szüleit a felnőttes tevékenységekben, amibe a bevásárlás is beletartozik. Ehhez már csak egy menő zöld bevásárlókocsi hiányzik. Szuper szerepjátékot lehet vele játszani, amellyel remekül gyakorolható a megfelelő illem és szocializálódás folyamata. Használhatjuk akár járássegítőként, amivel könnyebben lehet fejleszteni a megfelelő egyensúly érzéket. A játék során pedig egy boltban való viselkedést, és a vásárlás folyamatát tanulhatjuk meg akár lépésről lépésre. Remek játék, amibe az idősebbeket vagy akár a szülőket is belehet vonni. Amellett, hogy fejlesztő játék, roppant izgalmas is. Ha még kezdő lennél benne az sem baj, írj bevásárlólistát.
3 500 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Rebel Moon (39864)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft
Számos festővászon keretben festékkel és ecsettel Van Gogh Csillagos éj 30x40 cm (W3630)
Szereted a számos színezőket? És a festéstől sem ijedsz meg? Akkor jó helyen jársz, hiszen megérkezett a számos színezők legújabb fajtája! Egy igazi, keretben lévő vásznon kell most megtalálnod a számokat és kifesteni a hozzájuk tartozó részeket. Próbáld ki például ezt a 30 x 40 centiméteres képet, amin Van Gogh Csillagos éj című festményét tudod elkészíteni, vedd elő a csomagban megtalálható ecsetet és festékeket, és varázsolj színeket a számok helyére! Fejleszd a kézügyességedet, miközben ügyesen a vonalon belül maradsz az ecsettel, és vezesd le a feszültséget már ötéves kortól!
5 590 Ft
Mega homokozó készlet műanyag 9 db-os zöld (342)
Szeretnéd feldobni akár a strandolást? Vagy csak szívesen játszanál a kertedben? Ebben aztán tényleg mindent megtalálsz! A mega homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Egy locsoló is a szett része, hiszen, ha alaposan fellocsolod a talajt mielőtt elkezded az építést sokkal formálhatóbb talajt kapsz. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. A szépen elvégzett munka után pedig jöhet a jól megérdemelt frizbizés. Ugye milyen nagyszerű mókának hangzik? Már csak kosárba kell tenned a megfelelő készlete
3 000 Ft
Cerda Batman gumicsizma 30-as méret (2300005370)
Ha 30-as a lábad és egy menő Batman-es csizmára vágytál, ne keress tovább. Rendeld meg tőlünk és nem lesz több problémád az esővel. Ebben aztán szaladgálhatsz a pocsolyában, hiszen a lábad száraz marad. Ha pedig úgy érzed, hogy lötyögne a lábadon vagy beesne az eső csak húzd össze a szár végén lévő gumit, hogy orvosold a helyzetet. Az alsó gumitalp réteg pedig óvni fog téged az elcsúszástól. Láttál már ennyire menő gumicsizmát?
9 000 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Harry Potter (39862)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft