Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Paedagogic Line emeletes orvosi koffer (4360)
Két emeletes orvosi doboz, telis-tele hasznos felszerelésekkel (sztetoszkóp, fülvizsgáló, lázmérő, fecskendő és még sok kiegészítő).

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
12 400 Ft
10 540 Ft
-15%
Mammut Holdvilág 3 darabos szett
3 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorlólap
5 000 Ft
4 250 Ft
-25%
Super Wings Deluxe átalakuló Donnie figura (740432)
Donnie a Super Wings szárnyalója most most minden eddiginél szuperebb kiadásban csatlakozhat repteredhez. A Deluxe kiadású figura amellett, hogy könnyedén átalakíthatóak robotból repülővé hang és fény effektekkel lett ellátva.á
11 999 Ft
9 000 Ft
-16%
Loco mozdony, kék - BigJigs (BJT490)
A Bigjigs fából készült mozdonyainak köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül! A Loco mozdony kék és piros színének és formájának köszönhetően a régi időket idézi, miközben bármelyik BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
3 570 Ft
3 030 Ft
-15%
Mammut Sas, Haladó festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
6 100 Ft
5 190 Ft
-16%
Tengerparti tűzoltóállomás tűzoltóhajóval - Bigjigs (BJT261)
Mentsd meg a bajbajutottakat a tengeren is, hiszen most a Bigjigs készletének köszönhetően egy tengerparti tűzoltóállomást építhetsz hozzá a sínpályádhoz, melyhez természetesen tűzoltóhajó is jár! Bigjigs Tengerparti tűzoltóállomás tűzoltóhajóval, fából készítve, 11,5 x 22,5 x 20 cm-es méretben, kiváló minőségben!
9 840 Ft
8 360 Ft
-15%
Mammut Junior Tigris kicsinyével, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Klein Bosch 3 az 1-ben építőkészlet, munkagépek (8792)
A készlet tartalma: - Építési útmutató 3 különböző munkagéphez: kotró, dömper és lánctalpa. - Bosch csavarhúzó - Bosch csavarkulcs - Kompatibilis a Bosch és Technico csavarhúzókkal. 3 éves kortól ajánlott.
9 900 Ft
8 420 Ft

Ajánló

Újdonságok

Bevásárlókocsi zöld műanyag (5022)
Szinte minden kis csemete előszeretettel szereti utánozni a szüleit a felnőttes tevékenységekben, amibe a bevásárlás is beletartozik. Ehhez már csak egy menő zöld bevásárlókocsi hiányzik. Szuper szerepjátékot lehet vele játszani, amellyel remekül gyakorolható a megfelelő illem és szocializálódás folyamata. Használhatjuk akár járássegítőként, amivel könnyebben lehet fejleszteni a megfelelő egyensúly érzéket. A játék során pedig egy boltban való viselkedést, és a vásárlás folyamatát tanulhatjuk meg akár lépésről lépésre. Remek játék, amibe az idősebbeket vagy akár a szülőket is belehet vonni. Amellett, hogy fejlesztő játék, roppant izgalmas is. Ha még kezdő lennél benne az sem baj, írj bevásárlólistát.
3 500 Ft
Disney Hamupipőke jelmez M (ruha) (21864)
Disney Hamupipőke jelmez M (ruha) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 000 Ft
Pamela Jelmez 116-os (ruha) (37935)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy elegáns hercegnő ebben a halványrózsaszín Pamela jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű herceggel és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked a fodros szoknyás jelmezed 4 éves kor felett! A jelmezszett egy 116-os méretű ruhát tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 500 Ft
Fekete palást cicás kapucnival M (23805)
Fekete palást cicás kapucnival M Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 290 Ft
Szivárvány tündér jelmez szett (Szoknya, szárnyak, varázspálca) (21846)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy szivárványtündér ebben a színpompás jelmezben, kontyold fel hozzá a hajadat, igazítsd meg a szárnyaidat és már suhanhatsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi buliban vagy csináljatok sok-sok közös képeket és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 6 éves kor felett! A jelmez 116-134-es méretnek felel meg és egy színes szoknyát, egy varázspálcát és egy pár tündérszárnyat tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 290 Ft
Top model Princess Mimi filctoll készlet 6 db-os (160470)
Top model Princess Mimi filctoll készlet 6 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 900 Ft
Clementoni puzzle ragasztó (37044)
Clementoni puzzle ragasztó (37044)
3 770 Ft
Halloween horror baba maszk 30 x 30 cm latex (23827)
Vedd fel magadra ezt az ijesztő maszkot és garantáltan meghökkennek tőled majd a parti résztvevői. Roppant élethű és ijesztő ez a menő maszk. 30 x 30 cm-es méretének köszönhetően ideális választás egy 8-12 éves viselőnek. Ha igazán profi szeretnél lenni akkor vegyél fel mellé egy fehér pólót és kend össze művérrel a tökéletes hatás érdekében.
8 000 Ft