Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Gorilla, Réz képkarcoló (8270611)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-16%
Clementoni 60 db-os puzzle - Peppa (26590)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 130 Ft
2 660 Ft
-16%
Clementoni - Mechanikus műhely - Buggy és Quad (50812)
Egy vagány buggy vagy quad, amit gyermeked saját maga építhet meg.
4 530 Ft
3 850 Ft
-15%
Klein Trapéz alakú orvosi táska (4457)
Klein orvosi táska. Számos tartozékkal, többek között: sztetoszkóp, lázmérő, fecskendő, receptkártya.
5 100 Ft
4 340 Ft
-15%
Mammut Ló portré, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-26%
Granna A brémai muzsikusok (03429)
Országszerte mindenki a négy bátor állatról mesél, amelyek egymás hátára állva akkora lármát csaptak, hogy a zsiványbanda tagjai fejvesztve elmenekültek. Most ti is sok gazfickót elüldözhettek, ha különböző állatokat állítotok egymásra. A muzsikusok helytállása más állatokat is felbátorított és arra ösztönzött, hogy szembeszálljanak a még mindig nagy számban garázdálkodó zsiványokkal. Elhatároztátok, hogy segítetek nekik, és Brémába menet mind összegyűjtötök néhány állatot, hogy egymásra állva elijesszék a gonosztevőket. Az nyer, akinek az állatai a legalacsonyabb tornyot alkotják. 5 éves kortól ajánlott. Játékosok száma: 2-4. Gyártó: Granna
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Mammut Tengeri lények, Szivárvány képkarcoló (8280544)
A képkarcoló egy nagyszerű kreatív készlet kis és nagy művészek számára. A képkarcolós elősegíti a kreativitást, a finommotorikát és a koncentrációt, miközben hatalmas szórakozást nyújt. Minden művész büszke lesz az elkészült műalkotására.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Junior Kiskutyák kosárban, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft

Ajánló

Újdonságok

CowBoy Jelmez 110-es (overál, öv pisztolytartóval, kendő, kalap) (4389P110)
Hűha, megérkezett a vadnyugat bátor harcosa, a cowboy! Ha te is szereted a pisztolypárbajokat, akkor változz cowboyjá a farsangi jelmezversenyre! Csapj le erre a menő jelmezre, vedd fel gyorsan az overált, igazítsd meg a kalapodat és már indulhatsz is a postakocsitolvajok után! Keress magad mellé egy sheriffet vagy táncolj egy helyes cowgirllel és igyatok meg együtt egy üdítőt a jelmezverseny előtt! Ha elmúltál 3 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: overál, öv pisztolytartóval, kendő, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt.
12 000 Ft
Egérfiú jelmez 104-es (ruha, fejdísz) (3617T)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a helyes jelmezt és legyél egy bátor egérfiú! Kapd fel a nadrágkötős ruhát, igazítsd meg a fejdíszt a fejeden és már indulhatsz is! Keress egy kutyust, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és énekeljétek el együtt a kedvenc egeres dalodat! Ne habozz tovább, ez a jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, egérfejes fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 990 Ft
Halloween hajpánt fűrésszel (23697)
Nem mindennapi fejpánt lehet most a tiéd, ugyanis ez egy fűrészt ábrázol. Tökéletes választás Farsangi vagy Halloween-i partikra. Rendeld meg te is és hagyd, hogy mindenki megcsodáljon benne. Te kitaláltad idén mi leszel a partin?
1 600 Ft
Majorette Vintage Renault 5 Turbo 210B-3 fém kisautó kék 1:64 (212052010)
Tűnj ki a tömegből ezzel a kék színű Renault 5 Turbo 210B-3 autóval! Csak ülj be a volánja mögé és már át is élheted, hogy milyen lehetett egy ilyen retró autóval elgurulni egészen a Balatonig. Ellenőrizd le, hogy mindent bepakoltál-e a csomagtartójába és ha minden stimmel, adj gázt és irány az autópálya! Egy igazi matuzsálemet ismerhet meg minden fiú a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játékautóján keresztül, szóval szerezd meg, ha te is elmúltál három éves.
1 350 Ft
Dickie Toys Mack-Volvo kamion utánfutóval 2 Volvo munkagéppel (38203725005)
"Te is azok közé a gyerekek közé tartozol, akik mindig arról álmodoztak, hogy egy óriás markolóval, kamionnal dolgozzon nap mint nap? A játék Volvo munkagépek megszólalásig hasonlítanak az eredetihez, így önfeledten dolgozhatsz velük az építkezéseken! A Dickie Toys járgányai strapabíró műanyagból készültek, így jól bírják a környezetváltozást. Játssz velük bátran a lakásban, a kertben vagy a játszótéren!

"
3 900 Ft
Top model My diary napló készítő szett matricákkal és kiegészítőkkel (12111)
Top model My diary napló készítő szett matricákkal és kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 790 Ft
Top 10 kompetitív társasjáték (121001381)
Top 10 kompetitív társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
7 290 Ft
Halloween horror tök maszk latex (23838)
Öltsd magara ezt a tök menő tök állarcot és sokkal ijesztőbb lesz a megjelenésed. A maszk latexből készült, ezáltal nyúlik és kényelmesen magadra tudod venni. A maszkot gyerkőcök is hordhatják 8 éves kortól, de akár egy felnőtre is kényelmesen ráfér. Rendeld meg te is, hogy te lehess a legijesztőbb a partiban.
8 000 Ft