Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Híres építmények 3 darabos szett
3 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorlólap
5 000 Ft
4 250 Ft
-26%
Granna Gombászás az elvarázsolt erdőben (03216)
Különleges kaland vár rátok! Egy teli kosár gombával kell hazatérni az elvarázsolt erdőből igazi kaland. Erdei állatok segítik vagy akadályozzák a gombaszedőket útjuk során. A boszorkány mindent elkövet, hogy borsot törjön a játékosok orra alá. A klasszikus lépegetős játékot meseszép 3D-s játéktábla teszi egyedülállóvá.
A játékot az kezdi, aki legutóbb evett gombát. A játékosok az óramutató járásának megfelelő irányban követik egymást. Egymás után dobnak a kockával, majd annyi mezőt lépnek előre, ahányat dobtak. Ha gombát találnak a mezőn, ahova a bábujukkal eljutottak, a kosarukba teszik. Ha állatzsetonos mezőre érkeznek, akkor különböző feladatokat kell végrehajtaniuk.

Életkor: 4+
Javaslat: 2-4 játékos részére

A doboz tartalma:
játéktábla
25 gomba
18 állatzseton
a boszorkánykunyhó elemei
4 kosár
4 bábu
dobókocka

Gyártó: Granna
7 790 Ft
5 840 Ft
-15%
Mammut Junior Tündérek, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Mammut Űr, Első színeim (8342010)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Klein Bosch Mini körfűrész (8421)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini körfűrész, forgó műanyag pengével, valósághű hanghatással és fényjelzésekkel. Működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék). Méret: 24 x 17 x 17,5 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
12 000 Ft
10 200 Ft
-25%
Granna Maffia (00084)
A MAFFIA a népszerű csapatjáték lebilincselő társas változata. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik, táborozáskor vagy az iskolában, bulin, családi eseményeken, csapatépítő tréningeken. Eredeti szabályaival nagyobb csoportok számára teszi lehetővé a közös játékot.
5 290 Ft
3 970 Ft
-25%
Super Wings mini jármű - Willy (740134P)
Willy, a tengeralattjáró téged is lenyűgöz majd! Csak nyomd meg a tetején lévő periszkópot és máris használatra kész a rakétája! Super Wings mini Willy jármű kb. 7 cm-es méretben!
2 799 Ft
2 100 Ft
-15%
Eurostar vonat - Bigjigs (BJT476)
Az utasok egyszerűen imádni fogják ezt a szuper Eurostar vonatot, mely két mozdonyból és egy vagonból épül fel! Eurostar vonat kiváló minőségű fából készítve, kb. 34,5 cm-es méretben a Bigjigs-től!
7 490 Ft
6 370 Ft

Ajánló

Újdonságok

Razor Crazy Cart drift kézifék (27)
Razor Crazy Cart drift kézifék Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
22 250 Ft
Majorette MAN TGS fém tűzoltóautó piros 1:64 (212057181006)
Utat kérünk, megérkezett a tűzoltóság messziről felismerhető, piros MAN TGS autója, amely azonnal el is oltja a tüzet. Pattanj te is az emelőkosárba, és segíts a bajbajutottakon, legyen szó egy cicáról vagy egy erkélyen ragadt szomszédról. Éld át a mindennapi élet szituációt a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játékautói segítségével, amelyekre nem is gondolnád, hogy mekkora szükség szokott lenni a felnőttek világában. Egy átlagos, mégis szórakoztató játékautó a három évesnél idősebb fiúknak.
1 700 Ft
Arcfesték kisnyuszi (szivacs, fekete, fehér, rózsaszín, szürke) (w50081)
Arcfesték kisnyuszi (szivacs, fekete, fehér, rózsaszín, szürke) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 400 Ft
Pinocchio mesés társasjáték 2 játékkal (34914)
A két játék segítségével a kisebb gyermekek is könnyen átélhetik a közös játék örömeit. A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket. Lényeg a pontos megfigyelés, a siker és kudarc tűrése, valamint a kreativitás és a kézügyesség. A játékidő rövid, ám mégis szórakoztató és izgalmas. Már az öt évesek is győzelmi eséllyel indulhatnak az idősebbek ellen! Mivel több nehézségi fok játszható, ezért az idősebb korosztály figyelmét is leköti. Használata családban, óvodában és az iskolában egyaránt ajánlott.
1 900 Ft
Udvarhölgy rózsaszín jelmez 116-os (ruha, kalap) (3698R)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy csini udvarhölgy ebben a csillogóan rózsaszín jelmezben, fond be a hajadat és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű herceggel és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked a farsangi jelmezed 4 éves kor felett! A 116-os méretű jelmezszett tartalma: ruha, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 990 Ft
Amerikai indián harcos jelmez S (Mellény, nadrág, öv) (21684)
Amerikában laknak és füstjelekkel kommunikálnak egymással. Barna ruhát és színes ékszereket viselnek, a nevük pedig mindig valami fontosat jelent. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, az amerikai indiánokról van szó! Legyél egy harcos indián a farsangi buliban és védd meg a barátaidat a vámpíroktól és csontvázaktól! Csak vedd fel ezt a jelmezt, igazítsd meg az övedet és már készen is állsz! Fesd ki az arcodat és vegyél fel egy indiántollas fejdíszt is, hogy tudják a többiek: te vagy a törzsfőnök! A jelmezszett tartalma: mellény, nadrág, öv. Az S-es jelmez 98-116-os méretnek felel meg és 3-5 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 990 Ft
Csillámos csontvázlány jelmez 116-os (kapucnis ruha) (28486)
Csillámos csontvázlány jelmez 116-os (kapucnis ruha) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
7 000 Ft