Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni Crazy Chic - Szépség influenszer készlet (16653)
Clementoni Crazy Chic - Szépség influenszer készlet (16653)
13 160 Ft
11 190 Ft
-15%
Mammut Bagoly, Ezüst képkarcoló (8250537)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Macska, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 000 Ft
4 250 Ft
-25%
Super Wings Transform 2db-os Jett & Astra (720031H)
Kedvenc repülős meséd, a Super Wings szárnyalói most beköltözhetnek Hozzád, egyenesen a repteredre! A figurákápár apró mozdulattal átalakíthatók járműből robottá, így akár a szárazföldön akár a levegőbenákalandozhattok velük! A szettbenáJett-et és Astra-tátalálod.á
4 995 Ft
3 750 Ft
-15%
Mammut Hattyúk, Junior festés számok után (8222006)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
2000 db-os puzzle mordillo - dzsungel (32565) - Clementoni
2000 db-os puzzle mordillo - dzsungel (32565) - Clementoni
5 230 Ft
4 450 Ft
-15%
Mammut Cicák, Arany képkarcoló (8260602)
Mammut Cicák, Arany képkarcoló (8260602)
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Hörcsög, Réz képkarcoló (8271020)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft

Ajánló

Újdonságok

Nebulous Stars tervezőfüzet színesceruzákkal és matricákkal Marinia (11102)
Nebulous Stars tervezőfüzet színesceruzákkal és matricákkal Marinia Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 700 Ft
Prima Art hajlítható mértan készlet 3 db-os kék (357037)
Matematika órán sokszor kell használni vonalzót. Miért ne legyen éppen egy ilyen szuper hajlékony vonalzód? Ebben a szettben egyből hármat is kapsz a különféle mérések elvégzésére. Ha pedig a táskádba teszed nem kell többé azon aggódnod, hogy a nagyobb rázkódások hatására el fog törni. Rendeld meg most, hiszen minden kis mérnökpalántának kell egy profi mérőfelszerelés.
790 Ft
Clementoni Mecha Dragon összeszerelhető robot sárkány (50194)
Clementoni Mecha Dragon összeszerelhető robot sárkány Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
17 590 Ft
Razor Dirt Quad hátsó kerék 1 db (W25143002048)
Razor Dirt Quad hátsó kerék 1 db Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
56 790 Ft
Munkafüzet tollal angol tanulásához (126562)
Az első szavak angol nyelven!
A füzetben található képek, ábrák és gyakorlatok segítenek az angol nyelvtan elsajátításában és gyakorlásában. Az előre megrajzolt vonalak és a rajzolás kijelölt iránya, könnyű tájékozódást tesz lehetővé a gyermek számára.
A mellékelt letörölhető filctoll önbizalmat és biztonságot ad a tanuláshoz, mert az elhibázott betűk rajzait könnyedén le lehet törölni és újra lehet próbálni. A füzet lapjain az angol ABC összes betűje szerepel színes képekkel valamint számok egytől húszig, melyek mellett az aktuális szó található. Az írás elsajátításának és a kézügyesség fejlesztésének ez a szórakoztató formája nem megterhelő az ifjú iskolajelölt számára!
1 090 Ft
Prima Art radír narancssárga (450968)
Veled is volt már úgy, hogy gyorsabban gondolkodtál, mint ahogy írtál és ezért véletlenül belehibáztál? Vagy a házifeladatodban rontottál és nem akartál ezért egy teljesen új lapot kezdeni? Legyen segítséged ez a Prima Art narancssárga radír és ha szeretnéd akár az összes ceruza vonást eltávolíthatod ezután. Állagának köszönhetően biztosan nem fogja felsérteni a papírod és használata is igen könnyű csak párszor dörzsöld oda-vissza a kiválasztott területen. Tüntess el minden hibát a papírodról.
150 Ft
Kis virág Jelmez rózsaszín 110-es (ruha, fejdísz) (3614F110)
Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen jelmezt szeretnél felvenni farsangra, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető, rózsaszín kis virágos jelmezt, kapd fel a kezeslábas ruhát, igazítsd meg a fejeden a fejdíszt és már indulhatsz is! Keress egy napsütötte helyet, táncolj együtt egy felhőcskével és énekeljétek el együtt a Süss fel napot! Ez az aranyos jelmez csak rád vár hároméves kor felett! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
8 000 Ft
Bandita Jelmez 140 cm M (ruha, mellény, öv, köpeny, maszk) (38677)
Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 140-es méretű jelmezt, igazítsd meg a maszkodat, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 8 éves kor felett! A szett tartalma: M-es ruha, mellény, öv, köpeny, maszk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 990 Ft