Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni 2 x 60 db-os puzzle - Mancs őrjárat (21617)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
1 670 Ft
1 420 Ft
-15%
Mammut Nyuszi, Kawaii Ezüst képkarcoló (8251619)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-16%
Clementoni - Interaktív asztal (17704)
A Clemmy Baby legújabb interaktív asztalának segítségével a gyermeked már egészen kis korban megismerkedhet a színek és a különböző formák világával! Az asztalhoz tartozó kockákat a kicsi átnyomhatja a ház tetején, amik a katapultnak köszönhetően pattoghatnak, vagy az asztallábakon keresztül a földre eshetnek. Ez az izgalmas és mókás játék azonnal felkelti majd a gyermek figyelmét, fejlesztve a finommotorikus képességeit is.
15 310 Ft
13 010 Ft
-16%
Jégvarázs 2 - 1000 db-os puzzle (39526) - Clementoni
Egy varázslatos kihívás vár Celementoni Jégvarázs 2 1000 db os lehetetlen puzzlejével!
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Klein Shopping Center Euro papírpénz és érme pénztárgéphez (9605)
Pénzérmék és papírpénz bevásárláshoz, a Klein pénztárgépek kiváló kiegészítője.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
2 900 Ft
2 470 Ft
-15%
Mammut Macska a zongorán, Ezüst képkarcoló
1 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorló lap
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
New York panoráma puzzle, 1000 db-os puzzle (39434) - Clementoni
New York, New York! A képen a csodálatos nagyváros látképe tárul eléd, a Brooklyn Bridge-el. Ha szeretnéd otthonodban érezni a new york-i életérzést, akkor ezt a puzzle-t mindenképp Neked ajánlom! A kép mérete kirakva 98 x 33 cm.á
3 290 Ft
2 800 Ft
-25%
Super Wings Távirányítós Paul a rendőr repcsi (710750)
Paul a repülőtéri forgalmat tartja kézben! Segíts neki, hogy hatékonyabban végezhesse feladatát és irányítsd újabb Super Wings kalandok felé! A távirányítós repcsi, hang és fényeffektek kiadására illetve 360 fokos forgásra is képes!
10 999 Ft
8 250 Ft

Ajánló

Újdonságok

Harisnya méhecske fekete-sárga gyerek M (01241)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy fürge méhecske ebben a fekete-sárga színű harisnyában, vegyél fel egy hozzá illő jelmezt és már repülhetsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy énekeljetek el közösen egy dalt és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked ez a színpár 7 éves kor felett! A kép illusztráció, a termék egy M-es méretű gyerekharisnyát tartalmaz.
2 500 Ft
Vámpírlány jelmez 158-as (ruha, mini sapka) (07498)
Változz egy szempillantás alatt csini vámpírlánnyá! Ha szeretnéd, hogy mindenki a te jelmezedet emlegesse idén a farsangi jelmezversenyen, akkor ne keresgélj tovább, kapd fel gyorsan a fekete-piros ruhát, igazítsd meg a kicsi sapkádat és indulás! Gyakorolj be pár vámpírpózt is és lepd meg a barátnőidet a jelmezválasztásoddal! Ha te is szereted a borzongást és elmúltál 11 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 158-as méretű jelmezszett tartalma: vámpírlányruha, mini sapka. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
16 600 Ft
Bandita jelmez 140-es (felső, nadrág, öv, köpeny, szemmaszk) (38387)
Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 140-es méretű jelmezt, igazítsd meg a köpenyedet és a szemfedődet, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 8 éves kor felett! A szett tartalma: felső, nadrág, öv, köpeny, szemfedő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 500 Ft
Top model miss melody golyóstoll forgó dísszel lila (156008)
Ezzel a tollal igazán ki lehet tűnni a tömegből. Válassz olyan tollat, ami igazán a te stílusod. Csillog, forog, lovas, lila színű és még írni is nagyszerűen lehet vele. Ennél több nem is kell. Ha rajongsz a szárnyaló lovakért akkor mindenképp ezt válaszd. Kis méretének köszönhetően még a tolltartódban is könnyedén elfér. Kezd stílusosan a sulit.
2 000 Ft
Boszorkány arcfesték fekete műkörmökkel (szivacs, ecset, zöld, fekete, sárga, piros) (40092)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a boszorkányos arcfestő készletre és készítsd el hozzá a legijesztőbb boszorkányjelmezt! Használd a zöld, fekete, sárga és piros alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és ha elkészült az arcfestésed, akkor már csak a fekete műkörmök hiányoznak! Vegyél fel egy boszorkánykalapot is, és akkor garantáltan emlékezni fognak a többiek, hogy neked van a legmenőbb arcfestésed 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
1 500 Ft
Marvel Galaxis őrzői Groot fém játékfigura 5 cm (151889)
Én vagyok Groot. Én vagyok Groot! Én vagyok Groot? Sajnos Groot csak ennyit tud legtöbbször mondani a társainak, amikor beszélgetni próbálnak vele, de az ereje mindig meggyőzőbb szokott lenni, mint a beszédképessége. Felnőtt formájában A galaxis őrzői című filmekben ismerhettétek meg. Őt kínáljuk most nektek a Jada cég gyártásában egy öt centiméteres fém játékfigura formájában. A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.
1 190 Ft
-15%
Mammut Oroszlánok, Arany képkarcoló (8260603)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft