Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni 24 db-os puzzle - Póki és barátai (24249)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 130 Ft
2 660 Ft
-15%
Klein Tűzoltó hátizsák (8900)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Tartozékok (játékok): - Tűzoltó készülék - Szekerce - Elemes zseblámpa - Walkie-talkie - Feszítővas - Jelvény. A tűzoltó készülék játék, és mint ilyen, csak játékként használható.
12 900 Ft
10 970 Ft
-16%
Klein Orvosi táska (4325)
A Klein orvosi tásak segítségével a beteg babák és plüssállatok alaposan megvizsgálhatók és pillanatok alatt gyorsan meggyógyíthatók. A táska rengeteg kiegészítőt tartalmaz, köztük lázmérőt, sztetoszkópot, fecskendőt, fültükröt és reflexkalapácsot.
14 840 Ft
12 610 Ft
-15%
Gyűrűpiramis fejlesztő bébijáték (17732) - Clementoni
Gyűrűpiramis fejlesztő bébijáték (17732) - Clementoni
4 210 Ft
3 580 Ft
-15%
Disney-gála - 6000 db-os puzzle (36525) - Clementoni
Hatalmas a buli a Disney háza táján, hiszen egy óriási gálát rendeztek a karaktereiknek! Ha te is részt vennél ezen a mókás estélyen, akkor csak rakd ki a képet a Clementoni 6000 db-os puzzle készletéből!
14 610 Ft
12 420 Ft
-26%
Granna Sherlock (03301)
Sherlock Holmes, John Watson, James Moriarty, Irene Adler. Az ismert hősökre a gyanú árnyéka vetül - egyikük bűnöző. Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?
Szeretsz a rejtvények végére járni? Hiszel a megfigyelés és a logikus gondolkodás erejében? Ha igen, akkor oldd meg ezt a bűnügyet is! A Sherlock Holmes-elbeszélések hőseire a gyanú árnyéka vetült, derítsd ki és nevezd meg, melyikük a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevő. A Sherlock révén s 19. századi Londonban találod magad, ahol önálló nyomozás vár rád. Elemezd a kártyákat, kérdezd ki a többi játékost és harcolj a győzelemért.

Életkor: 10+
Javasolt: 2-4 játékos részére
Játékidő: 15 perc

A doboz tartalma:
- 4 paraván
- 13 kártya a gyanúsítottak képével
- nyomozási naplótömb
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Mammut Junior Kiskutyák kosárban, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-26%
Granna Érzékek sorozat Szivárvány - Játék a színekkel
A kicsik játék közben megismerkedhetnek a színek világával, a nagyobbak memóriájukat és koncentrációs képességüket fejleszthetik.
A szivárvány társasjáték 3 különböző korosztálynak szóló játékvariációt rejt magában, így a gyerkőcök sokáig játszhatnak vele, a nagyobb tesóknak is izgalmas.

A doboz tartalma:
- szivárványos tábla
- 36 korong színes képekkel
- 6 színű dobókocka
- játékszabály

Ajánlott: 3 éves kortól 10 éves korig
1-6 játékos részére

Gyártó: Granna
3 990 Ft
2 990 Ft

Ajánló

Újdonságok

Top model Fantasy Model divattervező füzet fénnyel és hanggal (144264)
Szereted a sellőket és a tündéreket? És oda-vissza ismered a legújabb divatot? Akkor jó hírünk van, hiszen ebben a Top Model Fantasy Model füzetben az összes kedvencedet megtalálod. Színezd ki például a rózsaszín hajú sellőt, válaszd ki a matricák közül, hogy melyik ruhát vegye ma fel, és ragaszd rá gyorsan! Ráadásul képzeld, amint kinyitod a füzetet vagy ha megnyomod a sarkát, már énekelni is fogja neked a tündér az A Million Dreams című számot! Egy 21 x 26 centiméteres divattervező füzet vár rád sok-sok matricával és színezéssel hároméves kor felett.
6 490 Ft
Puzzle Az első kirakóm 4 db-os park (109147)
Puzzle Az első kirakóm 4 db-os park Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
990 Ft
Deadpool Taco Truck fém játékautó figurával 1:24 (253225000)
Deadpool Taco Truck fém játékautó figurával 1:24 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
13 690 Ft
Steampunk cilinder szemüveggel színes (24042)
Imádod a steampunk ruhákat? Szeretnél idén te a farsangi jelmezverseny dobogóján állni? Akkor csapj le gyorsan erre a színpompás steampunkcilinderre és vidd el egy szempillantás alatt a fődíjat! Igazítsd meg a rajta lévő szemüveget és vegyél fel egy szintén jó színes és egyben fogaskerekes ruhát, hogy biztos téged válasszon nyertesnek a jelmezverseny zsűrije! Mutasd meg a barátaidnak, milyen kreatívan kombinálod a steampunkot a színekkel és öltözzetek mindannyian a saját elképzelésű jelmezetekbe! A kép illusztráció, a 33 x 9 centiméteres cilinder nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 390 Ft
Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os (253254004)
Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
22 600 Ft
Clementoni Mackós szundikendő csörgőkkel (17825)
Clementoni Mackós szundikendő csörgőkkel (17825)
3 560 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os lila (320)
Csak menj ki a szabadba, hiszen tele van jobbnál jobb programokkal a szabadtér. Ezek közé tartozik például a homokozó. A készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még simábban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet választod a te várad lesz a legjobb.
1 190 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os zöld (320)
Ideje kimenni a friss levegőre, hiszen tele van jobbnál jobb programokkal. Ezek közé tartozik például a homokozó. A készlet által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A szett biztosan a segítségedre lesz. Keress benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még simábban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet választod nem lesz több akadály.
1 190 Ft