Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Volvo Power dömper 1:24 (2423)
Ez a billenős teherautó igazán szórakoztató: széles gumiabroncsaival ügyesen halad bármilyen terepen, hogy építőanyagokat hozzon be vagy szállítson el. Még a legkisebb építőmunkások is gyorsan kipakolhatják, és biztos, hogy szívükbe zárják.

Kül- és beltéren egyaránt használható!

Méretek: 22x10x14 cm
3 éves kortól ajánlott
4 900 Ft
4 170 Ft
-16%
Bigjigs traktor és permetező (BJT070)
A Bigjigs fából készült járműveinek köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül!
5 320 Ft
4 520 Ft
-15%
Clementoni 500 db-os puzzle Anime Kocka - Naruto (35516)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 880 Ft
3 300 Ft
-16%
Klein Színes partvis lapáttal (6626)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! 2 darabos készlet. Gyártó: Klein
1 170 Ft
990 Ft
-25%
Granna - Szuper Farmer Extra társasjáték (03086)
A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.
A Játék-Makett véleménye szerint a játék igen egyszerű, sok múlik a szerencsén, de valóban szükség van előrelátásra a játék során. A lényeg hogy különféle állatokat kell tartani, szaporítani a cél érdekében hogy a játék végén egy egész kis gazdaságnyi állattal rendelkezzünk .Minél több jószágunk van, annál nagyobb a szaporulat, de ha a dobókockával farkast, vagy rókát dobunk, akkor az állomány nagy része kárba vész, persze ha van egy kutya a háznál, akkor a róka nemigen merészkedik a nyúlketrecek közelébe.
8 690 Ft
6 520 Ft
-15%
Clementoni - Formaválogató kosár (17727)
A Clementoni Baby legújabb formaválogató kosarának segítségével a babád már egészen kicsi korban megismerkedhet a formák, a színek és a számok világával! A kosár tetején lévő nyílásokba csak a bele passzoló formák mennek bele, ezáltal segítve a kicsik gondolkodását is a helyes kiválasztásban. A csomag 1 db dobozt és 6 db formát tartalmaz.
4 210 Ft
3 580 Ft
-25%
Granna Aranyhal (03394)
A hatalmas tó partján, egy roskadozó kunyhóban élt a szegény halász a feleségével. Egy napon aranyhalat fogott ki, de az a legnagyobb meglepetésére emberi hangon kérlelni kezdte: Engedj szabadon, cserébe teljesítem egy kívánságodat. A halász úgy megijedt, hogy visszadobta a tóba a halacskát és hazasietett, anélkül, hogy bármit is kért volna tőle.
A legfiatalabb játékos kezd, vagy az, aki utoljára látott aranyhalat. Dob a kockával, és az óramutató járásával megegyező irányban pontosan annyit lép az aranyhallal, ahányat dobott. A játékos eldöntheti, hogy a folytonos vagy szaggatott vonalak mentén mozgassa a halat.
3 éves kortól ajánlott. Gyártó: Granna
5 490 Ft
4 120 Ft
-11%
Bburago autómodell 1:43 Renault Sport R.S. 01 (18-38021z)
Részletgazdag 1:43 méretarányú modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Bburago
4 790 Ft
4 310 Ft

Ajánló

Újdonságok

Majorette Vintage Porsche 917 fém kisautó piros 1:64 (110011113)
Majorette Vintage Porsche 917 fém kisautó piros 1:64 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 800 Ft
Starpak My little ballerina irattartó táska fogantyúval A4 (493169)
Válassz egy ilyen édes irattartót, hogy gond és sérülés nélkül vihesd el magaddal a füzeteket és vékony könyveid. Remek tárolási lehetőség mindenkinek, aki szereti a praktikusságot. Könnyedén elfér az iskolatáskádban így bárhová magaddal viheted, vagy csak fogd meg a műanyag nyelét, hogy hordozni tudd.
3 400 Ft
Flying Zone Rotor Flyer szabadtéri játék zöld (107203515)
Reptesd meg te is ezt a játékot, és nézd meg milyen magasra repül. Ez a zöld színnel ellátott játék biztosan elfogja nyerni a tetszésedet. Csak helyezd rá a karikát az indító karra nyújtsd ki a kezed és az indító zsinórt húz magad felé, ezután pedig felrepül a karika. Ennek a játéknak igen egyszerű a használata, de annyira látványos is. Javítja a kicsik kéz-szem koordinációját is és fejleszti a motoros készségeket. Ezzel a szabadtéri játékkal a Simba-tól garantáltan jól fog telni a frisslevegőn töltött időd. Találkozz a barátaiddal és nézzétek meg kié repül magasabbra.
2 000 Ft
Transformers Optimus Prime fém figura 13 cm (150988)
Transformers Optimus Prime fém figura Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 300 Ft
Háromkerekű roller világító kerekekkel rózsaszín (YW-MINI-881-R0)
Legyen a tiéd a legmenőbb rózsaszín roller és legyél vele az aszfaltok királynője. Hajtsd magad és hagyd, hogy közben a menetszél lehűtsön. Ugye milyen jól hangzik? A kialakítása masszív, így bírni foglya a gyűrődést. Kerekei pedig forgás közben világít, hogy ne csak nappal, hanem este is kellően vagány legyél rajta. A kormány markolat gumírozott ezáltal nem fog csúszkálni a kezed rajta. Kormány magassága állítható, hogy meg tudd találni a neked legideálisabb méretet. A fékezése pedig a hátsó kerék fölötti műanyag elem lábbal való lenyomásával történik meg. Legyen ez a szuper roller a kedvenc utazóeszközöd a nyárra.
10 990 Ft
Katica jelmez plüss 110-es (kezeslábas, fejdísz) (w3635M110)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy aranyos katica ebben a fekete-piros színű jelmezben, készíts egy hozzá illő arcfestést, igazítsd a megfelelő helyre a fejdíszedet és már repülhetsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy énekeljétek el a kedvenc katicabogaras dalodat és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 3 éves kor felett! A 110-es méretű jelmez tartalma: kezeslábas, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt.
12 990 Ft
Top model Fantasy sellő matricás színező spirál füzet (145494)
Szereted a sellőket? Ráadásul a matricás füzetek a kedvenceid? Akkor jó hírünk van, hiszen ebben a Top Model Fantasy matricás színezőfüzetben sok-sok hableány várja már, hogy kiszínezd őket és megtaláld a hozzájuk illő kiegészítőket. Válaszd ki, hogy kihez ússzon oda a delfin, keresd meg a kedvenc sellődnek a legszebb hajdíszeket és ismerd meg a mindennapjait! Egy 39 oldalas, 16,5 x 24 centiméteres és csillámos füzet vár rád hároméves kor felett, amihez egy teljes oldal matricát is adunk!
4 990 Ft
Cerda Minnie egér gumicsizma 30-as méret (2300004878)
Ha 30-as a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.
9 000 Ft