Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Skót juhászkutya, Festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft
-15%
Flying Scotsman elemes gőzmozdony - BigJigs (BJT306)
A Flying Scotsman valaha egy legendás brit gőzmozdony, mely több mint 160 kiló méter per órás sebességre képes! Az szuper mozdony, kicsinyített mását te is a BigJigs sínpályádra teheted és már száguld is! Flying Scotsman elemes gőzmozdony kb. 12 cm-es méretben a BigJigs-től!
7 690 Ft
6 540 Ft
-15%
Mammut Unikornis, Junior festés számok után (8222002)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Mammut Junior, Big Ben, Festés számok után (8221331)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.
A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-16%
Bigjigs Tehervonat készlet (BJT017)
Két teher vonat pöfög a síneken, az emberek várják, hogy lerakodhassanak a vagonokból, segítségükre van egy daru is. A készlet tartalmaz 2 teher vonatot kocsikkal, házakat, embereket, autókat, fákat, hidat
66 520 Ft
56 540 Ft
-16%
Cult Movies - The Blues Brothers - 500 db-os puzzle (35109) - Clementoni
A Clementoni filmes puzzle szériájának köszönhetően vissza repülhetsz a filmes időszámításban egészen a klasszikusokig és a VHS kazettákig! Ebben a készletben most 500 kiváló minőségű darabból álló puzzle-t találsz, ami kirakás után a The Blues Brothers című film plakátját tárja eléd.
2 970 Ft
2 520 Ft
-15%
Klein Bosch Mini ütvefúró (8450)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini elektromos ütvefúró hanghatással és fényjelzésekkel, négyféle cserélhető fejjel. Működéséhez 3 db R03 vékony ceruzaelem szükséges (nem tartozék). Méret: 29,5 cm x 18 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
11 300 Ft
9 610 Ft
-15%
Klein Játék Vileda ruhaszárító állvány (6735)
Figyelem! Ez a ruhaszárító gyerkőcök részére készült!Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak. Mérete: 33x65x50 cm
6 600 Ft
5 610 Ft

Ajánló

Újdonságok

Mega homokozó készlet műanyag 9 db-os zöld (342)
Szeretnéd feldobni akár a strandolást? Vagy csak szívesen játszanál a kertedben? Ebben aztán tényleg mindent megtalálsz! A mega homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Egy locsoló is a szett része, hiszen, ha alaposan fellocsolod a talajt mielőtt elkezded az építést sokkal formálhatóbb talajt kapsz. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. A szépen elvégzett munka után pedig jöhet a jól megérdemelt frizbizés. Ugye milyen nagyszerű mókának hangzik? Már csak kosárba kell tenned a megfelelő készlete
3 000 Ft
-15%
Mammut Bernáthegyi, Réz képkarcoló (8271330)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
ABC Baby Bath világító tengeri csillag fürdőjáték műanyag (147852)
Unod, hogy minden este fürdened kell? Nincs egyetlen fürdőjátékod sem, hogy feldobd az uncsi pancsolást? Ne szomorkodj tovább, hiszen megérkezett hozzád ez az izgalmas ABC Baby Bath fürdőjáték, ami nem más, mint egy világító tengeri csillag! Pattanj bele a fürdőkádba és már indulhat is a játék! Csak nyomd meg a hátulján lévő gombot, hogy világítson és merülj le vele a víz alá! Ússzatok végig a kád egyik végéből a másikba és mutasd a világító tengeri csillaggal az utat a többieknek! Játssz fürdés közben ezzel az aranyos, 12 centiméteres vízijátékkal és akkor hipp-hopp eltelik minden este a fürdés! Élvezd a pancsolást 12 hónapos kor felett ezzel a biztonságosan használható fürdőjátékkal! A játékhoz 3 db 1,5V-os LR44 elem szükséges, amelyeket már megtalálsz benne.
2 600 Ft
Prima Art háromszög alakú színes ceruza készlet 12 db-os (337404)
Ha téged is leköt a színezés, akkor nem hiányozhat a repertoárodból egy remek ceruzacsomag. Ezzel a Prima Art színesceruza csomaggal könnyű lesz a munka. Sokkal könnyebb a kézben tartani ezeket a ceruzákat a háromszögletű kialakításának köszönhetően. Ha pedig eltompulna a hegye egyszerűen fogod tudni kihegyezni. A belseje pedig puhább így egyenletesebb lesz a színezés vele és 12 szín lesz a segítségedre, hogy minél szebb munkát végezz.
990 Ft
Hungarocell repülő kék 36 cm (YX-QT001)
Hungarocell repülő kék 36 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 800 Ft
Majorette Audi R8 sárga fém kisautó Road Tape öntapadós szalaggal (212058197)
Szerezd meg ezt a sárga színű, Audi R8 játékautót, ragaszd le elé a pályamintás, öntapadós szalagot és már gurulhatsz is végig vele a friss pályán! Több, mint 4,5 méter hosszú pályát tudsz neki készíteni a szalaggal, szóval biztos lesz időd a gyorsulásra, ráadásul a gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan száguldozhatsz olyan gyorsan, amennyire csak szeretnél. Egy teljesen élethű, 1:64-es méretarányú, fém játékautó vár most minden három évnél idősebb, autóimádó fiúra.
1 900 Ft
Razor Electric Tekno / Party Pop akkumulátor (W13111701003)
Razor Electric Tekno / Party Pop akkumulátor Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
22 500 Ft
Hive stratégiai társasjáték (121001387)
Hive stratégiai társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 300 Ft