Ügyfélszolgálat: info @ jatekmakettcentrum . hu

 

Játék Áruház

  • Hasonló nevűeket is
Kategóriák
Márkák

Játékokról, Makettekről bővebben

Paper Jamz - gitár, dob, erősítő - hangfal

Paper Jamz - elektromos húr nélküli gitár három rock zeneszámot tartalmaz, amiket a dal alatt pengetést imitálva könnyen le lehet játszani. Ezeket a számok előre rögzítetten már a gitárokon találhatók.
Öt stílusban kapható, stílusonként különböző zeneszámokkal. A gitárokon található számok közül néhány: Two princess, All Star, Born to be wild...


Granna - Izgalmas társasjátékok, kedvező áron kicsiknek és nagyoknak

A Granna lengyel cég, a készségfejlesztő játékok és társasjátékok specialistája. Játékaik különböző korú gyermekek számára készülnek, amellett, hogy remek szórakozást nyújtanak, számos területen bővítik a kicsik ismereteit. Játékos, vidám formában fejlesztik a gyermekek megfigyelőkészségét, emlékezetét, kézügyességét, fantáziáját. Csak kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel, így még a legkisebbek is sokat és sokáig játszhatnak kedves játékukkal, anélkül, hogy az elhasználódna vagy tönkre menne.
A játékokat neves grafikusok tervezik és illusztrálják, ezért a Granna termékek megjelenése igényes, színes és eredeti. A lengyel társasjáték-piacon Granna a legsikeresebb hazai cégek egyike, de Németországba, Franciaországba, Csehországba, Magyarországra, Lettországba és Ukrajnába is szállítanak játékokat. Külföldi népszerűségünkhöz az is hozzájárul, hogy az eredeti verzió valamennyi erényét megőrizve, a helyi igényeket és szokásokat figyelembe véve nagy gonddal adaptálják a játékokat, a verseket pedig a gyermekek körében népszerű költők fordítják.
Granna társasjátékok több rangos lengyelországi és külföldi díjban részesültek.


Az idei karácsony egyik sláger játéka

Íme az idei karácsony egyik legnagyobb slágere, a vezeték nélkül irányítható,
TV-re csatlakoztatható 32-bites játékkonzol.
Csak rá kell kötnünk a tv-re, kapjuk kézbe a megfelelő kiegészítőt,
és máris pingpongozhatunk, futhatunk,golfozhatunk, főzhetünk, teniszezhetünk, horgászhatunk
vagy ha már kifáradtunk, vagy nem szeretnénk leizzadni, választhatjuk a többi beépített játék bármelyikét.
Az egész családnak fantasztikus szórakozást nyújt, hosszú hűvös téli délutánokon, estéken.
Megrendeléshez, további információk megtekintéséhez kattintson ide


Lego DUPLO építőjátékok

A Lego Duplo elemeket speciálisan az apró kezekhez és a nagy fantáziához tervezték. Első próbálkozásaiktól kezdve, amikor egymásra teszik az elemeket hogy tornyot építsenek, a dolgok létrehozási módjának felfedezéséig megfigyelhetjük, hogyan formálódik a gyerkőcök fantáziája. A DUPLO játékok kreatív játékra ösztönöznek és segítik a finommozgások fejlődését.


LEGO játékok - Lépj be a képzelet és a kreativitás határtalan univerzumába!

A fantázia és a modellek izgalmas új világa, ahol Te lehetsz a felfedező az építő, vagy maga a hős. Kalandra fel!
Az akcióban, kalandban és fantáziában gazdag készletektől az élethű modelleken át a vagány funkciókig és képességekig a LEGO kollekció gazdagabb mint valaha, tehát biztosan találsz valamit, ami épp Rád vár!

Tudtad-e?
Hogy a LEGO építőelemek mind a három típusát egymáshoz illesztheted? A Lego Duplo elemeket kombinálhatod a Lego kockákkal, amelyek szintúgy kombinálhatók a Lego Technic építőelemekkel így a Lego elemek Veled együtt nőnek.
Hogy ha 40 milliárd Lego építőkockát egymásra tennénk, elérne a Holdig
Hogy 19 milliárd Lego kocka készül évente? Azaz 36 000 db percenként
Hogy évi mintegy 36 millió kerekével a LEGO Csoport a világ legnagyobb kerékabroncs gyártója?


Gyermek notebook

2002. őszén jelentkeztünk a magyar piacon elsőként a teljes egészében magyar nyelvű gyermekszámítógépekkel az évről évre történő hatékony fejlesztéseknek köszönhetően nyugodtan mondhatjuk - a hadászati fogalmaknál maradva -, hogy a hadjárat elérte és meghódította célját, azaz a gyermekeket.


  • 1
Bejelentkezés
  • Rendeléshez kérjük jelentkezzen be!
  • Amennyiben vásárolni szeretne, kérjük jelentkezzen be itt a regisztrációban megadott e-mail címmel és jelszóval.
  • E-mail:
  • Jelszó:
Szaktanácsadás
Játékot szeretne vásárolni, de elbizonytalanodott hatalmas választékunk láttán? Kérdezzen bátran, segítünk a választásban! Keres egy játékot, de nem találja játékáruház -unkban? Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a beszerzésben!
Kattintson ide és írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk!
Segíthetünk?
Információk, tudnivalók
Játék és Makett centrum - 1000m2 -en a gyáli úton
Játékbolt hírlevél
  • Amennyiben szeretné, hogy tájékoztassuk Önt akcióinkról, újdonságok megjelenéséről iratkozzon fel játékbolt -unk hírlevelére.
Ajánljon minket
  • Ha van olyan ismerőse, akinek szeretne minket megmutatni, csak töltse ki a megfelelő mezőket és kattintson a küldésre.