Ügyfélszolgálat: info @ jatekmakettcentrum . hu

 

Játék Áruház

  • Hasonló nevűeket is
Kategóriák
Márkák

Információ

Regisztráció
Megrendelés
Szállítási idő és Személyes vásárlás
Fizetés
Termékgarancia
Adatvédelem

Regisztráció:

A JatekMakettCentrum.hu internetes áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt a JatékMakettCentrum.hu oldal üzemeltetője a KéK Kobra Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja. A KéK Kobra Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról,akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Megrendelés:


A megrendelés 5 lépésből áll:
1. A kosár tartalma:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
2. Bejelentkezés:
Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.
3. Számlázási és szállítási adatok:
Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a módosít gombra kattinva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
4. Ellenőrzés:
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető tételek jellemzői az adott termékhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A megrendelhető cikkek leírásait a gyártók/forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékek mellett található fotók, az adott cikkek ábrázolják. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Megrendelése, a visszaigazolást követően lép érvénybe!
5. Megrendelés:
Az elküldött megrendelését a nyomtatás gombra kattintva kinyomtathatja.

Szállítási idő és Személyes vásárlás:

Sok internetes áruház dolgozik Magyarországon oly módon, hogy a választékukban megtalálható termékek virtuálisak, nem rendelkeznek raktárkészlettel. Ez igen gyakran eredményezi azt, hogy egy-egy rendelést nem egészében vagy egyáltalán nem tudnak leszállítani. A JatekMakettCentrum.hu internetes áruházában megjelenő termékek legnagyobb része raktáron van, azonnal elérhető, de előfordulhat természetesen, az áruház forgalmát valamint, folyamatos eladásinkat figyelembe véve, hogy épp elfogyott az adott árucikk, erről egy tájékoztató e-mailben értesítjük Vásárlóinkat a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül. A termékeinknél felüntetett 2-5 munkanap szállítási idő ellenére számíthat rá, hogy a rendelést követő egy vagy két munkanapon belül leszállítjuk, vagy azonnal visszaigazolást küldünk a személyes átvétel lehetőségéről. Ha olyan cikke(ke)t is rendel on-line választékunkból, amely(ek)nél a várható szállítási idő több ennél, számolni kell azzal hogy a teljes csomag, a termékeknél megadott leghosszabb szállítási idővel kerül leszállításra. Ha egészen pontos elképzelése van a megvásárolandó termékről, úgy mielőtt felkeres minket érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a termékek elérhetőségét illetően. Ha nem sürgős a vásárlás akkor pedig rendeljen bátran on-line felületünkön, válassza a személyes átvételt, és mi a megadott szállítási időn belül e-mail-ben tájékoztatást küldünk arról hogy átveheti a termék(ek)et. Ha pedig egyszerűen csak nézelődni szertene egy igen nagy választékkal rendelkező játék és makett áruházban, akkor ne habozzon ellátogatni hozzánk. További adatok a Játék és Makett Centrum menüpont alatt.

Fizetés:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a postai, vagy futárcég alkalmazottjának kell készpénzben kifizetni.

Termékgarancia:

Cégünk az általunk eladott termékekre általában egy év garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetoség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. Az eladó további szavatossági és jótállási felelosségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A vásárlástól való elállás joga:
A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésöbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.
Fontos!
- A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
- Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredű kárának megtérítését.

Adatvédelem:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

Bejelentkezés
  • Rendeléshez kérjük jelentkezzen be!
  • Amennyiben vásárolni szeretne, kérjük jelentkezzen be itt a regisztrációban megadott e-mail címmel és jelszóval.
  • E-mail:
  • Jelszó:
Szaktanácsadás
Játékot szeretne vásárolni, de elbizonytalanodott hatalmas választékunk láttán? Kérdezzen bátran, segítünk a választásban! Keres egy játékot, de nem találja játékáruház -unkban? Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a beszerzésben!
Kattintson ide és írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk!
Segíthetünk?
Információk, tudnivalók
Játék és Makett centrum - 1000m2 -en a gyáli úton
Játékbolt hírlevél
  • Amennyiben szeretné, hogy tájékoztassuk Önt akcióinkról, újdonságok megjelenéséről iratkozzon fel játékbolt -unk hírlevelére.
Ajánljon minket
  • Ha van olyan ismerőse, akinek szeretne minket megmutatni, csak töltse ki a megfelelő mezőket és kattintson a küldésre.