Ajándékutalvány

Bárkivel megesik, hogy éppen kifogy az ötletekbõl. A Játék Makett Centrum ajándékutalvány tökéletes ajándék szeretteinek, ismerõseinek, ha nem szeretné esetleges megoldásokkal áthidalni a problémát, vagy ha csupán szabad kezet szeretne biztosítani, hiszen az ünnepelt kedve szerint válogathat játék és makett áruházunk termékeinek széles kínálatából. így a választás és a szabadság lehetõségével élve biztosan azt kapja Öntõl, amire igazán szüksége van!

Az ajándékutalvány 2.000, 5.000, 10.000 és 20.000 Ft-os címletekben érhetõ el, kifizetése minden esetben bankkártyás online fizetéssel történik attól függetlenül, hogy rendelésben az utalványon kívül más termékek is szerepelnek-e vagy sem. A megrendelést követõen Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyû biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklõdjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követõen a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az ajándékutalvány megvásárlásakor egy egyéni kódszámot kap, ami webáruházas vagy személyes vásárlás esetén egyaránt érvényesíthetõ. Webes vásárláskor a termék(ek) kosárba kerülését követõen a megrendelési felületen található 'Ajándékutalvány kódja:' mezõbe beütve az érvényes számsort, a kupon összege a vásárlás végösszegébõl, személyesen pedig a pénztárnál való fizetéskor kerül levonásra. Figyelem, az utalvány csak egy összegben, egyszeri alkalommal használható fel!

Ajándékutalványok