Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Farkas, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Klein Bosch Mini vasaló (6254)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Ez a Bosch Mini vasaló pontosan olyan, mint az igazi. A működéséhez nem szükséges elem, tartályába víz tölthető.
5 900 Ft
5 020 Ft
-25%
Super Wings Lendkerekes Donnie repülő (730101E)
Donnie egy igazán mókás kis repülő, aki kiválóan szerel, viszont egy kissé ügyetlen is! Legyen a tiéd egy lendkerekes figura formájában, melyet csak meg kell löknöd, hogy jó messzire guruljon! Super Wings Lendkerekes Donnie repülő sárga színben, kb. 10 x 8 x 11 cm-es méretben!
3 995 Ft
3 000 Ft
-15%
Klein Bosch Mini fúrógép (8413)
Bosch Mini PSB1000 fúrógép forgó fúrófejjel, hanghatással és fényjelzésekkel.
Működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
9 900 Ft
8 420 Ft
-16%
Szürke kiscicák - 500 db-os puzzle (30545) - Clementoni
Ha kirakod a képet a Clementoni 500 db-os puzzlejéből! Ez két tüneményes kiscica fogja megolvasztani a szíved!
2 530 Ft
2 150 Ft
-15%
CLEMENTONI PUZZLE 1500 DB - Good Times Harbor
CLEMENTONI PUZZLE 1500 DB - Good Times Harbor
3 940 Ft
3 350 Ft
-25%
Super Wings Felszállópálya (720830)
A Super Wings Jett felszálló pálya játékszett egy kétfunkciós játék. Részeben egy interaktív felászállópálya ahonnan kis repcsijeidet indíthatod útnak Jett orrán keresztül. Ha a felszállópályát elköltöztetnéd egyet se félj pár apró mozdulattal átalakíthatod egy hatalmas gurulós Jett repülővé amit fülénél fogva bárhová könnyedén magaddal viheted. Éld át a Super Wings kalandokat Jettel!
24 995 Ft
18 750 Ft
-25%
Super Wings Átalakítható Jett repülő (710010)
A csodás szuperszonikus repülő, Jett most igazán különleges formában vár rád, ugyanis 3 lépésben robottá alakíthatod! Indulhat is a bevetés! Super Wings Átalakítható Jett repülő figura piros-fehér színben, kb. 7 x 5 x 5 cm-es méretben!
2 595 Ft
1 950 Ft

Ajánló

Újdonságok

Mikrofonállvány hangszóróval Unikornis mintával (LEX-S150UNI)
Énekeld el a kedvenc dalaidat, és közben videózd is le magad a telefonoddal! Egy igazán menő, unikornisos mikrofonállvány hangszóróval és egy szelfibottal, amellyel már kezdheted is a sztárkarrieredet! Állítsd be 80-110 cm közé az állványt, ragadd meg a mikrofont, és már énekelheted is a kedvenc számaidat a hatalmas közönségnek. Három évnél idősebb, zenét kedvelő lányoknak ajánljuk ezt a szuper szettet. A játékhoz 3 db 1,5 V-os AA elem szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.
12 990 Ft
Hanamikoji stratégiai társasjáték (121001378)
Hanamikoji stratégiai társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 490 Ft
Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os (253254004)
Dungeons & Dragons Mega Pack játékfigura készlet 7 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
22 600 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os citromsárga (311)
Ez a szett jó minőségű műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás királya lehetsz.
890 Ft
Razor Dirt Quad hátsó tengely (W25143060002)
Razor Dirt Quad hátsó tengely Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
17 990 Ft
Mini vödrös homokozó szett kalóz mintával színes 4 db-os (301)
Szívesen töltenéd akár az egész napod a homokozóban? Válaszd ezt a fantasztikus mini készletet és a kreativitásod biztosan nem marad fejlődés nélkül. Ez a szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még hatékonyabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. A kalóz pedig a vödör oldalán mindvégig veled tart és követi miképp is építed majd a nagyobbnál is óriásibb várakat. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni.
750 Ft
Pillangó szemmaszk piros-arany (w6463K)
Kitaláltad már, hogy minek szeretnél öltözni a farsangi buliba? Jól jönne pár jelmezötlet? Akkor mit szólnál egy elegáns pillangókisasszonyos jelmezhez? Csak vegyél fel egy pillangós ruhát, göndörítsd be a hajadat és ne feledkezz meg erről az arany-piros színű, pillangós szemmaszkról sem! Hagyd ki most a sminkelést, hiszen ez az álarc lesz helyette az arcodon és rejtsd el magad még a barátnőid elől is! Legyél idén te a legelegánsabb pillangó és csak a jelmezverseny végén mutasd meg, hogy bizony te lettél a jelmeznyertes! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 14 éves kor felett ajánljuk!
1 190 Ft
Csillámos csontvázlány jelmez 110-es (kapucnis ruha) (28486)
Változz egy csini csontvázlánnyá egy szempillantás alatt ezzel a csillámos csontvázjelmezzel! Ha szeretnél ijesztően aranyos lenni, akkor ne keresgélj tovább, kapd fel gyorsan ezt a jelmezt és irány a farsangi buli! Mutasd meg a barátnőidnek, hogy milyen ügyesen mozogsz a jelmezedben és ha elég bátor vagy, akkor keress egy vámpírt, akivel együtt fotózkodhatsz! Hároméves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini jelmezt. A szett egy 110-es méretű, kapucnis ruhát tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
8 000 Ft