Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni 1000 db-os puzzle - BATMAN (39576)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
4 040 Ft
3 430 Ft
-26%
Granna UFÓ Farmer társas (03207)
A népszerű SZUPERFARMER űrbéli folytatásaként jött létre az UFÓ FARMER, amelyet már a 6 évesek is játszhatnak. Ezúttal nem szaporítani kell az állatokat, hanem elrabolni. A játékosok földönkívüliek, akik azért érkeztek a Földre, hogy ismeretlen állatfajokat kutassanak fel. Rátalálnak a Szuperfarmer farmjára. Az a küldetésük, hogy minél több állatot szerezzenek meg, űrhajóikkal repülnek rá a kiszemelt prédára, de ehhez figyelemmel kell kísérniük, és ki kell védeniük be kell venniük a többiek lépéseit, szem előtt tartva a szabályokat, mert nem minden állat kerülhet fel az űrbázisra!
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Mammut Farkas, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os panoráma puzzle - Harry Potter (39873)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft
-15%
Nagy központi pályaudvar - Bigjigs (BJT272)
Mit szólnál, ha egy hatalmas vasútállomás is helyet kapna a Bigjigs sínpályádon? Az álmod most valóra válhat, hiszen megérkezett a Nagy központi pályaudvar, melyhez járművek, egy jegyiroda és egy menetrend kijelző is járnak, hogy még mókásabb lehessen a játék! Bigjigs Nagy központi pályaurvar 2 db kisautóval, helikopterrel, jegyirodával, járműlifttel, minőségi fából készítve, 54,4 x 31,5 x 23 cm-es méretben!
34 700 Ft
29 500 Ft
-25%
Granna - Szuper Farmer Extra társasjáték (03086)
A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.
A Játék-Makett véleménye szerint a játék igen egyszerű, sok múlik a szerencsén, de valóban szükség van előrelátásra a játék során. A lényeg hogy különféle állatokat kell tartani, szaporítani a cél érdekében hogy a játék végén egy egész kis gazdaságnyi állattal rendelkezzünk .Minél több jószágunk van, annál nagyobb a szaporulat, de ha a dobókockával farkast, vagy rókát dobunk, akkor az állomány nagy része kárba vész, persze ha van egy kutya a háznál, akkor a róka nemigen merészkedik a nyúlketrecek közelébe.
8 690 Ft
6 520 Ft
-15%
Klein Bosch Mini légkalapács (8405)
Bosch Mini működőképes légkalapács hanghatással és fényjelzéssel.
Működéséhez 3 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Mérete: 31 x 6,5 x 57 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
16 000 Ft
13 600 Ft
-25%
Granna Aranyhal (03394)
A hatalmas tó partján, egy roskadozó kunyhóban élt a szegény halász a feleségével. Egy napon aranyhalat fogott ki, de az a legnagyobb meglepetésére emberi hangon kérlelni kezdte: Engedj szabadon, cserébe teljesítem egy kívánságodat. A halász úgy megijedt, hogy visszadobta a tóba a halacskát és hazasietett, anélkül, hogy bármit is kért volna tőle.
A legfiatalabb játékos kezd, vagy az, aki utoljára látott aranyhalat. Dob a kockával, és az óramutató járásával megegyező irányban pontosan annyit lép az aranyhallal, ahányat dobott. A játékos eldöntheti, hogy a folytonos vagy szaggatott vonalak mentén mozgassa a halat.
3 éves kortól ajánlott. Gyártó: Granna
5 490 Ft
4 120 Ft

Ajánló

Újdonságok

Razor E Prime elektromos roller töltőport (3106)
Razor E Prime elektromos roller töltőport Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 200 Ft
Pálca arany ékkövekkel műanyag 38 cm (1913S)
Szereted a csillogó ruhákat? Ráadásul imádod a tündéreket? Akkor szerezd meg ezt az arany színű pálcát és változz egy szempillantás alatt a farsangi jelmezverseny legcsinosabb fellépőjévé! Válaszd ki az idei ruhádat, készíts egy hozzá illő arcfestést és már csak ez az ékköves pálca hiányzik, hogy igazán mesebeli legyél! Tanuld meg, hogyan varázsol egy tapasztalt tündér és legyél te legügyesebb! Az arany színű, 38 centiméteres pálcát 3 éves kor felett ajánljuk. A kép illusztráció, a termék nem tartalmaz minden kiegészítőt!
890 Ft
Majorette Construction Volvo FMX Mixer fém munkagép kisautó (212057283)
Majorette Construction Volvo FMX Mixer fém munkagép kisautó Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 550 Ft
Műanyag Cross Motor lábbal hajtós rózsaszín 50 cm (111/999)
Itt a jó idő, szóval szaladj ki gyorsan a szabadba, és ülj rá erre a rózsaszínű Cross Motorra! Fogd meg jól a motorkormányt, nézz szét, mielőtt elindulsz, lábakat felkészíteni, és indulás! Vidd magaddal a kedvenc plüssödet és mindent, amire csak szükséged lehet gurulás közben, és trappolj olyan gyorsan, mint egy igazi nyuszi! Erősítsd a lábaidat és közben gyakorold az egyensúlyozást a magyar Dohány játékcég 50 centiméteres, műanyag játékmotorjával! A motornak három kereke van, ezért könnyebben tudnak vele egyensúlyozni a gyerekek. Háromévesnél idősebb lányoknak ajánljuk.
10 000 Ft
Macska mancs brancs logikai társasjáték (121001389)
Macska mancs brancs logikai társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 400 Ft
Cerda Minnie kétrészes fürdőruha 5 éves
Kiváló minőségű mintás fürdőruha gyerekeknek. Ezek az izgalmas színek és minták teszik gazdagabbá a nyári szórakozást!
5 600 Ft
Wildlife Pamper petz interaktív tigris plüss kiegészítőkkel (105953575)
Wildlife Pamper petz interaktív tigris plüss kiegészítőkkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 000 Ft
Prima Art dupla fém ceruzahegyező (438895)
Ha nem szeretnéd, hogy a hegyezéskor a ceruza átmérője akadály legyen, válaszd ezt a hegyezőt ugyanis 2 féle méretet is képes kihegyezni. Rendkívül praktikus és a használata is egyszerű. Rendeld meg ezt fényes hegyezőt és legyen minden íróeszközöd naprakész az iskolában. Kis méretéből adódóan minden tolltartóban elfér.
250 Ft