Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni Crazy chic arcfestő készlet
Clementoni Crazy chic arcfestő készlet
5 550 Ft
4 720 Ft
-15%
Ivatt Engine mozdony, piros - BigJigs (BJT493)
A BigJigs egy igazán klasszikus mozdonyt hozott el Neked! Az Ivatt Engeine piros színének és formájának köszönhetően a régi időket idézi, miközben bármelyik BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
4 620 Ft
3 930 Ft
-15%
Mammut Tengeri teknős, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 000 Ft
4 250 Ft
-16%
Clementoni 500 db-os puzzle - Star Trek (35140)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 970 Ft
2 520 Ft
-15%
Mammut Ló csikóval, Réz képkarcoló (8270613)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Tigris, Mini ezüst képkarcoló
1 db képkarcoló, mérete: 11x18cm
2 000 Ft
1 700 Ft
-15%
Vonat szerelvény kék/fehér - BigJigs (BJT496)
Képzeld csak el, mennyi mindent tudnál elszállítani egy menő tehervonattal! A BigJigs-nek köszönhetően most a legkisebbek is átélhetik, hogy milyen kalandokat rejteget egy teherszállító vonat. A vonat egy mozdonyból és három kocsiból áll, fából készült, kék-fehér színben kapható. Az elemek mágnessel kapcsolhatók egymáshoz.
7 490 Ft
6 370 Ft
-16%
Klein Pure Fresh fa nyelű partvis (6640)
Figyelem! Ez a seprű gyerkőcök részére készült!
Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak gyerek méretben.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH
Származási hely: Németország
3 050 Ft
2 590 Ft

Ajánló

Újdonságok

Razor E Prime Air elektromos roller gumiabroncs (3028)
Razor E Prime Air elektromos roller gumiabroncs Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 190 Ft
Top model unikornisos ceruza 1 db (154910)
Ha a sima grafitceruzákat már meguntad, mert annyira unalmasan néznek ki, akkor nálunk jó helyen jársz! Három féle mintával, és egyben három féle unikornissal a végén kapható grafitceruzákra találtál rá! A ceruza külseje is unikornisos, és a végén is van egy lila-rózsaszín, lila-fehér, vagy duplán rózsaszín unikornis, szóval ha igazán nagy rajongója vagy ezeknek a mesebeli, csodaszép állatoknak, akkor tedd gyorsan a kosárba és indulhat is a rajzolás! Négy évnél idősebb lányoknak szánt unikornisos ceruzák a Top model gyártásában.
1 300 Ft
Top model T-shirt designer Hayden poló tervező füzet sablonnal és matricákkal (0012050)
Top model T-shirt designer Hayden poló tervező füzet sablonnal és matricákkal Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 400 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os citromsárga (311)
Ez a szett jó minőségű műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás királya lehetsz.
890 Ft
Majorette FC Bayern focista fém kisautó + kártya Philippe Coutinho Audi A1 (212053059)
FC Bayern focista fém kisautó + kártya Philippe Coutinho Audi A1 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 190 Ft
Top model toll készlet 3 az 1-ben (töltőtoll, tűfilc, tintaradír) (154914)
Próbáld ki a régi idők töltőtollait, vagy változtasd át egy vékony tűfilccé. Ezzel a három az egyben tollkészlettel kedvedre váltogathatsz a kedvenc tollfajtáid között, és ha félresikerülne valamelyik vonal, akkor csak használd a tintaradír véget! Jobb és balkezeseknek is ajánljuk ezt a tollkészletet, amelybe a standard tintapatron szabvány való. A készlet tartalmaz 1 tintapatront is. Öt évnél idősebb, iskolába készülő lányoknak nagyon jó választás!
2 800 Ft
Top model Miss Melody összecsukható hajkefe tükörrel bézs (411744)
Top model Miss Melody összecsukható hajkefe tükörrel bézs Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 300 Ft
Justice League Batmobil fém autó figurával 1:32 (253213005)
Justice League Batmobil fém autó figurával 1:32 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 400 Ft