Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Sárga vagon - BigJigs (BJT491)
A BigJigs sárga vagonja egyértelműen munkába igyekszik! A vagon felfestésén különböző eszközöket és szerszámokat láthatsz! A játék fából készült és minden további BigJigs vonat elemmel kompatibilis, mágnessel kapcsolható össze.
3 570 Ft
3 030 Ft
-15%
Clementoni - Az én első földgömböm készségfejlesztő játék (64837)
A Clementoni interaktív földgömbje a gyerekek számára tökéletes eszköz a világ felfedezéséhez. Az oktatójáték a világ minden tájáról származó információkat nyújt, bemutatva a különböző kontinenseket, földrajzi fogalmakat és a természet csodáit. A gyerekeknek lehetőségük nyílik rá, hogy játékos módon megismerkedjenek a különböző állatfajokkal, és közben tanulmányozzák a Föld különböző pontjait.
14 610 Ft
12 420 Ft
-15%
Klein Bosch Mini vasaló (6254)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Ez a Bosch Mini vasaló pontosan olyan, mint az igazi. A működéséhez nem szükséges elem, tartályába víz tölthető.
5 900 Ft
5 020 Ft
-16%
Clementoni 60 db-os puzzle - Mancs őrjárat (26591)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 130 Ft
2 660 Ft
-10%
Revell R/C alkatrész - Big One helikopter orr burkolat (44057)
R/C helikopter alkatrész

Orr burkolat Big One R/C helikopterhez

Gyártó: Revell
3 140 Ft
2 830 Ft
-15%
Mammut Képkarcoló - Trópusi madarak (158009)
A képkarcoló egy nagyszerű kreatív készlet kis és nagy művészek számára. A képkarcolós elősegíti a kreativitást, a finommotorikát és a koncentrációt, miközben hatalmas szórakozást nyújt. Minden művész büszke lesz az elkészült műalkotására.
2 100 Ft
1 790 Ft
-15%
Bigjigs Magassági szint (BJT053)
Alkosd meg sajátáBigJigs fa vonatpályádat! Szerezd be ezt a 6 darabos magasságiáblokkokat tartalmazó készletet, és már kezdheted is a felfelé történő építést! Kisvonatjaid már nagyon várják, hogy együtt száguldozzatok az izgalmas, vagy éppen hajmeresztően veszélyes kanyarokon át! A szett kisvonatot nem tartalmaz!
4 550 Ft
3 870 Ft
-26%
Granna Szuper Farmer Mini (új kiadás) (03240)
A sikerjáték új kiadása, utazáshoz ideális méretben, Piotr Socha csodálatos illusztrációval. Szaporítsd állataidat, hogy te lehess a Szuperfarmer.
A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.
2-6 játékos számára
Ajánlott: 6 éves kortól
Gyártó: Granna
3 590 Ft
2 690 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art grafitceruza készlet 2H-8B 12 db-os (316751)
Használd a 2H-tól egészen a 8B-ig az összes ceruzát és leld meg magad a rajzolás művészetében. Mindegyik más-más keménységgel és hatással bír. Ha pedig a hegye eltompulna a kialakításának köszönhetően könnyedén ki tudod majd hegyezni. Rendeld meg még ma és akár a következő munkanapon már alkothatsz is.
1 400 Ft
Razor E100 nyomógombos gázkar (W13112148043)
Razor E100 nyomógombos gázkar Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 600 Ft
Gyümölcs kosár műanyag zöld (11915)
Gyümölcs kosár műanyag zöld Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 000 Ft
Prima Art fém ceruzahegyező lila (438891)
Ha úgy érzed már nem fog olyan pontosan és szépen a ceruzád, vagy nem tudsz szép egyenletes vonalakat húzni itt az ideje kihegyezni őket. Amit most ezzel a lila Prima Art hegyezővel könnyen megtehetsz. Csak hegyezd bele a forgácsot a tenyeredbe és dobd ki utána, ilyen egyszerű és a rajzeszközeid újra élesek és pontosak lesznek.
350 Ft
Mini vödrös homokozó szett kalóz mintával színes 4 db-os (301)
Szívesen töltenéd akár az egész napod a homokozóban? Válaszd ezt a fantasztikus mini készletet és a kreativitásod biztosan nem marad fejlődés nélkül. Ez a szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még hatékonyabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. A kalóz pedig a vödör oldalán mindvégig veled tart és követi miképp is építed majd a nagyobbnál is óriásibb várakat. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni.
750 Ft
Nebulous Stars mini jegyzetfüzet tollal és matricákkal Petulia (11501-11504)
Nebulous Stars mini jegyzetfüzet tollal és matricákkal Petulia Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 300 Ft
Starpak Mancs őrjárat plakát festék készlet 12 színnel 20 ml (352979)
Egy Mancs őrjárat rajongó repertoárjából sem hiányozhat egy ilyen menő festék készlet. Ha szeretsz színeket használni festés közben ezzel a szettel 12 db színből választhatsz, hogy minél színpompásabbak legyenek az alkotásaid. A festéket praktikus csavaros tégelybe zárták. Ha már nem használnád könnyedén visszatudd zárni és eltenni későbbre. Rendeld meg te is és fess szebbnél-szebb műveket.
2 030 Ft
Top model Popstar Christy divattervező füzet sablonokkal (0012228)
Top model Popstar Christy divattervező füzet sablonokkal Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 190 Ft