Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Cult Movies - The Blues Brothers - 500 db-os puzzle (35109) - Clementoni
A Clementoni filmes puzzle szériájának köszönhetően vissza repülhetsz a filmes időszámításban egészen a klasszikusokig és a VHS kazettákig! Ebben a készletben most 500 kiváló minőségű darabból álló puzzle-t találsz, ami kirakás után a The Blues Brothers című film plakátját tárja eléd.
2 970 Ft
2 520 Ft
-16%
Clementoni Crazy Chic - Őzikés smink szett (18638)
Egy őzike formájú sminkdoboz, kompakt formátumban, hogy a kislányok mindig magukkal vihessék, és egy lágy árnyalatokból álló palettával a természetes, mindig divatos megjelenésért.
2 860 Ft
2 430 Ft
-25%
Granna Aranyhal (03394)
A hatalmas tó partján, egy roskadozó kunyhóban élt a szegény halász a feleségével. Egy napon aranyhalat fogott ki, de az a legnagyobb meglepetésére emberi hangon kérlelni kezdte: Engedj szabadon, cserébe teljesítem egy kívánságodat. A halász úgy megijedt, hogy visszadobta a tóba a halacskát és hazasietett, anélkül, hogy bármit is kért volna tőle.
A legfiatalabb játékos kezd, vagy az, aki utoljára látott aranyhalat. Dob a kockával, és az óramutató járásával megegyező irányban pontosan annyit lép az aranyhallal, ahányat dobott. A játékos eldöntheti, hogy a folytonos vagy szaggatott vonalak mentén mozgassa a halat.
3 éves kortól ajánlott. Gyártó: Granna
5 490 Ft
4 120 Ft
-15%
Klein 5 db-os közlekedési tábla készlet /A/ (2980)
A mai világban nem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek megismertetését a közlekedési szabályokkal, ehhez a feladathoz nyújthatnak segítséget ezek a kedvező árú, a közlekedésben igen sokszor használt jelzőtáblák. Méret: 73 x 25 cm Egy csomagban 5 féle, a képen látható jelzőtábla található. Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
14 700 Ft
12 500 Ft
-10%
Revell Model Set Eurofighter Typhoon - RAF 1:144 (63796)
Fedezd fel az Eurofighter Typhoon pontos modellkészletét a Királyi Légierő színeiben, amely igazi mestermű a szenvedélyes modellépítők számára. Ez az 1:144 méretarányú készlet lenyűgöz a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és a hiteles reprodukcióval. A 63 egyedi alkatrészével igényes és egyben magával ragadó kihívást kínál.
7 520 Ft
6 770 Ft
-15%
Clementoni - Crazy Chic - Színes frizurák hajkréta szett (18773)
A Crazy Chic Színes frizura készlet egy remek lehetőséget kínál, hogy gyermeke stílusossá varázsolhassa haját. Ez a készlet már 7 éves kortól ideális, és olyan praktikus hajszínező eszközöket tartalmaz, amelyekkel gyorsan és könnyen elkészítheti saját divatos frizuráját. A készletben szerepelnek vagány hajkréták is, valamint gyöngyök, amelyekkel egyedi kiegészítőket alkothat a hajába.
6 360 Ft
5 410 Ft
-15%
Mammut Bassethunde, Festás számok után (8240044)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 300 Ft
4 510 Ft
-15%
Klein Princess Coralie fésülhető és sminkelhető babafej (5240)
33 cm-es Princess Coralie fésülhető, sminkelhető babafej, hajkefével, fésűvel és még sok egyéb elengedhetetlen sminkes és fodrászati kiegészítővel.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
20 700 Ft
17 600 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art színes zsírkréta 12 db-os (274537)
Engedd szabadjára a fantáziádat és vesd papírra a kreativitásod. Csak rajzolj kedvedre, amit csak szeretnél ezzel a zsírkréta szettel. A zsírkréták sokszínűsége biztosan megihlet majd. Használd fel az összes színt és légy te a legkreatívabb. Könnyedén faraghatóak, ha netán eltompulna a használata során. Keverd a színeket kedvedre. Neked mi az, amit a legszívesebben vetnél a papírra?
450 Ft
Vidám tologatós oroszlán (104010199)
Vidám tologatós oroszlán Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 800 Ft
Koponya arcfesték (szivacs, ecset, fehér, fekete, pink) (40094)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a koponyás arcfestő készletre és készítsd el hozzá a legijesztőbb csontvázjelmezt! Használd a fehér, fekete és pink alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és ha elkészült az arcfestésed, akkor már csak a jelmez hiányzik! Vegyél fel például egy sötétben világítós ruhát, hogy kiemeld vele a színeidet, és akkor garantáltan emlékezni fognak a többiek, hogy neked van a legmenőbb arcfestésed 3 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
1 500 Ft
Disney Hófehérke jelmez M (ruha) (21862)
Az erdő mélyén élt egy kis házikóban 7 kedves törpével együtt. Szeret az erdei állatoknak énekelni, de rossz emléke van egy piros almáról. Kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, Hófehérkéről van szó! Legyél a híres mese főszereplője a farsangi buliban és mutasd meg a barátnőidnek, mennyire hasonlítasz rá ebben a jelmezben! Csak vedd fel ezt a ruhát, igazítsd meg a sárga szoknyádat és már jöhet is a herceged megmenteni téged! Na, fel tudod sorolni mind a hét törpe nevét? A szett egy M-es méretű ruhát tartalmaz, amely 116-134-es méretnek felel meg. 6-8 éves kor körüli lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
10 000 Ft
Majorette Racing Cars Lamborghini Urus ST-x fém kisautó zöld 1:64 (212084009)
Majorette Racing Cars Lamborghini Urus ST-x fém kisautó zöld 1:64 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 600 Ft
Senkiföldje kártyajáték (121001406)
Senkiföldje kártyajáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
12 290 Ft
Top model matrica díszítő kiskönyv (12079)
Top model matrica díszítő kiskönyv Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 000 Ft
Munkafüzet Rajzolni tanulok fejlesztő tábla Járművek zöld (145533)
Gyakorold a rajzolást és fejleszd a kézügyességedet ezzel a járműves, zöld fejlesztőtáblával és a hozzá tartozó munkafüzettel. Rajzold le egymás után a vonalakat a munkafüzet képei alapján a táblára, hogy elkészüljön egy vonat, és sok más, fiús minta. Ha rosszul sikerült egy vonal, vagy csak újra le szeretnéd rajzolni a mintákat, akkor töröld le a táblát, és kezdődhet ismét a szórakozás! De ne feledd, hogy csak a füzethez járó tollal rajzolj a táblára, hogy biztosan le tudd törölni a mintákat! Három éves kor feletti fiúknak ajánljuk ezt a rajzolós készletet.
1 090 Ft