Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - GAUGUIN: Tahiti nők a tengerparton (39762)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 290 Ft
2 800 Ft
-25%
Granna - Szuper Farmer Midi társasjáték (03175)
Farmer vagy, állatokat tartasz. Nagy öröm, hogy egyre több a jószágod, de vigyázz, a környéken a róka és farkas garázdálkodik, lecsaphatnak a te állataidra is. Most már a játék kis és közepes méretű változatát is ajánljuk, amelyek kép világa a Szuper Farmer folytatásaként létrejött Ranch illusztrációit idézi.
A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.
Ajánlott: 6 éves kortól. Játékosok száma: 2-6 fő. Játékidő: 45 perc
Gyártó: Granna
4 890 Ft
3 670 Ft
-15%
Fuji kertje puzzle, 1000 db-os puzzle (39513) - Clementoni
Ez a puzzle egy csodálatos képet örökít meg. Ha alaposan szemügyre veszed, láthatod, hogy a háttérben a Fuji húzódik meg, a tóban egy gyönyörű hattyú úszik, és színesebbnél színesebb virágok pompáznak a parkban. Képzeletben lépdelj át a köveken, és pihenj meg a pavilonban, gyönyörködj a tájban, és a japán kertben. A kirakózás remek családi kikapcsolódás lehet egy hétvégi estén.
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Flying Scotsman elemes gőzmozdony - BigJigs (BJT306)
A Flying Scotsman valaha egy legendás brit gőzmozdony, mely több mint 160 kiló méter per órás sebességre képes! Az szuper mozdony, kicsinyített mását te is a BigJigs sínpályádra teheted és már száguld is! Flying Scotsman elemes gőzmozdony kb. 12 cm-es méretben a BigJigs-től!
7 690 Ft
6 540 Ft
-15%
Mammut Jó barátok, Festés számok után 4 darabos szett (8211547)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
7 700 Ft
6 550 Ft
-16%
Harry Potter - 1000 db-os puzzle (61883) - Clementoni
A Harry Potter filmsorozat hősei és gonosztevői egyetlen varázslatos panoráma képen tárulnak eléd, ha össze illeszted a Clementoni 1000 db-os készletének darabjait.
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Klein Baby Princess Coralie 38cm-es fürdethető baba (1637)
Egy imádnivaló, tündéri baba mosakodó szivaccsal és törülközővel.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH
Származási hely: Németország
17 000 Ft
14 450 Ft
-25%
Super Wings Police Jett figurat (730031)
Vidd haza a Super Wings akadályokat nem ismerő rendőr repülőjét, Jett-et és kalandozzatok együtt! A repülő egyetlen mozdulattal robottá alakítható át, így nem csak levegőben, de a földön is tökéletes lehet a bűnüldözés!
2 595 Ft
1 950 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art fa festőpaletta (405598)
Úgy érzed nincs olyan szín a repertoárodban, amit elképzeltél? Most te magad is könnyedén kitudod keverni ezzel a palettával. Natúr színének köszönhetően könnyeben tudsz csak a színekre koncentrálni. Ragadj ecsetet és merülj el a színek világában. Rendeld meg még ma és akár már a következő munkanapon kedvedre kevergetheted a színeket.
890 Ft
Top model dress me up tervező füzet 260 db matricával (12579)
Top model dress me up tervező füzet 260 db matricával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 000 Ft
Nagy homokozó lapát műanyag lila 49 cm (373)
Imádsz kertészkedni? Vagy csak szívesen játszol a homokozóban, és a lila a kedvenc színed? Akkor remek hírünk van, ez a 49 cm-es ásó neked lett kitalálva, hiszen rengeteg kisgyermek szereti nyáron az idejét egy szuper homokozóban tölteni és ha még ilyen menő felszerelése is van, az sokkal szuperebb. Várat építenek szerepjátékokat játszanak, alagutakat ásnak vagy árkokat. Ezzel a fogantyús nyelű ásóval még egyszerűbb lesz az építés. Erős anyagból készült, amivel remekül lehet venni az ásó végébe ütköző keményebb földrészeket. Könnyen tisztítható, és masszív kialakításának köszönhetően hosszú életű lehet a használata. Építsd fel te a legnagyobb épületet és varázsold el a szüleidet a kitartásoddal és kreativitásoddal.
590 Ft
Prima Art HB fekete színű ceruza ezüst színű kristállyal (360526)
Ha egy igazán minőségi és elegáns ceruzára vágysz akkor ne keress tovább! Ugyanis ez a Prima Art ceruza ötvözi az eleganciát a minőséggel. Könnyen hegyezhető és remekül mutat a kézben. Rajzolj vagy írj vele stílusosan. Ha még nincs ilyen ceruzád rendeld meg, hogy le ne maradj róla. Az biztos ezt a ceruzát garantáltan mindenki megcsodálja majd.
190 Ft
4 mese 4 játék társasjáték (3746)
4 mese 4 játék társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 900 Ft
Starpak plüss nyuszi A5 jegyzetfüzet vonalas türkiz (484164)
Tartsd a kezedben ezt a füzetet és máris érezni fogod milyen kis pihe-puha. Olyan cuki a nagy füleivel és szemeivel. Nyisd kis és nyugodtan jegyezz fel bele bármit, amit csak szeretnél. Vidám türkizkék színe mindenkit egyből elvarázsol. Szerezd be te is a legcukibb jegyzetfüzetünk egyikét.
4 270 Ft
Harisnya boszorkány lila-fekete gyerek S (01220)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb boszorkányjelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre az S-es méretű, lila-fekete csíkos boszorkányharisnyára, és egy szempillantás alatt igazi boszorkány lesz belőled! Pattanj fel a seprűdre és mutasd meg mindenkinek a jelmezkellékedet, és akkor biztos te fogod a legtöbb édességet kapni a barátaid közül! Járd benne végig a barátaid házait, vagy ha rossz az idő, akkor mutasd meg otthon a többieknek, hogy te vagy a legborzongatóbb boszorkány kislány 4 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
2 500 Ft
Razor Dirt Quad akkumulátor (W15130412003)
Razor Dirt Quad akkumulátor Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
53 000 Ft