Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni 24 db-os Maxi puzzle - Disney Princess (24241)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 130 Ft
2 660 Ft
-15%
Mammut Candy Shop, Haladó festés számok után (8241520)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
5 300 Ft
4 510 Ft
-25%
Granna Jancsi és Juliska (03888)
Egy játék, amitől minden gyerek elalszik. Elnémítja a legfiatalabb játékosokat és még élvezetesebbé teszi a lefekvést. Számos játékváltozat, gyönyörű állatok illusztrációi és egy háromdimenziós kiságy minden kis alvót elbűvöl. Lefekvéshez és jó éjszakai alváshoz ajánlott játék.
4 840 Ft
3 630 Ft
-16%
Bigjigs traktor és permetező (BJT070)
A Bigjigs fából készült járműveinek köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül!
5 320 Ft
4 520 Ft
-16%
Mozdony, kék - BigJigs (BJT488)
A Bigjigs fából készült mozdonyainak köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül! A mozdony sárga és kék színe vidám, formájának köszönhetően pedig a régi időket idézi, miközben bármelyik BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
3 570 Ft
3 030 Ft
-16%
Pillangó gyűjtemény - 500 db-os puzzle (35125) - Clementoni
A puzzle lerakása mindig szuper kikapcsolódási lehetőség! A Clementoni készletének segítségével most 500 kiváló minőségű darabból alkothatod meg ezt a képet, ami gyönyörű pillangókat ábrázol! A kép mérete kirakva kb 49 x 36 cm.
2 530 Ft
2 150 Ft
-15%
Clementoni 1500 db-os puzzle - Zaanse Schans (31696)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 940 Ft
3 350 Ft

Ajánló

Újdonságok

Nagy vödrös homokozó készlet műanyag 7 db-os kék (331)
A homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig vidámsággal fog eltölteni. Ha ezt a 7 darabos szettet választod tiéd lesz a legmenőbb homokvár.
2 200 Ft
Női zombi nővér jelmez S-M (ruha, kötény, fejdísz. harisnya) (23732)
Szeretnél egy vagány élethű jelmezt a farsangi bulira? Rendeld meg tőlünk ezt a menő ápoló jelmezt, hogy garantáltan kitűnj a tömegből. A jelmez tartalmaz egy ruhát, kötényt, fejdíszt és egy harisnyát, hogy igazi zombinővér lehess. 36-tól 38-as méretig kényelmesen viselheted majd. Szered be te idén a legvagányabb jelmezt.
14 000 Ft
Talicska műanyag kék 38 cm (113266)
Pakold bele a homokozójátékaidat, vagy csak szállíts vele homokot, kavicsokat, vagy bármelyik játékodat, de képzeld, mindez még egyszerre is bele fog férni ebbe a 38 cm-es műanyag talicskába! Biztos könnyen fogsz tudni egyensúlyozni vele, amikor szállítod benne a kincseidet, mert jó széles elsőkereke van, szóval neked csak élvezned kell a szabadtéri játszást, amikor csak szeretnéd. Aztán vigyázz, nehogy beleüljön valaki, mert azt bizony nem szabad! Egy háromévesnél idősebb fiúknak és lányoknak ajánlott kék színű, széles kerekű műanyag talicska, amellyel megkönnyítheted a sok-sok játékod cipelését!
1 800 Ft
Fekete palást cicás kapucnival M (23805)
Fekete palást cicás kapucnival M Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
6 290 Ft
Razor Electric Tekno/Party Pop hátsókerék motorral (W13111701048)
Razor Electric Tekno/Party Pop hátsókerék motorral Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
35 700 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 4 db-os citromsárga (311)
Ez a szett jó minőségű műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még gördülékenyebben szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás királya lehetsz.
890 Ft
Welly Skoda Octavia 1959 (kék) 1/34-1/39 (43824bl CW)
Részletgazdag modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Welly
3 920 Ft