Játékáruház bannerek

Akciók

-11%
Revell Tuning alkatrész R/C autókhoz - Golyóscsapágy lezáró, rögzítő csavarok / Ball End Caps (4x)
Golyóscsapágy lezáró, rögzítő csavarok Revell Control RC Streetcar, Buggy, Truggy és Monster autókhoz

Gyártó: Revell
890 Ft
800 Ft
-26%
Granna Óvodások játéktára Tarkabarka fűzőcske - új kiadás (03252)
A gyerek tetszés szerint bújtathatja át a színes fűzőket a kartonképeken található lyukakon. Egy képhez nemcsak egy, hanem akár több fűzőt is felhasználhat. A dobozban különböző színű fűzők találhatók, ugyanaz a kép minden alkalommal másképpen néz majd ki. A lyukakat úgy helyeztük el a képen, hogy az öltések a képen szereplő állatfigura vonalait kövessék. Ha alaposan megnézi, és rájön, hogy miként helyezkednek el a lyukak, a gyerek szép, rendezett kompozíciót hozhat létre. Felhívhatjuk a figyelmét a játék elvére, de hagyhatjuk is, magától rájöjjön.

Doboz tartalma:
- 4 db kartonkép
- 8 db színes fűző
- Játékszabály
Ajánlott: 3-7 éveseknek, 1-4 játékos részére

Gyártó: Granna
3 270 Ft
2 450 Ft
-15%
Mammut Színező - Sellő (158013)
Mammut Színező - Sellő (158013)
2 100 Ft
1 790 Ft
-15%
Klein Bosch játék láncfűrész, sisak,kesztyű (8456)
Láncfűrész valósághű fűrészelési hanggal és villogó fénnyel fűrészelés közben. Kiváló minőségű kesztyű egy méretben. Állítható sisak fiatal mesteremberek számára.
22 100 Ft
18 790 Ft
-15%
Klein Firefighters 7 részes tűzoltófelszerelés (8967)
Sok-sok kiegészítő tűzoltáshoz és mindez egy szettben: védősisak, tűzoltókészülék, adó-vevő, feszítővas, tűzoltó fejsze, megafon.

Az elektronikus kellékek működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges, a megafon működtetéséhez 3 db AAA elem (R03) szüks
19 300 Ft
16 410 Ft
-15%
Clementoni 500 db-os puzzle - Színes kaméleonok (35529)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 210 Ft
1 880 Ft
-26%
Super Wings Átalakuló Astra figura (740313)
Kedvenc Super Wings szereplőd, Astra, a fehér-kék repülő most valódi szuperhőssé alakul át! A figura egyetlen mozdulattal alakítható át repülőből robottá, hogy ne csak a levegőben, hanem a földön is helyt álljon a kihívásokban!
7 495 Ft
5 620 Ft
-16%
Clementoni 104 db-os csillámos puzzle - Bosszúállók (20347)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 260 Ft
1 920 Ft

Ajánló

Újdonságok

Starpak állatos színes zsírkréta készlet 12 db-os (490945)
Rendeld meg ezt a cuki kutyusos zsírkréta készletet és szerezz magadnak kreatív perceket! Alkoss minél többet, hogy még kifinomultabb legyen a finommotorikus képességed és a szem-kéz koordinációd! 12 darab vidám színű zsírkréta vár rád, hogy alkoss velük! Szerezd be te is a legcukibb zsírkréta kollekciónk egyikét.
480 Ft
Gótikus Hercegnő jelmez 140-es (ruha, fejdísz) (37267)
Szeretnél egy egyedi jelmezt felvenni a farsangi jelmezbálra? Akkor jó helyen jársz, hiszen itt sok-sok izgalmas jelmez vár rád! Legyél idén egy stílusos, gótikus hercegnő ebben a fekete-lila színű jelmezben és lepj meg mindenkit az egyedi jelmezválasztásoddal! Csináld meg a frizurádat, igazítsd meg a fejdíszedet és már indulhatsz is! Készítsetek közös képeket a barátnőiddel vagy táncoljatok együtt és mutasd meg mindenkinek, milyen a jelmezed 8 éves kor felett! A 140-es méretű jelmezszett tartalma: gótikus ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
13 500 Ft
Prima Art elektromos ceruzahegyező rózsaszín (452823)
Nincs másra szükséged a hegyezőn kívül mint 2 db ceruzaelemre. Utána pedig élvezheted a kényelmet, amit ez a remek minőségű Prima Art hegyező nyújt. 7-8 mm es ceruzát könnyedén kihegyez, legyen az kerek, háromszög vagy nyolcszög alakú. Pillanatok alatt kihegyez egy ceruzát és még a forgács sem hullik mellé, ugyanis kis tárolórekesszel rendelkezik. Hegyezd ki az összes íróeszközöd pillanatok alatt.
4 890 Ft
Bevásárlókocsi türkiz műanyag (5022)
Szinte minden kis csemete előszeretettel szereti utánozni a szüleit a felnőttes tevékenységekben, amibe a bevásárlás is beletartozik. Ehhez már csak egy menő türkiz bevásárlókocsi hiányzik. Szuper szerepjátékot lehet vele játszani, amellyel remekül gyakorolható a megfelelő illem és szocializálódás folyamata. Használhatjuk akár járássegítőként, amivel könnyebben lehet fejleszteni a megfelelő egyensúly érzéket. A játék során pedig egy boltban való viselkedést, és a vásárlás folyamatát tanulhatjuk meg akár lépésről lépésre. Remek játék, amibe az idősebbeket vagy akár a szülőket is belehet vonni. Amellett, hogy fejlesztő játék, roppant izgalmas is. Ha még kezdő lennél benne az sem baj, írj bevásárlólistát.
4 000 Ft
Nebulous Stars mini jegyzetfüzet tollal és matricákkal Isadora (11501-11505)
Nebulous Stars mini jegyzetfüzet tollal és matricákkal Isadora Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 300 Ft
Prima Art műanyag festőpaletta kék (457957)
Keverd a színeket és engedd szárnyára a kreativitásod. Ahhoz, hogy sikeresebb legyél a festőművészetben, keverd ki a saját színösszeállításaid és fess azokkal. Sokkal egyedibb és ötletesebb képeket tudsz megfesteni majd ezután. Rendeld meg még ma és akár már a következő munkanapon használatba is veheted a palettád.
490 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os citromsárga (320)
Vegyétek elő a legmenőbb felszereléseteket egy jó homokozáshoz, ha pedig nincs szerezd be bátran nálunk. Ez a készlet által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A szett biztosan a segítségedre lesz. Keress benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még rugalmasabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet veszed garantáltan felkészült leszel.
1 190 Ft
Prima Art Jumbo háromszög alakú színes ceruza készlet 12 db-os (447727)
Rajzolj vagy színezz kedvedre ezzel a vidám színekkel teli ceruzacsomaggal! A Prima Art mindig a legjobb minőséget biztosítja neked. Könnyedén és egyszerűen a papírra tudsz varázsolni bármit a háromszög alakú színes ceruzákkal. Rendeld meg még ma és akár már a következő nap színezhetsz is.
2 800 Ft