Játékáruház bannerek

Akciók

-26%
Super Wings Paul figura rendőrségi elfogó járművel (730841)
Paul ezúttal egy szuper rendőrségi elfogó járművet is kapott, hogy minél gyorsabban a bűnözők nyomába érhessen! Csak nyomd le a gombot és máris működésbe hozhatod az autó hálóvetőjét! Super Wings Paul figura rendőrségi elfogó járművel, hálóvetővel, kb. 7 x 6 cm-es méretben!
5 495 Ft
4 120 Ft
-15%
Mammut Leveli béka, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Mammut Jegesmedvék, Holografikus képkarcoló (8290547)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-16%
Harry Potter - 1000 db-os puzzle (61883) - Clementoni
A Harry Potter filmsorozat hősei és gonosztevői egyetlen varázslatos panoráma képen tárulnak eléd, ha össze illeszted a Clementoni 1000 db-os készletének darabjait.
4 040 Ft
3 430 Ft
-26%
Super Wings Átalakítható Paul a rendőr figural (710250)
A reptér védelme nagyon fontos dolog, legyél Paul kis helyettese és segíts neki biztonságban tartani a repteret éjjel! Nappal pedig segíts be neki a forgalomirányításban. A Super Wings ihlette átalakítható kis repülővel számtalan izgalmas kaland vár!
7 495 Ft
5 620 Ft
-26%
Super Wings Átalakuló Astra figura (740313)
Kedvenc Super Wings szereplőd, Astra, a fehér-kék repülő most valódi szuperhőssé alakul át! A figura egyetlen mozdulattal alakítható át repülőből robottá, hogy ne csak a levegőben, hanem a földön is helyt álljon a kihívásokban!
7 495 Ft
5 620 Ft
-16%
Utasszállító fa vonat - 4 db - BigJigs (BJT421)
Nézd, ahogy átszeli a vidéket ez a hosszú vonat, mely leginkább utasokat szállít! Tökéletes lesz a BigJigs sínpályádhoz! Utasszállító vonat mozdonnyal és vagonokkal, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a BigJigs-től!
6 730 Ft
5 720 Ft
-15%
Mammut Junior Lovak Festés számok után 2 darabos szett
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft

Ajánló

Újdonságok

Kitalálod? Mystery képkereső játék kisállatok (3756)
Kitalálod? Mystery képkereső játék kisállatok Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 800 Ft
Nebulous Stars 12 db-os színesceruza készlet Marinia (11571-11573)
Nebulous Stars 12 db-os színesceruza készlet Marinia Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 200 Ft
Top model Kicsi ló plüss kulcstartó fém hengerben sötét barna best friends (150468)
Top model Kicsi ló plüss kulcstartó fém hengerben sötét barna best friends Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 700 Ft
Pillangó szemmaszk arany-ezüst (w6463K)
Kitaláltad már, hogy minek szeretnél öltözni a farsangi buliba? Jól jönne pár jelmezötlet? Akkor mit szólnál egy elegáns pillangókisasszonyos jelmezhez? Csak vegyél fel egy pillangós ruhát, göndörítsd be a hajadat és ne feledkezz meg erről az arany-ezüst színű, pillangós szemmaszkról sem! Hagyd ki most a sminkelést, hiszen ez az álarc lesz helyette az arcodon és rejtsd el magad még a barátnőid elől is! Legyél idén te a legelegánsabb pillangó és csak a jelmezverseny végén mutasd meg, hogy bizony te lettél a jelmeznyertes! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 14 éves kor felett ajánljuk!
1 190 Ft
Top model Miss Melody lovas Fancy Foils ló stylist különleges fóliákkal színező füzet (138023)
Top model Miss Melody lovas Fancy Foils ló stylist különleges fóliákkal színező füzet Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 000 Ft
Kapitány kalap (08943)
Van egy saját hajója és ő irányítja a matrózokat a fedélzeten. Mindig tudja, merre keresse a legnagyobb halakat és a legcsillogóbb tengeri kincseket. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy hajóskapitányról van szó! Legyél a tenger felfedezője a farsangi buliban és lepd meg még a kalózokat is a bátorságoddal! Csak vegyél fel egy elegáns, kék-fehér színű jelmezt és ne feledkezz meg erről a 24 x 15 centiméteres kalapról sem, hiszen egy ilyen részletes mintás kalapot csak a kapitány hordhat! Mutasd meg a sellőknek, milyen ügyesen kerülöd el a jéghegyeket és a sziklákat is és akkor biztos veled szeretnének majd tartani a farsangi bulira! A kép illusztráció!
3 200 Ft
Peppa Pig plüss kulcstartó kék 13 cm (109261000)
Peppa Pig plüss kulcstartó kék 13 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 500 Ft
Razor MX125 elektromos kismotor vezérlőegység (15)
Razor MX125 elektromos kismotor vezérlőegység Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
11 120 Ft