Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni Puzzle 1000 db - Lehetetlen - Emoji (39388)
Clementoni Puzzle 1000 db - Lehetetlen - Emoji (39388)
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Klein WMF konyhai eszközök tartóval (9438)
A világhírű WMF cég konyhai edényeiről és kiegészítőiről híres, a németországi Klein játékgyár most a gyerekek számára is elérhetővé teszi ezeket az esztétikus használati tárgyakat. A dobozban hat darab konyhai eszköz található, valamint egy praktikus tárolóállvány, melyen mindegyiküknek meg van a maga helye. A konyhai eszközök mérete: kb 18-20 cm, az edények átmérője kb. 8 cm.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
6 000 Ft
5 100 Ft
-15%
Klein Rendőrségi hátizsák (8802)
Rendőrségi hátizsák állítható pántokkal (max. 44,5 cm hosszú). A külső zsebek elasztikus anyaggal, a külső szövet fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva. 100% poliészter, kézimosás. Méretek: 24x32,5x8cm Tartozékok: - bilincsek - zseblámpa - rendőrségi jelvény - síp - pisztoly - walkie-talkie
12 000 Ft
10 200 Ft
-15%
Harry Potter - 500 db-os puzzle (35082) - Clementoni
Kedvenc varázsvilágod szereplői, az ifjú Harry Potter, Ron és Hermione egy új és kiváló minőségű Clementoni puzzle képében lehetnek a Tieid! A puzzle 500 darabból áll, a kép mérete kirakva kb 49 x 36 cm.
3 070 Ft
2 610 Ft
-15%
Bigjigs Mechanikus váltó (BJT219)
Hogy mivel lehetne még tökéletesebb a Bigjigs sínpályád? Hát ezzel a mechanikus váltó sínelemmel, melyből most 2 db-os is találsz a készletben! Mechanikus váltó sínelem 2 db-os kiszerelésben, minőségi fából készítve, kb. 16 x 9,5 cm-es méretben a Bigjigs-től!
3 960 Ft
3 370 Ft
-16%
Clementoni Baby farm vonat
Clementoni Baby farm vonat
16 720 Ft
14 210 Ft
-26%
Super Wings Transform 2db-os Todd & Classic Jett (720030E)
Kedvenc repülős meséd, a Super Wings szárnyalói most beköltözhetnek Hozzád, egyenesen a repteredre! A figurákápár apró mozdulattal átalakíthatók járműből robottá, így akár a szárazföldön akár a levegőbenákalandozhattok velük! A szettbenáTodd-otáés Classic Jett-etátalálod.á
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Mammut Tigris a folyónál, Haladó festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 300 Ft
4 510 Ft

Ajánló

Újdonságok

Puzzle Junior 4 db-os Óceán (126561)
Puzzle Junior 4 db-os Óceán Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 350 Ft
Starpak Mancs őrjárat zsírkréta készlet 12 db-os (352905)
Mancs őrjárat rajongók figyelem! Ezzel a vidám zsírkréta szettel veled tarthatnak kedvenc meséd karakterei. 12 db szín áll rendelkezésedre, amit bátran használhatsz a műveid megalkotásánál. Nézz szét oldalunkon, hiszen remek kifestőkönyveket is találsz rajta. Rajzoláshoz a sötét színektől a világosig használd mindegyiket a pompásabb kép érdekében. Rendeld meg még ma és akár már holnap nekiláthatsz az alkotásnak.
590 Ft
Prima Art feszített festővászon 22,5x30 cm (320288)
Készítsd el akár az első képedet ezzel a kiváló minőségű Prima Art festővászonnal, aminek 22,5 x 30 cm-es mérete garantálja, hogy egy szép nagyobb képet tudj festeni. Üljetek össze a barátaitokkal és a megfelelő felszereléssel és akár fessétek le egymást, meglátjátok jó kis kacagás sülhet ki a végén belőle. Rendeld meg akár még ma.
1 300 Ft
Varázsló Jelmez 158-as (ruha, sál, kalap) (01148)
Eljött a varázslók ideje! Ha mindig is meg szeretted volna mutatni a barátaidnak, milyen ügyesen tudsz varázsolni, akkor csapj le erre a fekete varázslójelmezre és válj igazi varázslóvá az idei farsangon! Vedd fel a ruhát a csíkos sállal együtt, igazítsd meg a varázslókalapot a fejeden és már készen is állsz a jelmezversenyre! Gyakorolj be pár látványos trükköt a mágiagyűjteményes könyvedből és mutasd meg a zsűrinek, milyen is egy igazi, 11 évesnél idősebb varázsló! A 158-as méretű jelmez tartalma: ruha, sál, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
7 700 Ft
Egér orr fekete (szivacs) (w2286T)
Újra itt a farsang, szóval ha te is szereted ezt az izgalmas időszakot, akkor válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Változz most egy szürke kisegérré, amihez csak egy szürke jelmezre lesz szükséged, na és persze ne hagyd ki ezt a szivacsból készült, fekete egérorrot sem, hiszen ezzel válik majd igazán aranyossá a jelmezed! Kerüld el ügyesen a cicákat és keresd meg a többi egérkét, hogy együtt indulhassatok a jelmezversenyen! Dobd fel a jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól a farsangi buliban! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 3 éves kor felett ajánljuk.
590 Ft
Kitty jelmez 104-es (dressz, fejdísz) (2015K104)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető jelmezt és legyél egy cuki Kitty cica! Kapd fel a szoknyás ruhát, rajzolj cicabajuszt az arcodra és már indulhatsz is! Keresd meg a többi cicát, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és meséljétek el egymásnak, hány egérrel és kutyussal találkoztatok a farsangi buliban! Ez a cuki jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: szoknyás dressz, cicás fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
7 000 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os kék (320)
Szerezzétek be a legmenőbb felszereléseteket egy jó homokozáshoz, ha pedig nincs rendeljétek meg nálunk. A szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A szett biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig vidámsággal fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet választod sokkal szebb várakat tudsz majd építeni.
1 190 Ft