Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Volvo Power tolólappal 1:24 (2429)
Ez a kerekes rakodógép a legfiatalabb építőmunkások számára készült: nagyméretű lapátja robusztus csuklókra van felfüggesztve, amelyeket a kis kezek könnyen és biztonságosan beállíthatnak. A széles gumiabroncsoknak és a masszív alváznak köszönhetően a kerekes rakodó bármilyen terepen és bármilyen teherrel megbirkózik

Kül- és beltéren egyaránt használható!

Méretek: 22x10x14 cm
3 éves kortól ajánlott
4 900 Ft
4 170 Ft
-10%
Revell AR555 P-Series 1:72 (3790)
A gyűjtők és a repüléstörténet rajongói számára a P-Series - AR555 modellkészlet 1:72 méretarányban egyedülálló lehetőséget kínál a fiktív történelem egy darabjának megalkotására. Ez az exkluzív készlet 98 precízen kidolgozott alkatrészt tartalmaz, amelyekkel hűen megalkotható egy nagy hatótávolságú, teljes szárnyú bombázó - egy olyan repülőgép tervrajz, amelyet terveztek, de soha nem valósult meg.
7 650 Ft
6 890 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os panoráma puzzle - Harry Potter (39873)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft
-15%
1000 db-os puzzle a lázadó angyalok bukása (39662) - Clementoni
1000 db-os puzzle a lázadó angyalok bukása (39662) - Clementoni
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Klein Bosch Mini barkácsszett fúrógéppel (8416)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini nagy barkácsszett hordtáskában, mely fűrészt, kalapácsot, csavarkulcsot, csavarokat és egy hang -és fényhatásokkal rendelkező elemes fúrógépet is tartalmaz.
A fúrógép működéséhez, illetve 2 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

19 600 Ft
16 660 Ft
-15%
Mammut Junior Lovak Festés számok után 2 darabos szett
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft
-26%
Granna UFÓ Farmer társas (03207)
A népszerű SZUPERFARMER űrbéli folytatásaként jött létre az UFÓ FARMER, amelyet már a 6 évesek is játszhatnak. Ezúttal nem szaporítani kell az állatokat, hanem elrabolni. A játékosok földönkívüliek, akik azért érkeztek a Földre, hogy ismeretlen állatfajokat kutassanak fel. Rátalálnak a Szuperfarmer farmjára. Az a küldetésük, hogy minél több állatot szerezzenek meg, űrhajóikkal repülnek rá a kiszemelt prédára, de ehhez figyelemmel kell kísérniük, és ki kell védeniük be kell venniük a többiek lépéseit, szem előtt tartva a szabályokat, mert nem minden állat kerülhet fel az űrbázisra!
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Klein Bosch Mini védőfelszerelés (8535)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! <,br>,Fontos a biztonság, még munkavégzés közben is! A Bosch Mini fülvédő, kesztyű és védőszemüveg használatával, nincs többé ok az aggodalomra!<,br>,<,br>,Ajánlott: 3 éves kortól
7 700 Ft
6 550 Ft

Ajánló

Újdonságok

Razor Crazy Cart XL elektromos drift gocart autó fekete (25173801)
"

A legjobb driftelőgép most felnőtt! Rengeteg kérést kaptunk, hogy a díjnyertes Crazy Cartból készítsünk felnőtt méretű verziót, így most a Razor büszkén bemutatja a Crazy Cart XL-t: teljes méretű, erős driftelőkocsit a bennünk lakozó gyermeknek.

Specifikációk
Maximum terhelhetőség: 109 kg
Életkor: 16+
A termék súlya: 51 kg
A termék mérete összeszerelve: 109 x 76,5 x 66,5 cm
Maximum sebesség: 18 km/h
Akár 40 perc folyamatos használat
Motor: Szabályozható sebesség, nagy nyomatékú láncmotor
Váz: szórt festésű acélváz
Szabadalmaztatott, egyedi kormányzás, mely lehetővé teszi a driftelést, fordulást és megállást
A Drift Bar segítségével a vezető teljes egészében irányíthatja a driftelést, pörgést és farolást
Pedállal szabályozható sebesség (nincs fék)
360 fokos fordulat és kormányozhatóság a szűk kanyarokhoz
Ütésálló, gumiabroncsos első kerekek és hátsó görgők
Gokart

370 000 Ft
Bandita Jelmez 110-es (ing mellénnyel, nadrág, öv, köpeny, szemfedő) (36829)
Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre a szórakoztató napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Legyél mondjuk egy bátor bandita és harcolj a muskétások ellen! Ehhez csak vedd fel ezt a 110-es méretű jelmezt, igazítsd meg a szemfedődet, hogy még véletlenül se ismerjen fel az ellenség, és már mondhatod is, hogy en garde! Mutasd meg a barátaidnak, hogy idén te vagy a legügyesebb bandita 3 éves kor felett! A szett tartalma: ing mellénnyel, nadrág, öv, köpeny, szemfedő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 990 Ft
Majorette Metal Series Ford Mustang Fastback Police fém kisautó (212052019)
Tűnj ki a tömegből ezzel a szürke színű Ford Mustang Fastback Police játékautóval és éld át a nem mindennapi játékautók vezetését! Nyisd ki az ajtaját, ülj be gyorsan a vörös ülésre és irány a rablók után! Gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan üldözheted vele a rosszcsontokat a legmeredekebb hegyekben vagy a csúszós, tengerparti utakon is. Aztán el ne felejtsd bevinni a bűnözőket a rendőrőrsre a száguldozás után! Egy 1:64-es méretarányú, Metal Series szériás, fém rendőrautó vár minden autóimádó, háromévesnél idősebb fiúra.
2 800 Ft
Starpak plüss szivárvány unikornis jegyzetfüzet türkiz 21 x 15 cm (481257)
Ha ezt a füzetet választod egy igazán puha noteszt tarthatsz a kezedben. Elviheted az iskolába, de otthoni használatra is tökéletes. A borítóját vidám unikornis szivárvány díszíti, amit garantáltan mindenki észre fog venni. A füzetet kinyitva vonalas lapok várnak arra, hogy papírra vesd a gondolataid. Rendeld meg még ma!
3 150 Ft
Razor Crazy Cart XL lánctányér (1013)
Razor Crazy Cart XL lánctányér Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 000 Ft
Labda színes műanyag hálóban 60 db-os (147996)
Mindig is ki akartad próbálni, hogy milyen a játszóházakban a műanyag labdás medence? Akkor ezt a 60 db-os, színes labdás csomagot neked találták ki, hiszen ennyi labdával biztos otthon is átélheted a játszóházak hangulatát! Merülj el a labdarengetegben, vagy csak gurítsd őket szerteszét a szobában, és ne is törődj vele, ha egy-két darab elkószál az ágy alá. Egy 60 db-os, színes labdás csomag egy műanyag hálóban, amely már 1 éves kor felett biztonságos szórakozás a kisfiúk és kislányok számára!
2 700 Ft
Boszi jelmez 110-es (ruha, sapka) (1295V110)
Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a zöld-lila színű, 110-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Igazítsd meg a szoknyádat, vedd fel a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 3 éves! A szett tartalma: boszorkányruha, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 990 Ft
Prima Art fém ceruzahegyező piros (438891)
Ha úgy érzed már nem fog olyan pontosan és szépen a ceruzád, vagy nem tudsz szép egyenletes vonalakat húzni itt az ideje kihegyezni őket. Amit most ezzel a piros Prima Art hegyezővel könnyen megtehetsz. Csak hegyezd bele a forgácsot a tenyeredbe és dobd ki utána, ilyen egyszerű és a rajzeszközeid újra élesek és pontosak lesznek.
350 Ft