Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Klein - Homokmalom (7692)
Klein - Homokmalom (7692)
2 580 Ft
2 190 Ft
-16%
Bigjigs - Schylling - Fa robotok ügyességi játék (3580 S)
Szeretnél egy olyan játékot adni a gyerkőcödnek, ami a játék mellett fejleszti az ügyességét és a gondolkodását is? Ez a fa robotokkal teli ügyességi játék izgalmas időtöltés lesz neki, hiszen a robotok speciális barázdáinak köszönhetően könnyedén egymásra rakhatók, így létrehozhat például tornyot, vagy fejjel lefelé megálló formációkat is.
7 450 Ft
6 330 Ft
-10%
Revell Battleship USS New Jersey 1:1200 (5183)
Fedezze fel a USS New Jersey modellkészletét, a tengerészettörténet kiemelkedő darabját, a lenyűgöző 1:1200-as méretarányban. A 45 alkatrészből álló modell lenyűgöző kihívást jelent a haladó modellépítők számára. A kész modell méretei lenyűgözőek: 225 mm hosszú, 30 mm széles és 30 mm magas. Ez a 12 éves kortól ajánlott készlet a történelmi jelentőség és a részletes másolat tökéletes kombinációja.
3 930 Ft
3 540 Ft
-16%
Londoni parlament - 500 db-os puzzle (35112) - Clementoni
A Clementoni színes és nagyon jó minőségű puzzle-jeinek segítségével bejárhatod a világot! Ez a puzzle most 500 darabból áll és a londoni parlamentet ábrázolja naplementekor! A kép mérete kirakva kb 49 x 36 cm.
2 530 Ft
2 150 Ft
-10%
Revell Model Set Eurofighter Typhoon - RAF 1:144 (63796)
Fedezd fel az Eurofighter Typhoon pontos modellkészletét a Királyi Légierő színeiben, amely igazi mestermű a szenvedélyes modellépítők számára. Ez az 1:144 méretarányú készlet lenyűgöz a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és a hiteles reprodukcióval. A 63 egyedi alkatrészével igényes és egyben magával ragadó kihívást kínál.
7 520 Ft
6 770 Ft
-15%
Mammut Junior, Unikornis Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Mammut Cicák, Arany képkarcoló (8260602)
Mammut Cicák, Arany képkarcoló (8260602)
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Klein Firefighters 7 részes tűzoltófelszerelés (8967)
Sok-sok kiegészítő tűzoltáshoz és mindez egy szettben: védősisak, tűzoltókészülék, adó-vevő, feszítővas, tűzoltó fejsze, megafon.

Az elektronikus kellékek működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges, a megafon működtetéséhez 3 db AAA elem (R03) szüks
19 300 Ft
16 410 Ft

Ajánló

Újdonságok

Szatén tündér kalap türkiz fehér szalaggal (3338F)
Újra itt a farsang, szóval ha te is szereted ezt az izgalmas időszakot, akkor válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Legyél idén egy kék ruhás tündér, vegyél fel egy hozzá illő jelmezt és otthon ne felejtsd ezt a türkiz színű, fehér szaténfátylas tündérkalapot! Mutasd meg a farsangi jelmezverseny zsűrijének, hogy olyan könnyedén mozogsz a jelmezedben, mint egy igazi tündér és nyerd meg te a versenyt! Dobd fel a jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól a farsangi buliban! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 3 éves kor felett ajánljuk.
1 600 Ft
Tányéros hinta műanyag sárga 28 cm (131234)
Eljött a jó idő, szóval uzsgyi ki a kertbe vagy a játszótérre játszani! De ha most mégsem mehetsz ki a játszótérre, akkor se szomorkodj, hanem varázsolj otthonra egy játszóteret! Az egyik legszórakoztatóbb játékot kaphatod meg tőlünk, vagyis egy műanyag, sárga színű, tányéros hintát. Kérj meg egy felnőttet, hogy erősítse fel egy fára vagy egy biztonságos helyre, aztán ülj rá és indulhat is a hintázás! Hintázz minél ügyesebben vele, és közben fejleszd az egyensúlyérzékedet is. Itt az idő, ragadd meg a lehetőséget, és vidd haza ezt az 50 kg-ig terhelhető, négy éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánlott szabadtéri játékot! A 28 centiméter átmérőjű hinta kötélhossza 170 centiméter.
3 300 Ft
Unikornis fejpánt plüss fehér és szivárvány (09658)
Változz egy szempillantás alatt a mítoszok és tündérmesék jól ismert szereplőjévé, egy unikornissá! Vedd fel a farsangi unikornisjelmezedhez ezt a plüss borítású unikornisfejpántot, igazítsd meg a szivárványszínű füleit és már indulhatsz is a jelmezversenyen! Mutasd meg a zsűrinek, hogy mennyire szereted ezt a mesebeli lényt és vágtass a verseny dobogójára! Egy aranyos jelmezkiegészítő vár mindenkire 3 éves kor felett. A termék tartalma: 1 db plüssborítású unikornisfejpánt szivárványszínű fülekkel. A kép illusztráció!
2 700 Ft
Flying Zone Rotor Flyer szabadtéri játék narancssárga (107203515)
Rengeteg gyermek csodálva nézi a repülő tárgyakat. Ezzel a narancssárga színekben pompázó játékkal nem csak csodálhatod, hanem te magad reptetheted meg. Csak helyezd rá a karikát az indító karra nyújtsd ki a kezed és az indító zsinórt húz magad felé, ezután pedig felrepül a karika. Ennek a játéknak igen egyszerű a használata, de annyira látványos is. Javítja a kicsik kéz-szem koordinációját is és fejleszti a motoros készségeket. Ezzel a szabadtéri játékkal a Simba-tól garantáltan jól fog telni a frisslevegőn töltött időd. Találkozz a barátaiddal és nézzétek meg kié repül magasabbra.
2 000 Ft
Mancs őrjárat ébresztőóra éjszakai fénnyel és hangeffekttel Chase (LEX-RL800PA)
Nem szeretsz felkelni reggelente? Ráadásul nagyon unod, hogy minden reggel a hangos és zajos ébresztőórádra kell felkelned? Akkor van egy jó hírünk: elhoztuk neked a kedvenc rajzfilmsorozatodból, a Mancs őrjáratból Chase kutyust, hogy azonnal átvehesse ezt a feladatot! Válaszd ki az alatta lévő órán a kedvenc Mancs őrjárat hangodat, állítsd be az időt és máris nyugodtan aludhatsz másnap reggelig. Chase tud például ugatni, de egyéb ismerős hangokat is hallhatsz majd tőle, ráadásul ha megnyomod az órán a gombot, akkor világít is fog a sötétben! Állítsd be a hangerőt vagy szundiztasd az órát, és így biztos te is szívesebben kelsz fel reggelente. Négy éves kor felett már le is csaphatsz rá! Az ébresztőórához három darab AA elem szükséges, amiket a csomagolás nem tartalmaz.
15 000 Ft
Razor Power Core E90 elektromos roller komplett első kerék fekete 1 db (W13112130049)
Razor Power Core E90 elektromos roller komplett első kerék fekete 1 db Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 590 Ft
Egér orr fekete (szivacs) (w2286T)
Újra itt a farsang, szóval ha te is szereted ezt az izgalmas időszakot, akkor válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Változz most egy szürke kisegérré, amihez csak egy szürke jelmezre lesz szükséged, na és persze ne hagyd ki ezt a szivacsból készült, fekete egérorrot sem, hiszen ezzel válik majd igazán aranyossá a jelmezed! Kerüld el ügyesen a cicákat és keresd meg a többi egérkét, hogy együtt indulhassatok a jelmezversenyen! Dobd fel a jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól a farsangi buliban! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 3 éves kor felett ajánljuk.
590 Ft
Pop királynő jelmez 80-as évek M (szoknya, felső, fejpánt) (21849)
A \u002780-as években járunk és ez a személy nagyon szeret énekelni. Ráadásul sok-sok rajongója van és koncerteken lép fel. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy popkirálynőről van szó! Legyél a \u002780-as évek sztárja a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen mozogsz a színpadon! Csak vedd fel ezt a szoknyás jelmezt, igazítsd meg a fejpántodat és már készen is állsz a legújabb koncertedre! A jelmezszett tartalma: szoknya, felső, fejpánt. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
4 200 Ft