Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Kutya és Ló, Festés számok után 2 darabos szett
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Klein Bosch Játék Porszívó - Unlimited (6812)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Játék porszívó gyermekbarát funkciókkal. Elemmel működik. A portartályban lévő gyöngyök örvénylenek a használat során. Forgatható és levehető padlófúvókával, futógörgővel. A portartály kivehető. 3 éves kortól ajánlott.
18 000 Ft
15 300 Ft
-15%
Mammut Lovak 3 darabos szett
3 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorlólap
5 000 Ft
4 250 Ft
-15%
Klein Shopping Center bevásárlókosár (9692)
A Klein játékkonyhák vagy pénztárgépekkiváló tartozéka. Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
2 400 Ft
2 040 Ft
-15%
Klein Konyha (7150)
Miele Fresh konyha - A konyha méretei (H x Sz x Ma): 69 x 33 x 95 cm - Mindkét oldalon használható - Gáztűzhely hanggal és villogó fénnyel - Vízpumpa funkciós csaptelep - Sütő és mikrohullámú sütő
37 200 Ft
31 620 Ft
-26%
Granna Ország város társas (03344)
Az ORSZÁG-VÁROS-BETŰ-TÉMA a klasszikus játék legújabb, frenetikus partijáték változata, ahol a kreativitásé, a gyorsaságé és az ötletességé a főszerep. A játékosok két csapatot alkotnak. Minél gyorsabban minél több, a témához illő szót kell találniuk, amely tartalmazza a megadott betűt. A játékosoknak mindössze 15 másodpercük van, hogy a lehető legtöbb szót összegyűjtsék, a szavaknak tartalmazniuk kell a témához tartozó betűt, amely nem okvetlenül kezdőbetű, mindig a megadott helyen szerepelhet csak a szóban. Ha a homokóra lepereg, már a következő csapaton a sor! Ugye ez így nem is olyan egyszerű? Viszont nagyon izgalmas..

Életkor:10+
Javasolt: 2-10 játékos részére
Játékidő: 20 perc

A doboz tartalma:
16 pozíciókártya 18 pontszámkártya
56 téma-betűkártya
24 jelölő
homokóra

Gyártó: Granna
4 990 Ft
3 740 Ft
-25%
Super Wings Átalakítható Build It Jet mini repülő (730011)
Build-It Jetámost igazi hősként tért vissza ,hogy átalakítható minirepülő formájában veled tartson a kalandjaidban.ááA figura egyetlen mozdulattal alakítható át repülőből robottá, hogy ne csak a levegőben, hanem a földön is helyt álljon a kihívásokban!
2 595 Ft
1 950 Ft
-15%
Clementoni Puzzle 60 db - Jégvarázs 2 (26056)
Clementoni Puzzle 60 db - Jégvarázs 2 (26056)
1 350 Ft
1 150 Ft

Ajánló

Újdonságok

Mini vödrös homokozó szett kalóz mintával színes 4 db-os (301)
Szívesen töltenéd akár az egész napod a homokozóban? Válaszd ezt a fantasztikus mini készletet és a kreativitásod biztosan nem marad fejlődés nélkül. Ez a szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel sokkal inkább könnyeb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még hatékonyabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. A kalóz pedig a vödör oldalán mindvégig veled tart és követi miképp is építed majd a nagyobbnál is óriásibb várakat. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni.
750 Ft
Ördöglány jelmez 128-as (ruha, öv, fejpánt) (02516)
Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen jelmezt szeretnél felvenni farsangra, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válaszd ezt a csini ördöglányjelmezt, kapd fel a piros színű ruhát, igazítsd meg a szarvaidat és már indulhatsz is szórakozni a többiekkel! Keresd meg a többi ördöglányt és induljatok közösen a boszorkányok ellen a jelmezversenyen! Válaszd ezt az ördögjelmezt, ha elmúltál 5 éves! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha, öv, ördögszarvas fejpánt. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
4 690 Ft
Tűzoltó jelmez S (kabát, nadrág, sapka) (21878)
Az a munkája, hogy eloltja a tüzet és segít a bajba jutott embereknek és állatoknak. Mindig készen áll a segélyhívás helyszínére sietni a piros ruhájában. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, a tűzoltókról van szó! Legyél egy bátor tűzoltó a farsangi buliban és lepd meg a barátaidat a rátermettségeddel! Szerezd meg ezt a jelmezt, igazítsd meg a kabátot és a nadrágot, vedd fel a piros sapkát és mutasd meg a zsűrinek, milyen ügyesen mászol fel a legmagasabb helyekre! A jelmezszett tartalma: kabát, nadrág, sapka. Az S-es jelmez 98-116-os méretnek felel meg és 3-5 éves kor körüli fiúknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
11 790 Ft
Cerda Minnie egér gumicsizma 31-es méret (2300004878)
Ha 31-es a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.
9 000 Ft
Erdőtündér Jelmez 140-es (ruha, szárnyak) (55587)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy erdőtündér ebben a könnyed, világoszöld jelmezben, készíts egy hozzá illő arcfestést, igazítsd a megfelelő helyre a szárnyaidat és már suhanhatsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy csináljatok közös képeket és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 8 éves kor felett! A 140-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, szárnyak. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
17 990 Ft
Prima Art HB fekete színű ceruza kék színű kristállyal (360526)
Ha egy igazán minőségi és elegáns ceruzára vágysz akkor ne keress tovább! Ugyanis ez a Prima Art ceruza ötvözi az eleganciát a minőséggel. Könnyen hegyezhető és remekül mutat a kézben. Rajzolj vagy írj vele stílusosan. Ha még nincs ilyen ceruzád rendeld meg, hogy le ne maradj róla. Az biztos ezt a ceruzát garantáltan mindenki megcsodálja majd.
190 Ft
Majorette MAN TGS fém tűzoltóautó piros 1:64 (212057181006)
Utat kérünk, megérkezett a tűzoltóság messziről felismerhető, piros MAN TGS autója, amely azonnal el is oltja a tüzet. Pattanj te is az emelőkosárba, és segíts a bajbajutottakon, legyen szó egy cicáról vagy egy erkélyen ragadt szomszédról. Éld át a mindennapi élet szituációt a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játékautói segítségével, amelyekre nem is gondolnád, hogy mekkora szükség szokott lenni a felnőttek világában. Egy átlagos, mégis szórakoztató játékautó a három évesnél idősebb fiúknak.
1 700 Ft
Halloween vicces múmia mintás lampion 16 cm (50506)
Ha szeretnél vidám témához illő dekorációt a partidon akkor a legjobb helyen jársz. Választhatod például ezt a cuki múmia lampiont, ami 16 cm-es vagy nézelődhetsz az oldalunkon a további dekor kellékekért.
990 Ft