Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Firefighters 7 db-os tűzoltó felszerelés II. (8950)
Tűzoltófelszerelés gyerekeknek, mely a következő eszközöket tartalmazza: védőmaszk szemüveggel, hangosbeszélő, elemlámpa, síp, tűzoltókészülék, adó-vevő.
Az elemlámpa működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
16 200 Ft
13 770 Ft
-15%
Bigjigs Dupla kanyar elem (BJT174)
Szeretnéd, ha Bigjigs sínpályád még menőbb lenne? Akkor egészítsd ki ezekkel a dupla kanyar elemekkel! Bigjigs dupla kanyar elem biztonságos, minőségi fából készítve, 2 db-os kivitelben,
2 410 Ft
2 050 Ft
-15%
Mammut Kismacska, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Klein közlekedési lámpa (2990)
A mai világban nem lehet elég korán elkezdeni a gyerekek megismertetését a közlekedési szabályokkal, ehhez a feladathoz nyújt segítséget ez a jelzőlámpa. A szerkezeten négy két féle lámpasor található, az egyik az gépjárműveknek szóló 3 állású lámpasor, a másik pedig a gyalogosokra vonatkozó lámpapáros. Működéséhez 4 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék). Méret: 72 x 27 cm
14 400 Ft
12 240 Ft
-16%
Klein Aqua Action - betonkeverő teherautó (2119)
Melyik kis építőmester ne álmodna saját betonkeverőről? Ha a dobját is tudja forgatni, az garantáltan felemelő szórakozást ígér. Egyszerűen töltsön homokot a tartályon keresztül a dobba, majd forgassa el a forgattyút, és már mehet is. A legkisebbek is tudják kezelni a kurblit a masszív konstrukciónak köszönhetően. Kül- és beltéren egyaránt használható!
3 720 Ft
3 160 Ft
-15%
Clementoni Science and Play - Mio a programozható robotfigura (50316)
Mio egy programozható robotfigura a Clementoni Science and Play szettjéből, ő minden kisgyerek álma, akit számos klassz feladatra be tudsz programozni! Alkalmas például kisebb fémtárgyak, apró érmék felkutatására, miközben az infravörös érzékelőjének köszönhetően kikerüli az akadályokat. A hang, fény és mozgás effekteknek köszönhetően elsöprő szórakozásban lesz részed, miközben belekóstolsz egy kicsit a programozás világába is!
13 480 Ft
11 460 Ft
-15%
Mammut Mops, Junior festés számok után (8221521)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Szürke kő vasúti alagút - Bigjigs (BJT120)
Kicsit felturbóznád a Bigjigs sínpályádat? Akkor ne hagyd ki ezt a különleges alagutat, mely olyan mintát kapott, mintha szürke kőből lenne az oldala! Bigjigs szürke kő vasúti alagút minőségi fából készítve, kb. 10,5 x 10 x 10 cm-es méretben!
4 600 Ft
3 910 Ft

Ajánló

Újdonságok

The Joker 2009 Chevy Corvette Stingray fém autó Joker figurával 1:24 (253255020)
The Joker 2009 Chevy Corvette Stingray fém autó Joker figurával 1:24 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
14 500 Ft
Háromkerekű roller világító kerekekkel rózsaszín (YW-MINI-881-R0)
Legyen a tiéd a legmenőbb rózsaszín roller és legyél vele az aszfaltok királynője. Hajtsd magad és hagyd, hogy közben a menetszél lehűtsön. Ugye milyen jól hangzik? A kialakítása masszív, így bírni foglya a gyűrődést. Kerekei pedig forgás közben világít, hogy ne csak nappal, hanem este is kellően vagány legyél rajta. A kormány markolat gumírozott ezáltal nem fog csúszkálni a kezed rajta. Kormány magassága állítható, hogy meg tudd találni a neked legideálisabb méretet. A fékezése pedig a hátsó kerék fölötti műanyag elem lábbal való lenyomásával történik meg. Legyen ez a szuper roller a kedvenc utazóeszközöd a nyárra.
10 990 Ft
Majorette Siemens Avenio Tram fém villamos piros 18 cm (212053303)
Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak. Köszönjük, hogy utazásuk során ezt a piros színű Siemens Avenio villamosmodellt választották. Légy részese te is a tömegközlekedésnek ezzel a 18 cm-es fém játékvillamossal, amelyet a Majorette gyártott. Aztán nehogy addig nézelődj a városban, hogy a villamoson maradj egészen a garázsba érkezésig.
3 400 Ft
Arany rocksztár jelmez M (ruha, kalap, lábdísz) (21855)
Hollywoodban járunk és ez a személy nagyon szeret énekelni. Ráadásul sok-sok rajongója van és gitározni is tud. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy rocksztárról van szó! Legyél egy híres rockénekes a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen gitározol a színpadon! Csak vedd fel ezt az aranyszínű jelmezt, igazítsd meg a kalapodat és a hajadat és már készen is állsz a világ körüli turnédra! Neked melyik a kedvenc számod? A jelmezszett tartalma: ruha, kalap, lábdísz. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor közötti lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
4 200 Ft
Majorette Construction Volvo FMX Show Truck fém kamion 1:87 (110010980)
Ha szereted a hatalmas autókat most megszerezhetsz egyet lekicsinyítve. A játékautó tökéletes mása a való életben használtnak. Nyugi ez a kicsinyített más biztosan befog férni a játék garázsodba, így nem kell aggódnod emiatt. Rendeld meg te is és mutasd meg a barátaidnak. Remek választás a 3-4 éves korosztály számára.
3 400 Ft
Darts tábla 2 db tépőzáras nyíllal és 2 db labdával 35 cm citromsárga (157939)
Szeretnél megtanulni dartsozni? Akkor ez a tépőzáras dartstáblaszett nagyon jó kiindulás lesz! Válaszd ki, hogy melyik színnel szeretnél játszani, fogd meg a tépőzáras labdát és célozd meg a tábla közepét! Ha már jól meg a célzás, akkor cseréld le a labdát a nyílra és játssz úgy, mint a felnőttek! Gyakorold egyedül a célzást, vagy játssz a barátaid ellen, de a lényeg, hogy biztos belejössz majd ebbe a felnőttes játékba! A szett egy 35 centiméteres, fekete-citromsárga színű dartstáblát, 2 db lapos végű nyilat és 2 db labdát tartalmaz. Háromévesnél idősebb fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk.
2 800 Ft
Razor E Prime elektromos roller hátsókerék (3048)
Razor E Prime elektromos roller hátsókerék Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
68 790 Ft
Art & Fun Gyurma kinyomó gyurmákkal és formákkal 120 g-os 15+ db-os (106326054)
Art & Fun Gyurma kinyomó gyurmákkal és formákkal 120 g-os 15+ db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 990 Ft