Játékáruház bannerek

Akciók

-25%
Granna Kicsoda? Micsoda? (új kiadás) (03255)
A Varró Dániel által versbe szedett találós kérdések megfejtését a kártya másik oldalán található rajz árulja el. A népszerű játékot megújult rajzokkal adtuk ki.

A doboz tartalma:
45 kártya (találós vers és rajzos megfejtés)
4 papírsajt találatjelző sajtdarabkákkal
játékszabály

Egy igazán kedves és szellemes játék, semmiképp se szalassza el!
Életkor: 4-7
Játékosok száma: 1-4
Gyártó: Granna
3 490 Ft
2 620 Ft
-15%
Klein Princess Coralie fésülhető és sminkelhető babafej (5236)
25cm-es fésülhető, sminkelhető Princess Coralie babafej sminkkészlettel, hajcsatokkal, hajkefével és egyéb fodrászati kiegészítőkkel. Méret: 30,2 x 25,4 x 19,8 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
15 900 Ft
13 520 Ft
-16%
Klein Aqua Action - betonkeverő teherautó (2119)
Melyik kis építőmester ne álmodna saját betonkeverőről? Ha a dobját is tudja forgatni, az garantáltan felemelő szórakozást ígér. Egyszerűen töltsön homokot a tartályon keresztül a dobba, majd forgassa el a forgattyút, és már mehet is. A legkisebbek is tudják kezelni a kurblit a masszív konstrukciónak köszönhetően. Kül- és beltéren egyaránt használható!
3 720 Ft
3 160 Ft
-15%
Klein Bosch Mini lombseprű (2717)
Figyelem! Ez a lombseprű gyerkőcök részére készült!
Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak mindössze 90 cm hosszú.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH
Származási hely: Németország
2 900 Ft
2 470 Ft
-15%
New York panoráma puzzle, 1000 db-os puzzle (39434) - Clementoni
New York, New York! A képen a csodálatos nagyváros látképe tárul eléd, a Brooklyn Bridge-el. Ha szeretnéd otthonodban érezni a new york-i életérzést, akkor ezt a puzzle-t mindenképp Neked ajánlom! A kép mérete kirakva 98 x 33 cm.á
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Klein Shopping Center Euro papírpénz és érme pénztárgéphez (9605)
Pénzérmék és papírpénz bevásárláshoz, a Klein pénztárgépek kiváló kiegészítője.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
2 900 Ft
2 470 Ft
-15%
Mammut Lovak, Junior festés számok után (8222007)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft

Ajánló

Újdonságok

Puzzle Batman 300 db-os hologramos 3D hatású puzzle plüss figurával (PRI-35802)
Szedj össze mindent, amire csak szükséged lehet az idei nyaraláson, gyömöszöld bele a bőröndödbe, és ne felejtsd otthon ezt a 3D hatású, hologramos kirakót sem! Esős, nyári napokon vagy hideg, téli délutánokon is előveheted, vagy bármikor, amikor unatkozol otthon. Csapj hát le rá, és rakd ki mind a 300 darabot, hogy szinte életre keljen előtted a kedvenc DC szuperhősöd: Batman! Amint kész vagy a rakosgatással, már meg is jutalmazhatod magad a kirakóhoz járó Batman plüssfigurával! Ne hagyd ki ezt az izgalmas, kortalan szórakozást, ha igazi Batman rajongó vagy, és elmúltál hatéves! A Prime 3D márkájú kirakó 46 x 31 centiméteres, álló tájolású és jár hozzá egy plüss is.
5 190 Ft
Sellőlány jelmez 140-es (ruha, hajpánt) (02237)
Szereted a csini ruhákat? Ráadásul imádod a sellőket? Akkor szerezd meg ezt a sellőlányjelmezt és változz egy szempillantás alatt a farsangi jelmezverseny mesebeli fellépőjévé! Vedd fel gyorsan a csillogó szoknyás ruhát, igazítsd meg a hajpántodat és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, mennyire jól ismered a sellőket! Ha szereted a csillogó jelmezeket, akkor válaszd ezt a sellőlányjelmezt 8 éves kor felett! A 140-es méretű jelmezszett tartalma: sellőlányruha, hajpánt. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 000 Ft
Majorette Metal Series Citroen 2CV fém kisautó (212052019)
Tűnj ki a tömegből ezzel a szürke színű Citroen 2CV játékautóval és éld át a nem mindennapi játékautók vezetését! Nyisd fel a motorháztetőt és ellenőrizd le, hogy minden rendben van-e a motorral, aztán ülj be gyorsan a kormánya mögé és irány az autópálya! Gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan száguldhatsz vele a legmeredekebb hegyekben vagy a csúszós, tengerparti utakon is. Ne felejtsd el megmutatni a barátaidnak az új autódat, hiszen nem minden nap láthatnak egy ilyen Citroent. Egy 1:64-es méretarányú, Metal Series szériás, fém játékautó vár minden autóimádó, háromévesnél idősebb fiúra.
2 800 Ft
Kitalálod? Mystery képkereső játék személyes (3756)
Kitalálod? Mystery képkereső játék személyes Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 700 Ft
Erdőtündér Jelmez 128-as (ruha, szárnyak) (55586)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy erdőtündér ebben a könnyed, világoszöld jelmezben, készíts egy hozzá illő arcfestést, igazítsd a megfelelő helyre a szárnyaidat és már suhanhatsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy csináljatok közös képeket és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 5 éves kor felett! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha, szárnyak. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
17 990 Ft
Macska szemmaszk fekete (w6454C)
Macska szemmaszk fekete Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 300 Ft
Királylány jelmez 116-os (ruha) (w4385B116)
Hatalmas kastélyban él és sok-sok hercegnő a barátja. Elegánsan táncol és mindig tudja, melyik ruhát milyen alkalomra vegye fel. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy királylányról van szó! Legyél egy elbűvölő királylány a farsangi buliban és mutasd meg a barátnőidnek, hogy te is ugyan olyan jól tudsz ruhát választani minden alkalomra, mint egy királylány! Csak vedd fel a kék színű ruhát, keress egy hozzá illő tiarát és már indulhatsz is a farsangi bálba! Vegyél fel egy nyakláncot vagy egy pár fülbevalót is, hogy biztos felfigyeljen rád minden királyfi 4 éves kor felett! A szett egy 116-os méretű, kék színű királylányruhát tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 990 Ft