Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Nyuszi, Kawaii Ezüst képkarcoló (8251619)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Rózsaszín megtölthető fa vagon - Bigjigs (BJT484)
Megkönnyítenéd a szállítást a Bigjigs vasútpályádon? Akkor kapcsold a mozdonyodhoz ezt a szuper megtölthető vagont! Rózsaszín vagon kiváló minőségű fából készítve, kb. 7,5 cm-es méretben a Bigjigs-től!
1 700 Ft
1 450 Ft
-15%
Klein Vileda padlótisztító (6723)
Figyelem! Ez a Vileda Junior padlótisztító gyerkőcök részére készült!

Kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak



Hossza: 57 cm



Ajánlott: 3 éves kortól
3 600 Ft
3 060 Ft
-26%
Granna Óvodások játéktára Tarkabarka fűzőcske - új kiadás (03252)
A gyerek tetszés szerint bújtathatja át a színes fűzőket a kartonképeken található lyukakon. Egy képhez nemcsak egy, hanem akár több fűzőt is felhasználhat. A dobozban különböző színű fűzők találhatók, ugyanaz a kép minden alkalommal másképpen néz majd ki. A lyukakat úgy helyeztük el a képen, hogy az öltések a képen szereplő állatfigura vonalait kövessék. Ha alaposan megnézi, és rájön, hogy miként helyezkednek el a lyukak, a gyerek szép, rendezett kompozíciót hozhat létre. Felhívhatjuk a figyelmét a játék elvére, de hagyhatjuk is, magától rájöjjön.

Doboz tartalma:
- 4 db kartonkép
- 8 db színes fűző
- Játékszabály
Ajánlott: 3-7 éveseknek, 1-4 játékos részére

Gyártó: Granna
3 270 Ft
2 450 Ft
-15%
Mammut Unikornis, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-16%
3000 db-os puzzle new york (33546) - Clementoni
3000 db-os puzzle new york (33546) - Clementoni
5 930 Ft
5 040 Ft
-16%
Cult Movies - The Blues Brothers - 500 db-os puzzle (35109) - Clementoni
A Clementoni filmes puzzle szériájának köszönhetően vissza repülhetsz a filmes időszámításban egészen a klasszikusokig és a VHS kazettákig! Ebben a készletben most 500 kiváló minőségű darabból álló puzzle-t találsz, ami kirakás után a The Blues Brothers című film plakátját tárja eléd.
2 970 Ft
2 520 Ft
-15%
Mammut Pásztor és bárány, Ezüst képkarcoló (8250606)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft

Ajánló

Újdonságok

Majorette FC Bayern focista fém kisautó + kártya Serge Gnabry Audi A1 (212053059)
FC Bayern focista fém kisautó + kártya Serge Gnabry Audi A1 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 190 Ft
Kis virág Jelmez sárga 104-es (ruha, fejdísz) (3614F104)
Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen jelmezt szeretnél felvenni farsangra, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető, sárga kis virágos jelmezt, kapd fel a kezeslábas ruhát, igazítsd meg a fejeden a fejdíszt és már indulhatsz is! Keress egy napsütötte helyet, táncolj együtt egy felhőcskével és énekeljétek el együtt a Süss fel napot! Ez az aranyos jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
6 990 Ft
Katonai sisak (21555)
Hűha, megérkezett a bűnözők bátor ellensége, a terepruhás katona! Ha te is fülön szeretnéd csípni a rosszfiúkat, akkor vedd fel a farsangi jelmezversenyre a legjobban álcázott katonajelmezedet és egészítsd ki ezzel a katonai sisakkal, hogy a felülről érkező ellenség se tudjon legyőzni! Szerezz egy játékfegyvert is, rejtőzködj el jól a legközelebbi bokorban és csapj le az ellenségre a legváratlanabb pillanatban! Ha visszaállt a béke, akkor tedd le a játékfegyveredet és pihend ki a hajszát a SWAT rendőrökkel együtt! A kép illusztráció, a sisak 19 x 12 centiméteres és műanyagból készült!
490 Ft
Bowling szett Bébi 6 db-os narancssárga golyóval (147116)
Biztos mindig is kíváncsi voltál rá, hogy hogyan kell bowlingozni, igaz? Akkor itt a lehetőség, hogy megtanuld a bowling csínját-bínját, és megmutasd a nagyoknak, hogy mire vagy képes! Egy 6 db-os bowling szett egy narancssárga golyóval és a bábuk felállításához segítséget nyújtó hálóval. Szuper vidám és szuper színes szórakozás a három évnél idősebb kisfiúknak és kislányoknak!
1 800 Ft
Hancúr Párbaj társasjáték (127462)
Hancúr Párbaj társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
9 300 Ft
Prima Art fehér színű műszaki rajztömb A4 (361018)
Mit szolnál hozzá, ha alkotásaid egy helyen lennének ezentúl? Ugye milyen nagyszerűen hangzik? Kényelmesen el tudod vinni magaddal a lapjaid bárhova, akár egy hátizsákban. Alkoss a legkiválóbb minőségű lapokra profi ceruzával, hogy semmi ne korlátozzon a művészeted szabadjára engedésében.
350 Ft
Majorette Fendt 939 fém traktor zöld 1:64 (212057400)
Utat kérünk, megérkezett a mezőgazdasági munkások messziről felismerhető, zöld színű Fendt 939-es traktorja, amelyre azonnal felfigyel majd mindenki, és biztos rögtön utat engednek neki, akárhová is menjen. Ugorj fel ennek a hatalmas járgánynak az ülésére, és segíts te is az őszi aratásban vagy a földművelésben, ráadásul egész nap a friss levegőn leszel! Éld át a gazdák mindennapjait a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játéktraktorai segítségével, amelyekre nem is gondolnád, hogy mekkora szükség szokott lenni a felnőttek világában. Egy átlagos, mégis szórakoztató járgány a három évesnél idősebb fiúknak.
1 700 Ft
Kemény gorilla maszk mozgatható szájjal (21763)
Vedd fel ezt a menő gorilla maszkot és ijeszd meg a kollégáid vagy menj benne a farsangi partira. Garantáltan kitűnsz majd a sorból ezzel az élethű maszkkal. A szája mozgatható így még élethűbb hatást fog kelteni. Rendeld meg te is. 13-17 éves korban ideális viselet vidám pillanatokhoz.
25 990 Ft