Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Junior Vadvilág Festés számok után 2 darabos szett
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft
-15%
Mammut Tengeri lények, Szivárvány képkarcoló (8280544)
A képkarcoló egy nagyszerű kreatív készlet kis és nagy művészek számára. A képkarcolós elősegíti a kreativitást, a finommotorikát és a koncentrációt, miközben hatalmas szórakozást nyújt. Minden művész büszke lesz az elkészült műalkotására.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Harry Potter 500 db-os puzzle (35083) - Clementoni
Ha Harry Potteres ajándékot keresel egy barátodnak, vagy magadat szeretnéd meglepni vele, akkor ezt a Clementoni puzzle-t ajánljuk figyelmedbe! A puzzle az éppen varázsló Harry-t ábrázolja, körülötte az összes fontos szereplővel, és 500 darabból rakhatod ki. A kép mérete kirakva kb 49 x 36 cm.
3 070 Ft
2 610 Ft
-15%
Bigjigs Tengerparti takarítás vonatkészlet (BJT073)
Tegyél egy kört a napsütötte tengerparton a BigJigs gőzmozdonyaival, és tanuld meg, hogyan tartsd tisztán és rendben a pihenni vágyók számára! Válogasd a szemetet szelektíven a kukákba, hogy a tied legyen a legtisztább és legszebb part! A készlet több, mint 70 alkatrészt tartalmaz, többek között egy 3 részből álló vonatot, 3 darab autót, vágányokat, valamint egy mágneses újrahasznosító könyvet is a takarítás megtanulásához! Kiváló minőség, garantált szórakozás a BigJigs-től!
27 900 Ft
23 720 Ft
-26%
Granna Dominó számokkal (03250)
Egy tehén, két elefánt, három oroszlán... ott meg egy egyes, egy kettes meg egy hármas! A hagyományos dominójáték új, vidám változata.

Doboz tartalma:
- 28 db jó min?ség? papírdominó
- 18 db-os ajándék puzzle
- Játékszabály

Ajánlott:4 éves kortól
1 - 4 játékos részére

Gyártó: Granna
3 270 Ft
2 450 Ft
-15%
Klein Bosch Mini körfűrész (8421)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini körfűrész, forgó műanyag pengével, valósághű hanghatással és fényjelzésekkel. Működéséhez 2 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék). Méret: 24 x 17 x 17,5 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
12 000 Ft
10 200 Ft
-15%
Mammut Bassethunde, Festás számok után (8240044)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 300 Ft
4 510 Ft
-16%
Bigjigs pályaelem kiegészítő csomag (BJT057)
A különböző fa útelemek és kiegészítők lehetővé teszik a Bigjigs vasúti rendszer kiterjesztését, hogy elősegíthesse a kreatív játékot.
8 530 Ft
7 250 Ft

Ajánló

Újdonságok

Pamela Jelmez 116-os (ruha) (37935)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy elegáns hercegnő ebben a halványrózsaszín Pamela jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű herceggel és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked a fodros szoknyás jelmezed 4 éves kor felett! A jelmezszett egy 116-os méretű ruhát tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 500 Ft
Harisnya boszorkány lila-fekete gyerek S (01220)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb boszorkányjelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre az S-es méretű, lila-fekete csíkos boszorkányharisnyára, és egy szempillantás alatt igazi boszorkány lesz belőled! Pattanj fel a seprűdre és mutasd meg mindenkinek a jelmezkellékedet, és akkor biztos te fogod a legtöbb édességet kapni a barátaid közül! Járd benne végig a barátaid házait, vagy ha rossz az idő, akkor mutasd meg otthon a többieknek, hogy te vagy a legborzongatóbb boszorkány kislány 4 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
2 500 Ft
Tűzoltó jelmez fekete 140-es (kabát, nadrág) (w08827)
Tűzoltó jelmez fekete 140-es (kabát, nadrág) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
11 490 Ft
Jurassic Word Jeep Wrangler fém játékautó 1:32 (253252019)
Jurassic Word Jeep Wrangler fém játékautó 1:32 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 990 Ft
Darts tábla 2 db tépőzáras nyíllal és 2 db labdával 35 cm citromsárga (157939)
Szeretnél megtanulni dartsozni? Akkor ez a tépőzáras dartstáblaszett nagyon jó kiindulás lesz! Válaszd ki, hogy melyik színnel szeretnél játszani, fogd meg a tépőzáras labdát és célozd meg a tábla közepét! Ha már jól meg a célzás, akkor cseréld le a labdát a nyílra és játssz úgy, mint a felnőttek! Gyakorold egyedül a célzást, vagy játssz a barátaid ellen, de a lényeg, hogy biztos belejössz majd ebbe a felnőttes játékba! A szett egy 35 centiméteres, fekete-citromsárga színű dartstáblát, 2 db lapos végű nyilat és 2 db labdát tartalmaz. Háromévesnél idősebb fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk.
2 800 Ft
Ninja jelmez sárkány mintával fekete 116-os (felső, nadrág, mellvért, maszk, piros szalagok) (w74525
Az éj leple alatt közlekednek. Senki sem tudja, mikor csapnak le a célpontjukra. Sárkányos ruhát hordanak, amiből csak az elszánt tekintetük látszik ki. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, a nindzsákról van szó! Legyél egy láthatatlanul közlekedő nindzsa a farsangi buliban és lepd meg a barátaidat a sötétből előbukkanva! Csak vedd fel ezt a sárkánymintás, fekete színű nindzsajelmezt, igazítsd meg a maszkodat, hogy neked se látszódjon ki, csak a szemed, és már készen is állsz! Mutasd meg, milyen ügyesen használod a katanádat és akkor biztos téged hív majd segítségül minden hercegnő! Ha elmúltál 4 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 116-os méretű jelmezszett tartalma: fekete felső, fekete nadrág, sárkányos mellvért, maszk, piros szalagok. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
10 990 Ft
Walkie Talkies adó-vevő Pókember 120 m (LEX-TW12SP)
Walkie Talkies adó-vevő Pókember 120 m Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
11 490 Ft
Unikornis fejpánt plüss fehér és szivárvány (09658)
Változz egy szempillantás alatt a mítoszok és tündérmesék jól ismert szereplőjévé, egy unikornissá! Vedd fel a farsangi unikornisjelmezedhez ezt a plüss borítású unikornisfejpántot, igazítsd meg a szivárványszínű füleit és már indulhatsz is a jelmezversenyen! Mutasd meg a zsűrinek, hogy mennyire szereted ezt a mesebeli lényt és vágtass a verseny dobogójára! Egy aranyos jelmezkiegészítő vár mindenkire 3 éves kor felett. A termék tartalma: 1 db plüssborítású unikornisfejpánt szivárványszínű fülekkel. A kép illusztráció!
2 700 Ft