Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Clementoni 1500 db-os puzzle - Kikötőváros (31713)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 450 Ft
2 930 Ft
-15%
Mammut Tigris a folyónál, Haladó festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 300 Ft
4 510 Ft
-15%
Mammut Zsiráf, Arany képkarcoló (8260605)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Junior Kiskutyák kosárban, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Mammut Flitterező készlet - Virágkoponya (8311824)
Csillog és szikrázik! A MAMMUT flitteres képe zseniális elfoglaltság fiatal és idős művészeknek egyaránt.
10 500 Ft
8 930 Ft
-15%
Bigjigs - Télapó szánja - fa vonat (BJT468)
Télapó szánja- A vonat elemei mágnessel kapcsolható össze, és minden további Bigjigs vonat elemmel is kompatibilis.
4 000 Ft
3 400 Ft
-16%
Clementoni 1000 db-os puzzle - One Piece (39726)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Klein Pure Fresh nagyméretű partvis (6620)
Figyelem! Ez a partvis gyerkőcök részére készült! Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak mindössze 65 cm hosszú. Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
1 100 Ft
940 Ft

Ajánló

Újdonságok

Bruder MB Sprinter Rendőrautó rendőrrel (02683)
Az MB Sprinter szinte korlátlan alkalmazási lehetőségeket nyit meg a változatok széles választékával. Ez a jármű a rendőrség körében is népszerű, és rendszeresen részt vesz a legkülönfélébb műveletekben. Az MB Sprinter rendőrségi mentőautó a BRUDER rendőrségi erők újdonsága. Kiterjedt felszereltségével, beleértve egy bworld rendőrtisztet is, a különböző rendőri műveletek széles skálája szimulálható, a közúti ellenőrzéstől a keresési és mentési feladatokig.
19 290 Ft
Vámpír fog piros művérrel (w4031D)
Vámpír fog piros művérrel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 500 Ft
Damina Rosa Jelmez 110-es (ruha, öv, fejdísz) (3690S110)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy csinos hercegnő ebben a rózsaszínű Damina Rosa jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű lovaggal és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked a divatos fejdíszes jelmezed 3 éves kor felett! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, öv, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 000 Ft
Rab sapka 283 (3404C)
Hűha, te aztán jól pórul jártál a bankrablásnál! Legyél egy rab a farsangi jelmezversenyen és mutasd meg a rendőröknek, hogy milyen ravasz vagy, ha szökésről van szó! Csapj le egy fekete-fehér rabjelmezre, vedd fel gyorsan hozzá ezt a 283-as rabnak szánt sapkát és keresd meg a börtönbe zárt barátaidat, hogy együtt szökjetek meg! Surranj ki az éjszaka közepén és mutasd meg a rendőröknek, hogy van még mit tanulniuk, ha el akarnak téged kapni! Válaszd ezt a kiegészítőt, ha elmúltál 3 éves! A kép illusztráció, a termék egy jelmezkiegészítőt tartalmaz.
1 190 Ft
Arany rocksztár jelmez L (ruha, kalap, lábdísz) (21856)
Hollywoodban járunk és ez a személy nagyon szeret énekelni. Ráadásul sok-sok rajongója van és gitározni is tud. Na, kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, egy rocksztárról van szó! Legyél egy híres rockénekes a farsangi buliban és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, milyen ügyesen gitározol a színpadon! Csak vedd fel ezt az aranyszínű jelmezt, igazítsd meg a kalapodat és a hajadat és már készen is állsz a világ körüli turnédra! Neked melyik a kedvenc számod? A jelmezszett tartalma: ruha, kalap, lábdísz. Az L-es jelmez 134-152-es méretnek felel meg és 8-11 éves kor közötti lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
4 200 Ft
Razor Electric Tekno / Party Pop akkumulátor (W13111701003)
Razor Electric Tekno / Party Pop akkumulátor Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
22 500 Ft
Majorette Vintage Toyota 2000 GT 230C-1 fém kisautó fehér 1:64 (212052010)
Tűnj ki a tömegből ezzel a fehér színű Toyota 2000 GT 230C-1 autóval és éld át a nem mindennapi autók vezetését! Nyisd ki a motorháztetőt, ellenőrizd le az alkatrészeket, pattanj be a kormánya mögé és már pörgetheted is fel a motorját az autópályán! A gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan játszhatsz vele a legmeredekebb pályákon is. Ne felejtsd el megmutatni a barátaidnak az új autódat, hiszen nem minden nap láthatnak egy ilyen Toyotát. Egy teljesen élethű, 1:64-es méretarányú, Vintage szériás fém játékautó vár minden autóimádó, három évnél idősebb fiúra.
1 400 Ft
Puzzle Batman 300 db-os hologramos 3D hatású puzzle plüss figurával (PRI-35802)
Szedj össze mindent, amire csak szükséged lehet az idei nyaraláson, gyömöszöld bele a bőröndödbe, és ne felejtsd otthon ezt a 3D hatású, hologramos kirakót sem! Esős, nyári napokon vagy hideg, téli délutánokon is előveheted, vagy bármikor, amikor unatkozol otthon. Csapj hát le rá, és rakd ki mind a 300 darabot, hogy szinte életre keljen előtted a kedvenc DC szuperhősöd: Batman! Amint kész vagy a rakosgatással, már meg is jutalmazhatod magad a kirakóhoz járó Batman plüssfigurával! Ne hagyd ki ezt az izgalmas, kortalan szórakozást, ha igazi Batman rajongó vagy, és elmúltál hatéves! A Prime 3D márkájú kirakó 46 x 31 centiméteres, álló tájolású és jár hozzá egy plüss is.
5 190 Ft