Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Miele játék mosógép (6941)
Az elemes játékmosógép gyermekbarát funkciókkal, kijelzővel ellátva. Vízfeltöltési és vízleeresztési lehetőséggel rendelkezik, vízzel és víz nélkül is működik, négy különböző hanghatással, amelyek illeszkednek a programokhoz.
27 500 Ft
23 380 Ft
-16%
Clementoni 500 db-os puzzle - Pszichedelikus jungle (35518)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 530 Ft
2 150 Ft
-16%
Loco mozdony, kék - BigJigs (BJT490)
A Bigjigs fából készült mozdonyainak köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül! A Loco mozdony kék és piros színének és formájának köszönhetően a régi időket idézi, miközben bármelyik BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
3 570 Ft
3 030 Ft
-15%
Klein Pure Fresh szemétlapát kisseprűvel (6310)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Mindig azok a legizgalmasabb tárgyak, amiket csak felnőttek használhatnak és nem gyerekek kezébe valók. A német Klein játékgyár gondoskodik arról, hogy a gyerekek megbarátkozzanak a felnőttek világának használati tárgyaival, de mindezt úgy, hogy azok semmilyen veszélyt nem jelentenek rájuk nézve. Méret: 26 cm. Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
1 500 Ft
1 280 Ft
-15%
1000 db-os puzzle renoir-bal du moulin de la g.m (31412) - Clementoni
1000 db-os puzzle renoir-bal du moulin de la g.m (31412) - Clementoni
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Klein Volvo Power betonkeverő teherautó 1:24 (2427)
Melyik kis építőmester ne álmodna saját betonkeverőről? Ha a dobját is tudja forgatni, az garantáltan felemelő szórakozást ígér. Egyszerűen töltsön homokot a tartályon keresztül a dobba, majd forgassa el a forgattyút, és már mehet is. A legkisebbek is tudják kezelni a kurblit a masszív konstrukciónak köszönhetően.

Kül- és beltéren egyaránt használható!

Méretek: 22x10x14 cm
3 éves kortól ajánlott
4 900 Ft
4 170 Ft
-15%
Mammut Lovak, Junior festés számok után (8222007)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Clementoni Science and Play - Mio a programozható robotfigura (50316)
Mio egy programozható robotfigura a Clementoni Science and Play szettjéből, ő minden kisgyerek álma, akit számos klassz feladatra be tudsz programozni! Alkalmas például kisebb fémtárgyak, apró érmék felkutatására, miközben az infravörös érzékelőjének köszönhetően kikerüli az akadályokat. A hang, fény és mozgás effekteknek köszönhetően elsöprő szórakozásban lesz részed, miközben belekóstolsz egy kicsit a programozás világába is!
13 480 Ft
11 460 Ft

Ajánló

Újdonságok

Razor Power Core E100 elektromos roller kismegszakító (112)
Razor Power Core E100 elektromos roller kismegszakító Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
890 Ft
Puzzle DC Batman és Robin kaparós 150 db-os (PRI-33016)
Szedj össze mindent, amire csak szükséged lehet az idei nyaraláson, gyömöszöld bele a bőröndödbe, és ne felejtsd otthon ezt a kaparós kirakót sem! Esős, nyári napokon vagy hideg, téli délutánokon is előveheted, vagy bármikor, amikor unatkozol otthon. Csapj hát le rá, és rakd ki mind a 150 darabot, hogy szinte életre keljen előtted a két kedvenc DC szuperhősöd: Batman és hűséges társa, Robin! Ha kész vagy a rakosgatással, akkor ne menj még sehová, mert most jön a kirakó legizgalmasabb része: kapard le a felső réteget, hogy előbukkanjon alóla a másik minta! Ne hagyd ki ezt az izgalmas, kortalan szórakozást, ha igazi DC rajongó vagy, és elmúltál hatéves! A Prime 3D márkájú kirakó 46 x 31 centiméteres és álló tájolású.
4 200 Ft
Welly Skoda Octavia 1959 (piros) 1/34-1/39 (43824r CW)
Részletgazdag modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Welly
3 920 Ft
Top model csillogós metálfényű zseléstoll készlet 4 db-os (157295)
Ezzel a 4 darabos zselés toll szettel biztosan felkelted mindenki figyelmét, és remekül feldobja a tolltartód. Minden toll csillogósan fog a saját színével. Rendelkezésedre áll majd egy metál rózsaszín, ezüst, bronz és arany színű toll csajos ábrázolással. Próbáld ki te is a Top model márkát és garantáltan megkedveled.
1 700 Ft
Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os zöld (320)
Ideje kimenni a friss levegőre, hiszen tele van jobbnál jobb programokkal. Ezek közé tartozik például a homokozó. A készlet által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A szett biztosan a segítségedre lesz. Keress benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még simábban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet választod nem lesz több akadály.
1 190 Ft
CowBoy Jelmez 110-es (overál, öv pisztolytartóval, kendő, kalap) (4389P110)
Hűha, megérkezett a vadnyugat bátor harcosa, a cowboy! Ha te is szereted a pisztolypárbajokat, akkor változz cowboyjá a farsangi jelmezversenyre! Csapj le erre a menő jelmezre, vedd fel gyorsan az overált, igazítsd meg a kalapodat és már indulhatsz is a postakocsitolvajok után! Keress magad mellé egy sheriffet vagy táncolj egy helyes cowgirllel és igyatok meg együtt egy üdítőt a jelmezverseny előtt! Ha elmúltál 3 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: overál, öv pisztolytartóval, kendő, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt.
12 000 Ft
Berobbanó cicák kiegészítő társasjáték (121001402)
Berobbanó cicák kiegészítő társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 990 Ft
ABC Baby Bath vízijáték tengeri állatos (157930)
Unod, hogy minden este fürdened kell? Nincs egyetlen fürdőjátékod sem, hogy feldobd az uncsi pancsolást? Ne szomorkodj tovább, hiszen megérkezett hozzád ez az izgalmas ABC Baby Bath fürdőjáték! Pattanj bele a kád vizébe a teknőssel és a bálnával, tedd őket a kagyló alakú játék narancssárga és rózsaszínű oldalára, és kezdődhet a pancsolás! Billentsd meg a víz tetején úszó kagyló egyik szélét és nézd, egyensúlyban maradt a víz tetején! Ha elég erősen megbillented, akkor egy szempillantás alatt megfordul és a bálna helyett a teknős lesz a víz tetején! Ugye, milyen izgalmas? Játssz fürdés közben ezzel az aranyos, 13 centiméteres vízijátékkal és akkor hipp-hopp eltelik minden este a fürdés! Élvezd a pancsolást 12 hónapos kor felett ezzel a könnyen használható fürdőjátékkal!
2 300 Ft