Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
T-Rex híd - Bigjigs (BJT278)
Bármelyik Bigjigs sínpályával kompatibilis!
11 500 Ft
9 780 Ft
-15%
Clementoni Torpedó társas
Clementoni Torpedó társas
3 880 Ft
3 300 Ft
-15%
Kék tó - 1500 db-os puzzle (31680) - Clementoni
Nem fogsz tudni betelni ennek a gyönyörű tónak a látványával! Képzeld magad a partjára a Clementoni 1500 db-os puzzle készletével, melyből most kirakhatod a csodás képet!
3 940 Ft
3 350 Ft
-15%
Mammut Hattyúk, Junior festés számok után (8222006)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Klein Volvo Power tolólappal 1:24 (2429)
Ez a kerekes rakodógép a legfiatalabb építőmunkások számára készült: nagyméretű lapátja robusztus csuklókra van felfüggesztve, amelyeket a kis kezek könnyen és biztonságosan beállíthatnak. A széles gumiabroncsoknak és a masszív alváznak köszönhetően a kerekes rakodó bármilyen terepen és bármilyen teherrel megbirkózik

Kül- és beltéren egyaránt használható!

Méretek: 22x10x14 cm
3 éves kortól ajánlott
4 900 Ft
4 170 Ft
-15%
Klein Leifheit Takarítókocsi kiegészítőkkel (6562)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Könnyen összeszerelhető takarítókocsi számos tartozékkal: 1 x felmosó, 1 x vödör tartozékkal, 1 x seprű, 1 x kézi seprű és 1 x kézi lapát, 1 x mosószeres doboz, 1 x szórófejes flakon (műszivacs), 1 x szivacs és 1 x rongy. Méret: 29 x 24 x 60 cm
15 200 Ft
12 920 Ft
-25%
Super Wings Vroom n Zoom - Jett (730101D)
Jett nem csak a levegőben, de a szárazföldön is szupergyors! Csak tedd le egy sima felületre, lökd meg és nézd, milyen messzire elgurul! Super Wings Vroom n Zoom Jett figura kb. 9,5 cm-es méretben!
3 995 Ft
3 000 Ft
-15%
Mammut Tigris, Mini ezüst képkarcoló
1 db képkarcoló, mérete: 11x18cm
2 000 Ft
1 700 Ft

Ajánló

Újdonságok

Nebulous Stars sziromruha tervező készlet (11471)
Nebulous Stars sziromruha tervező készlet Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 200 Ft
Csizmavédő fekete műbőr (w1827B)
Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor segítünk neked: változtasd izgalmassá a farsangi hangulatot és legyél a muskétások rettegett ellenfele, egy bandita! Szerezz egy koromfekete ruhát, vegyél fel egy fekete köpenyt, és már csak egy pár fekete, műbőr csizmavédő kell, hogy biztos elég gyorsan ki tudj surranni a szorult helyzetekből! Keresd meg szíved hölgyét és ha harcra kerül a sor, akkor mondd gyorsan, hogy en garde! Mutasd meg a jelmezversenyen, mennyire karakterhű tudsz lenni és lepd meg a zsűrit a farsangi produkcióddal! Használd a legegyszerűbb kiegészítőket és érezd jól magad! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 14 éves kor felett ajánljuk.
6 490 Ft
Tigrislány jelmez 104-es (ruha, sapka) (2019T)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető jelmezt és legyél egy cuki tigrislány! Kapd fel a szoknyás ruhát, rajzolj tigrisbajuszt az arcodra és már indulhatsz is! Keresd meg a cicákat, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és mesélj el nekik egy tigrises történetet! Ez a cuki jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: kezeslábas ruha, tigrises sapka. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
6 890 Ft
Bosszúállók Avengers Iron man Vasember fém játékfigura 10 cm (158231)
Biztos te is ismered Vasembert, igaz? Ő Tony Stark, a szupergazdag feltaláló, aki például a Bosszúállók filmekben is szerepelt, de most az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmes kinézetét hoztuk el neked! Egy jó nehéz, 10 centiméteres fém játékfigura lehet a tiéd a Jada cég gyártásában, amitől biztos tátva marad majd a barátaid szája! Ha te is imádod a róla szóló filmeket és képregényeket, akkor csapj le rá 8 éves kor felett!
4 990 Ft
Arc és testfesték ceruzák 5 db-os (fekete, kék, piros, sárga, fehér) (50001)
Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél vámpír, kalóz, gésa, vagy bohóc, és készítsd el a hozzájuk illő sminket ezzel az arc- és testfestő szettel! Használd a szettben megtalálható fekete, kék, piros, sárga és fehér színeket, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arc- és testfestő ceruza.
890 Ft
Top model trópusi irodaszer szett tasak tartóban (ceruza, hegyező, vonalzó, radír, post-it) (137996)
Eljött végre a jó idő, szóval vedd elő te is most már ezt a trópusi mintás szettet, hogy megmutathasd a többi lánynak, milyen cuki és divatos ceruzád vagy radírod van. Rajzolj jó sokat a ceruzával, aztán ha elfogyott a hegye, használd az aranyos kislányos hegyezőt. Egy összesen 5 db-os irodaszer szett, amely tartalmaz egy pálmafás végű ceruzát, egy vonalzót, egy radírt, egy hegyezőt, és egy emlékeztető cetlis papírtömböt, hogy ha eszedbe jutna egy szuper rajzötlet, de nincs nálad elég nagy papír a rajzoláshoz! Egy átlátszó tartó tasakot is adunk a szetthez, hogy biztos mindig lásd, hogy megvan-e minden kellék a rajzoláshoz. Három évesnél idősebb lányoknak ajánlott trópusi irodaszer szett a Top model gyártásában.
2 300 Ft
Zombie arcfesték tégely (01151)
Készülj fel te is időben a farsangra és válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Ha nem tudod még, hogy minek öltözz be, akkor idézd fel a tavalyi halloweenes hangulatot és változz egy rémisztő élőhalottá! Vegyél fel egy szaggatott, csontvázmintás ruhát, kend be magad egy kevés művérrel, de előtte ne felejtsd el felhasználni ezt a tégelyes zombie arcfestéket, hogy igazán élethű, vagyis inkább élettelen legyél! Dobd fel a farsangi jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk!
990 Ft
Harisnya boszorkány lila-fekete gyerek S (01220)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb boszorkányjelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre az S-es méretű, lila-fekete csíkos boszorkányharisnyára, és egy szempillantás alatt igazi boszorkány lesz belőled! Pattanj fel a seprűdre és mutasd meg mindenkinek a jelmezkellékedet, és akkor biztos te fogod a legtöbb édességet kapni a barátaid közül! Járd benne végig a barátaid házait, vagy ha rossz az idő, akkor mutasd meg otthon a többieknek, hogy te vagy a legborzongatóbb boszorkány kislány 4 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
2 500 Ft