Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Junior Bernáthegyi kicsinyeivel, Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Bigjigs Fűtőház öt beállóval (BJT192)
Néha a vonatoknak is pihenniük kell! Tökéletes hely lesz a számukra ez a fűtőház, melyben öt beálló kapott helyet! Fűtőház öt beállóval, biztonságos, minőségi fából készítve a Bigjigs-től!
20 760 Ft
17 650 Ft
-16%
Clementoni Crazy Chic - Pillangós smik szett (78236)
A szettben szemfestékekekt, ajakfényeket, csillámport, és körömlakkot is találsz
14 180 Ft
12 050 Ft
-25%
Super Wings Transform 2db-os Astra & Agent Chace (720030F)
Kedvenc repülős meséd, a Super Wings szárnyalói most beköltözhetnek Hozzád, egyenesen a repteredre! A figurákápár apró mozdulattal átalakíthatók járműből robottá, így akár a szárazföldön akár a levegőbenákalandozhattok velük! A szettbenáAtsra-t és Agent Chace-tátalálod.á
4 995 Ft
3 750 Ft
-15%
Klein Bosch Mini gereblye (2718)
Figyelem! Ez a gereblye gyerekek számára készült!
Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak mindössze 72 cm hosszú.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
2 900 Ft
2 470 Ft
-15%
Dubai - 1000 db-os puzzle (39381) - Clementoni
Most könnyedén elmerülhetsz Dubai gyönyörű látképében! Nincs is más dolgod, mint beszerezni a Clementoni készletét és kirakni a képet az 1000 puzzle darabkából!
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Clementoni - érzékelést fejlesztő labda (17689)
A Clemmy érzékelést fejlesztő labda anyaga és kialakítása lehetőséget ad a kicsik számára a textúrák, színek felfedezésére! Ráadásul a belseje puha Clemmy építőkockákat rejt, amiket a baba kedvére egymásra építhet! Clemmy érzékelést fejlesztő labda 5 db puha építőkockával a Clementoni-tól!
5 550 Ft
4 720 Ft
-26%
Super Wings Jett és Astra a holdon (720840A)
Kedvenc Super Wings szárnyalóid most nagy Holdbéli kalandra készülnek! Ültesd bele őket a Hold járókba és irány a legnagyobb kalandutazás, amit valaha láttak! A készletben két repülőt és két Hold járót találsz.á
12 495 Ft
9 370 Ft

Ajánló

Újdonságok

Kis vödrös homokozó készlet műanyag 5 db-os citromsárga (320)
Vegyétek elő a legmenőbb felszereléseteket egy jó homokozáshoz, ha pedig nincs szerezd be bátran nálunk. Ez a készlet által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A szett biztosan a segítségedre lesz. Keress benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy minél többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még rugalmasabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 5 darabos szettet veszed garantáltan felkészült leszel.
1 190 Ft
Matrózlány jelmez 116-os (dressz) (02205)
Szereted a csini ruhákat? Akkor szerezd meg ezt a matrózlányjelmezt és változz egy szempillantás alatt a farsangi bál legcsinibb kislányává! Csak vedd fel a szoknyában végződő dresszt, igazítsd meg a masnit a ruha elején és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, mennyire jól ismered a matrózokat! Ha szereted a változatos jelmezeket, akkor válaszd ezt a matrózlányjelmezt 4 éves kor felett! A szett egy 116-os méretű matrózlánydresszt tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
6 300 Ft
Kis virág Jelmez rózsaszín 110-es (ruha, fejdísz) (3614F110)
Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen jelmezt szeretnél felvenni farsangra, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető, rózsaszín kis virágos jelmezt, kapd fel a kezeslábas ruhát, igazítsd meg a fejeden a fejdíszt és már indulhatsz is! Keress egy napsütötte helyet, táncolj együtt egy felhőcskével és énekeljétek el együtt a Süss fel napot! Ez az aranyos jelmez csak rád vár hároméves kor felett! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
8 000 Ft
Starpak kulacs NASA mintával 420 ml (491394)
Vigyél magaddal vizet vagy innivalót a suliba vagy kirándulásra. Ezzel a kulaccsal könnyen megteheted. Kis méretének köszönhetően elfér a táskádban is vagy annak oldalzsebében. Gondoskodj mindig az elegendő folyadékról, hogy sokkal frissebb legyél. Válaszd ezt a 420 ml-es űrtartalmú flakont, ha szereted az űrhajózást.
3 720 Ft
Szivárvány tündér jelmez szett (Szoknya, szárnyak, varázspálca) (21846)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy szivárványtündér ebben a színpompás jelmezben, kontyold fel hozzá a hajadat, igazítsd meg a szárnyaidat és már suhanhatsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi buliban vagy csináljatok sok-sok közös képeket és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 6 éves kor felett! A jelmez 116-134-es méretnek felel meg és egy színes szoknyát, egy varázspálcát és egy pár tündérszárnyat tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 290 Ft
Orvosi táska játékszett műanyag (157973)
Orvosi táska játékszett műanyag Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 000 Ft
Halloween mű levágott ujj (29305)
Szerzed be tőlünk ezt a mókás mű levágott ujjat és használd fel dekorációnak vagy tréfáld meg vele a barátaidat, kollégáidat. Nincs más dolgod, mint megrendelned és kivárnod a megfelelő szituációt, ahol használni tudod. Készen állsz a mókára?
290 Ft
Starpak állatos színes zsírkréta készlet 12 db-os (490945)
Rendeld meg ezt a cuki kutyusos zsírkréta készletet és szerezz magadnak kreatív perceket! Alkoss minél többet, hogy még kifinomultabb legyen a finommotorikus képességed és a szem-kéz koordinációd! 12 darab vidám színű zsírkréta vár rád, hogy alkoss velük! Szerezd be te is a legcukibb zsírkréta kollekciónk egyikét.
480 Ft