Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Loco mozdony, kék - BigJigs (BJT490)
A Bigjigs fából készült mozdonyainak köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül! A Loco mozdony kék és piros színének és formájának köszönhetően a régi időket idézi, miközben bármelyik BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
3 570 Ft
3 030 Ft
-15%
Bosch fejlámpa (8758)
- Elasztikus, állítható fejpánt- Elemmel működik- Kényelmes homlokpárnákkal- Állandó fénnyel és villogó fény funkcióval
4 000 Ft
3 400 Ft
-15%
Klein Baby Coralie Pelenkázó és hordozó (1745)
Klein Baby Coralie - Pelenkázó és hordozó
11 600 Ft
9 860 Ft
-16%
Klein Orvosi táska (4325)
A Klein orvosi tásak segítségével a beteg babák és plüssállatok alaposan megvizsgálhatók és pillanatok alatt gyorsan meggyógyíthatók. A táska rengeteg kiegészítőt tartalmaz, köztük lázmérőt, sztetoszkópot, fecskendőt, fültükröt és reflexkalapácsot.
14 840 Ft
12 610 Ft
-11%
Bburago autómodell 1:18 RANGE ROVER SPORT (18-12069)
Részletgazdag 1:18 méretarányú modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Bburago
18 990 Ft
17 090 Ft
-26%
Super Wings Átalakítható Paul a rendőr figural (710250)
A reptér védelme nagyon fontos dolog, legyél Paul kis helyettese és segíts neki biztonságban tartani a repteret éjjel! Nappal pedig segíts be neki a forgalomirányításban. A Super Wings ihlette átalakítható kis repülővel számtalan izgalmas kaland vár!
7 495 Ft
5 620 Ft
-15%
Klein Bosch Mini légkalapács (8405)
Bosch Mini működőképes légkalapács hanghatással és fényjelzéssel.
Működéséhez 3 db R06 ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Mérete: 31 x 6,5 x 57 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
16 000 Ft
13 600 Ft
-15%
Clementoni Első puzzle - Tengeri élővilág (20835)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 750 Ft
2 340 Ft

Ajánló

Újdonságok

Ugrálókötél rózsaszín 220 cm (107306003)
A fejlődésben lévő gyermekek életében rendkívül fontos szerepet játszik a szabadban és a mozgással töltött idő. Nem csak a frisslevegőn vannak, de emellett jól is szórakoznak. Az ugrálókötelezés fiúknak és lányoknak is egyaránt kiváló időtöltés. Hossza 220 cm, amit kényelmesen tudsz majd átugrani, ha meg van a kellő lendület. Amellett, hogy egy roppant szórakoztató tevékenység, kiváló kézügyesség, koordináció és erőnlét fejlesztő eszköz. Nem véletlenül vált mára már sportággá ez az ókori időkre visszavezethető játék. Ha kedvet kaptál te is egy jó kis ugráláshoz akkor eljött a te időd. Rendeld meg most és akár a következő munkanapon már ugrálhatsz is.
1 600 Ft
Prima Art fehér színű műszaki rajztömb A3 (412470)
Egy igazi tervező bármikor előtudja kapni a legfrissebb tervrajzait vagy akár a régebbieket is. Tartsd te is egy helyen ezzel a remek rajztömbbel és többé már nem kell keresgélned a rajzaid. Könnyen visszalapozhatsz és ihletet meríthetsz az előzőkből, vagy elteheted egyben az összeset emlékbe magadnak. Rendeld meg és többé nincsenek szétszórt rajzok.
650 Ft
Top model Ylvi and the Minimoomis kreatív képkarcoló unikornis mintával (159303)
Ha szereted az unikornisokat, akkor próbáld ki ezt a Top model Ylvi and the Minimoomis nevű képkarcolót! Válaszd ki, hogy melyik sablont akarod használni, tedd rá a fekete papírra és már kezdheted is a képkarcolást! Mire háromig számolsz, már elő is bukkannak a szárnyas és pillangós unikornisok a szivárvány minden színében! Varázsolj színt például ennek a fekvő unikornisnak a mindennapjaiba, vagy készítsd el egy szempillantás alatt ezt a szivárványos lufis párost! Ha kész van az első kép, akkor cseréld ki egyetlen mozdulattal a sablonokat, és készülhet is a következő minta! Maradj a sablonon belül és fejleszd a kézügyességedet, miközben jókat szórakozol hároméves kor felett! A képkarcoló szettben megtalálod a speciális karcolóceruzát is.
2 000 Ft
Razor Power Core E90 T-bar kormánycső zöld (2055)
Razor Power Core E90 T-bar kormánycső zöld Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
9 100 Ft
Pretty lady Jelmez 128-as (ruha abronccsal, derékszalag, kalap) (37066)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy csinos hölgy ebben a fekete-rózsaszín Pretty Lady jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű lovaggal és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked az abroncsos szoknyás jelmezed 5 éves kor felett! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha abronccsal, derékszalag, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 400 Ft
Marvel Pókember Spider-man Venom fém játékfigura 5 cm (151889)
Venom karaktere a Pókember filmekből lehet sokaknak ismerős. Ő az az űrlény, aki Eddie Brock testét használja fel az életben maradásához, és együtt szállnak szembe Pókemberrel. A Marvel antihőst egy öt centiméteres fém játékfigura formájában vásárolhatjátok meg tőlünk. Nem csak a jófiúk lehetnek menők és erősek! A játékot három éves kor feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.
1 190 Ft
Halloween véres bohóc maszk latex (23840)
Ha szeretnél egy ijesztő és élethű maszkot, ami az egész fejedet körbe öleli akkor ez a maszk tökéletes lehet számodra. Válaszd ezt a hatalmas kék hajú ijesztő bohóc maszkot, ami latexből készült és válj te a legijesztőbb parti arccá. 8 éves kortól bárki kényelmesen hordhatja még akár felnőttek is. Nézz szét oldalunkon, ahol további Halloween kiegészítőket is találsz egy fergeteges partihoz!
10 000 Ft
Prima Art színes zsírkréta készlet 12 db-os (384714)
A Prima Art mindig kiváló minőségű alapanyagból dolgozik. Az egészen sötét színektől a világos árnyalatokig megtalálsz 12 darab zsírkrétát. Ha pedig már nem lenne kellően hegyes, egész egyszerűen csak hegyezd ki egy hegyező segítségével. Rendeld meg még ma és kezdjétek el az alkotásaitok.
650 Ft