Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni 500 db-os puzzle - PEACE PUZZLE - Békés szellő (35121)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 480 Ft
2 110 Ft
-15%
Clementoni - Formaválogató kosár (17727)
A Clementoni Baby legújabb formaválogató kosarának segítségével a babád már egészen kicsi korban megismerkedhet a formák, a színek és a számok világával! A kosár tetején lévő nyílásokba csak a bele passzoló formák mennek bele, ezáltal segítve a kicsik gondolkodását is a helyes kiválasztásban. A csomag 1 db dobozt és 6 db formát tartalmaz.
4 210 Ft
3 580 Ft
-15%
Clementoni 60 db-os puzzle - Disney Princess - A szökőkútnál (26064)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
1 350 Ft
1 150 Ft
-15%
Clementoni Disney hercegnők memóriajáték (18311)
Clementoni Disney hercegnők memóriajáték (18311)
1 890 Ft
1 610 Ft
-15%
Mammut Elefánt, Ezüst képkarcoló
1 ezüst képkarcoló (kb. 25,2 x 20 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorlólap
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Ló, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Klein - Homokozó vödör, 2l (7689)
Klein - Homokozó vödör, 2l (7689)
1 290 Ft
1 100 Ft

Ajánló

Újdonságok

Homokozó szett szitával műanyag 4 db-os lila (361)
Masszív műanyagból készült ezáltal biztos kifogja bírni a homokozó okozta megpróbáltatásokat. E készlet által a kreativitásod sem fog fejlődés nélkül maradni. A szett jóeséllyel a segítségedre lesz. Fellelsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és egy formát, hogy minél többet tudj gyártani a kedvenc alakzatodból. A szitával sokkal egyszerűbben fogod majd a homokot még simább állagúra varázsolni, amivel igencsak könnyű lesz majd dolgoznod. A gereblyével pedig könnyű szerrel tudod majd rendezetté varázsolni akár a homokvárad királyi kertjét. Udvaron, de akár a kertben is játszhatsz majd vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. Ha ezt a 4 darabos szettet választod a homokozás ezentúl igazi móka lesz.
790 Ft
Bob paróka neon zöld (26695)
Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Akkor szerezd meg ezt a neonzöld színű bobparókát és mutasd meg a barátnőidnek, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait! Kapd fel a legcsillogóbb miniruhádat, vedd fel hozzá a parókát és ne felejts el felvenni pár csillogós gyűrűt és karkötőt is! Használd egy retro jelmezhez vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a paróka nem tartalmaz minden kiegészítőt!
3 000 Ft
Cow-girl Jelmez 110-es (ruha, mellény, pisztolytáska, kendő, csizmavédő, kalap) (4388W)
Hűha, megérkezett a vadnyugat bátor harcosa, a cowgirl! Ha te is szereted az izgalmas párbajokat, akkor változz gyorsan egy bátor cowgirllé a farsangi jelmezversenyre! Csapj le erre a csini jelmezre, vedd fel gyorsan a ruhát, igazítsd meg a pisztolytáskádat és már indulhatsz is a postakocsitolvajok után! Keress magad mellé egy sheriffet vagy egy helyes cowboyt, hogy ne egyedül kelljen üldöznöd a rosszfiúkat a farsangi jelmezversenyen! Ha elmúltál 3 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: cowgirlruha, mellény, pisztolytáska, kendő, csizmavédő, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 000 Ft
Kemény plüss kakas maszk mozgatható csőrrel (21764)
13-17 éves kortól bátran viselhető, egy jó ijesztegetéshez ez a menő maszk. Vedd fel és menj ebben a sulis farsangra, ha azt szeretnéd, hogy tiéd legyen a legegyedibb jelmez. Már csak egy hozzá passzoló öltözék kell, ami az ízlésedre van bízva és már kész is vagy. Rendeld meg te is.
25 990 Ft
Evi Love baba Pinata meglepetésekkel 12 cm (13105733445)
Evi Love baba Pinata meglepetésekkel 12 cm Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 800 Ft
Csontváz kalap hajpánt fekete (21522)
Szereted a borzongást és az ijesztő filmeket? Ráadásul a csontvázak a kedvenceid? Akkor változz idén farsangkor egy csontvázlánnyá és egészítsd ki a jelmezedet ezzel a hajpántos, fekete csontvázkalappal! Válassz hozzá egy tüllszoknyás jelmezt, használj egy kevés foszforeszkálós arcfestéket és már indulhatsz is a jelmezversenyen! Állj össze egy vámpírlánnyal és mutassátok meg a boszorkányoknak, hogy most ti fogjátok elvinni a fődíjat! A kép illusztráció, a jelmezkellék nem tartalmaz minden kiegészítőt! Ötéves kor feletti lányoknak ajánljuk.
2 500 Ft
Katica jelmez plüss 110-es (kezeslábas, fejdísz) (w3635M110)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy aranyos katica ebben a fekete-piros színű jelmezben, készíts egy hozzá illő arcfestést, igazítsd a megfelelő helyre a fejdíszedet és már repülhetsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy énekeljétek el a kedvenc katicabogaras dalodat és mutassátok meg mindenkinek, milyen jó csapatot alkottok a jelmezeitekben 3 éves kor felett! A 110-es méretű jelmez tartalma: kezeslábas, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt.
12 990 Ft