Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni 104 db-os puzzle - Harry Potter (27264)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
1 670 Ft
1 420 Ft
-25%
Super Wings Átalakítható Poppa Wheels mini kamion (720025)
Poppa Wheelsámost igazi hősként tért vissza ,hogy átalakítható mini kamionáformájában veled tartson a kalandjaidban.ááA figura egyetlen mozdulattal alakítható át repülőből robottá, hogy ne csak a levegőben, hanem a földön is helyt álljon a kihívásokban!
2 595 Ft
1 950 Ft
-15%
Clementoni Béke Puzzle 500 db - A Vízesés (35117)
Clementoni Béke Puzzle 500 db - A Vízesés (35117)
2 480 Ft
2 110 Ft
-26%
Granna Szuper Farmer Mini (új kiadás) (03240)
A sikerjáték új kiadása, utazáshoz ideális méretben, Piotr Socha csodálatos illusztrációval. Szaporítsd állataidat, hogy te lehess a Szuperfarmer.
A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.
2-6 játékos számára
Ajánlott: 6 éves kortól
Gyártó: Granna
3 590 Ft
2 690 Ft
-16%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Pókember (39742)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Mammut Állatok télen, Junior festés számok után (8230817)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
4 600 Ft
3 910 Ft
-15%
Mammut Mops és Csivava, Festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft

Ajánló

Újdonságok

Hercegnő Jelmez 110-es (dressz, köpeny, fejdísz drágakővel) (3692E)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy elegáns hercegnő ebben a kék színű jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már táncolhatsz is a farsangi bálban! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű herceggel és mutasd meg mindenkinek, milyen csinos vagy 3 éves kor felett! A 110-es méretű jelmezszett tartalma: dressz, köpeny, fejdísz drágakővel. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
13 500 Ft
Steffi Love baba Hello Kitty és flitteres ruhában (30109283010)
Ismerd meg Steffi Love-ot és a mindennapjait, aki most éppen a cuki, Hello Kitty mintás, flitteres ruhájában ment sétálni. Ráadásul képzeld, ha felfelé simogatod a flittereket a szoknyáján, akkor más lesz a színük, mint amikor lefelé simítod őket. Hello Kitty cica aranyos fülecskéit rakhatod Steffi Love fejére, vagy öltöztesd fel a cuki magassarkú cipőjével és a csodaszép nyakláncával. Fogd meg a táskádat, és menj te is sétálni vagy egy közös városnézésre, miközben megmutatod, hogy milyen szép játékbabád van! A babát 3 éves kor feletti lányoknak ajánljuk.
4 990 Ft
-10%
Revell Model Set Battleship Gneisenau 1:1200 (65181)
Az 1:1200 méretarányú Gneisenau csatahajó modellkészlet a második világháború történelmi német hadihajója előtt tiszteleg. A 48 alkatrészből álló készlet optimális egyensúlyt kínál a kihívás és az építés öröme között. A kész modell 188 mm-es hossza, 30 mm-es szélessége és 60 mm-es magassága lenyűgöző kiállítási darabbá teszi a modellt. A 12 éves vagy annál idősebb modellépítő rajongók számára tervezett készlet a 4. szintű kategóriába tartozik, így ideális a haladó modellépítők számára, akik már rendelkeznek tapasztalattal a modellek ragasztásában és festésében.
7 520 Ft
6 770 Ft
Indián toll színes (3303P)
Nézd csak, megérkezett a vadnyugati filmek kihagyhatatlan szereplője, az indán! Ha te is szereted a cowboyokról és indiánokról szóló történeteket, akkor változz idén farsangkor egy barna ruhás indiánná és dobd fel a jelmezedet egy pár színes indiántollal! Igazítsd meg a fejdíszedet, fesd ki az arcodat és tűzz a hajad végébe egy színes tollat, hogy lássák a többiek, te vagy a törzsfőnök! Keress magad mellé egy indiánlányt, tárgyaljatok együtt a cowboyokkal és beszéljétek meg, melyik madár hangja lesz a béke jele! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 18 éves kor felett ajánljuk és 1 db színes tollat tartalmaz!
990 Ft
Játék Konyha műanyag Eperke 76 cm magas kiegészítőkkel 21 db-os (50321)
Játék Konyha műanyag Eperke 76 cm magas kiegészítőkkel 21 db-os Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 990 Ft
Vonalvezetési gyakorlatok (111459)
"

A gyerekek gyakorolhatják a vonalvezetést. Ha mégis elrontják, szivaccsal letörölhetik, és újra próbálhatják. Sokkal több, mint szórakozás, készülj az iskolára! �rásgyakorlatok 16 db kétoldalas táblán. A mintákat megfigyelve, a szaggatott vonalak átrajzolása után a gyermek önállóan is képe lesz írni.

A doboz tartalma:
16 db kétoldalas fejlesztő tábla (163x115 mm)
1 db letörölhető filctoll
1 db törlőszivacs

"
1 400 Ft
Mancs Őrjárat 3D projektoros óra szuperhős hangokkal (LEX-RP500PA)
Nem szeretsz felkelni reggelente? Ráadásul nagyon unod, hogy minden reggel a hangos és zajos ébresztőórádra kell felkelned? Akkor van egy jó hírünk: elhoztuk neked a kedvenc rajzfilmsorozatodból, a Mancs őrjáratból Chase és Marshall kutyusokat, hogy azonnal átvehessék ezt a feladatot! Válaszd ki az alattuk lévő órán a kedvenc Mancs őrjárat dallamodat, állítsd be az időt és máris nyugodtan aludhatsz másnap reggelig. Sok-sok ismerős hangot hallhatsz majd a két kutyustól, ráadásul ha megnyomod az órán a gombot, akkor 3D-s kivetítéssel láthatod a pontos időt a sötétben! Állítsd be a hangerőt vagy szundiztasd az órát, és így biztos te is szívesebben kelsz fel reggelente. Három éves kor felett már le is csaphatsz rá! Az ébresztőórához négy darab AA elem szükséges, amiket a csomagolás nem tartalmaz.
19 990 Ft
-15%
Clementoni 500 db-os puzzle Anime Kocka - Naruto (35517)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 880 Ft
3 300 Ft