Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni - Mackó Lackó interaktív plüss maci (50343)
A Clementoni Baby legújabb interaktív plüss macija, Mackó Lackó tökéletes választás lesz a babádnak, hiszen amellett, hogy édes és ölelnivaló, a pihe-puha fülecskéi olyan anyagból készültek, amit bátran megrágcsálhat a kicsi. Emellett öt interaktív gombja is van, melyek közül kettő a mancsán, kettő a talpán és egy pedig a pocakján található, melyeket megnyomva a maci számokkal és betűkkel kapcsolatos dolgokat mesél neki, vagy éppen kellemes dalokat is hallgathat a pihentető szundizáshoz. A mackó mérete kb. 30 centiméter.
12 350 Ft
10 500 Ft
-15%
Clementoni - 500 kvíz játékszett interaktív tollal - Állatok (50226)
A gyerekek nagyon élvezik majd ezt az 500 állatos kvízkérdést tartalmazó játékszettet! A készlet tartalmaz egy interaktív, beszélő tollat is, mely egyaránt alkalmas a helyes és a helytelen válaszok megjelölésére! Clementoni 500 kvíz játékszett interaktív tollal, állatok témakörrel, kártyákkal, maricával!
4 420 Ft
3 760 Ft
-15%
Zvezda BM-21 Grad 1 Rocket Laucnher 1:72 (5051)
A Grad egy 122 mm-es többszörös rakétaindító rendszer, amelyet a Szovjetunióban gyártottak. Úgy tervezték, hogy fedetlen és rejtett embereket, páncélozatlan járműveket és páncélozott személyszállító járműveket egy felvonulási területen, tüzérségi és aknavetős ütegeket, parancsnoki állásokat és más célpontokat támadjon. Ezt 1963-ban állították szolgálatba. A BM-21 Grad modernizált változata az Ural-4320 magas terepjáró teherautón alapul. Automatizált vezetési és tűzvezető rendszerrel, előkészítő és indító berendezésekkel, valamint műholdas navigációs rendszerrel rendelkezik. Ma a Grad MLRS a világ több mint 30 országában áll szolgálatban.
9 760 Ft
8 300 Ft
-15%
Vidéki Nyugalom - 1500 db-os puzzle (31812) - Clementoni
Élj át egy darabka vidéki nyugalmat miközben összeállítod a csodálatos erdő széli ház képét a Clementoni 1500 db-os Puzzlejéből!
3 940 Ft
3 350 Ft
-15%
Flying Scotsman elemes gőzmozdony - BigJigs (BJT306)
A Flying Scotsman valaha egy legendás brit gőzmozdony, mely több mint 160 kiló méter per órás sebességre képes! Az szuper mozdony, kicsinyített mását te is a BigJigs sínpályádra teheted és már száguld is! Flying Scotsman elemes gőzmozdony kb. 12 cm-es méretben a BigJigs-től!
7 690 Ft
6 540 Ft
-15%
Klein Bosch Mini védősisak (8127)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini műanyag védősisak, melyre minden kis barkácsolónak szüksége van!
Ajánlott: 3 éves kortól
4 100 Ft
3 490 Ft
-15%
Mammut Jó barátok, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Mammut Oroszlán kölyök, Mini arany képkarcoló
1 db képkarcoló, mérete: 11x18cm
2 000 Ft
1 700 Ft

Ajánló

Újdonságok

Scooby Doo fém kisautó mikrobusz Mystery Machine (150992)
Scooby Doo fém kisautó mikrobusz Mystery Machine Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 000 Ft
Majorette Siemens Avenio Tram fém villamos piros 18 cm (212053303)
Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak. Köszönjük, hogy utazásuk során ezt a piros színű Siemens Avenio villamosmodellt választották. Légy részese te is a tömegközlekedésnek ezzel a 18 cm-es fém játékvillamossal, amelyet a Majorette gyártott. Aztán nehogy addig nézelődj a városban, hogy a villamoson maradj egészen a garázsba érkezésig.
3 400 Ft
Munkafüzet tollal angol tanulásához (126562)
Az első szavak angol nyelven!
A füzetben található képek, ábrák és gyakorlatok segítenek az angol nyelvtan elsajátításában és gyakorlásában. Az előre megrajzolt vonalak és a rajzolás kijelölt iránya, könnyű tájékozódást tesz lehetővé a gyermek számára.
A mellékelt letörölhető filctoll önbizalmat és biztonságot ad a tanuláshoz, mert az elhibázott betűk rajzait könnyedén le lehet törölni és újra lehet próbálni. A füzet lapjain az angol ABC összes betűje szerepel színes képekkel valamint számok egytől húszig, melyek mellett az aktuális szó található. Az írás elsajátításának és a kézügyesség fejlesztésének ez a szórakoztató formája nem megterhelő az ifjú iskolajelölt számára!
1 090 Ft
Prima Art színes tégelyes plakát festék 12 db-os (299717)
Régi vágyad, hogy egy szép napon igazi festőművésszé válj? Most ezzel a csomaggal elkezdheted a gyakorlást, akár már 3 éves kortól. A 12 színből, ami rendelkezésedre áll bőven fogsz tudni választani, de akár keverhetsz új színeket is magadnak. Vágj bele a gyakorlásba még most! Meglátod a festés remek kikapcsolódás lesz.
2 000 Ft
Fast & Furious Mr. Little Nobody\u0027s Subaru WRX STI fém autó 1:24 (154726)
Fast & Furious Mr. Little Nobody\u0027s Subaru WRX STI fém autó 1:24 Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
10 990 Ft
Sminkszett balerina (szivacs, 3 színű paletta, glitter gél, matrica, ecset) (4045G)
Juhé, mindjárt itt a farsang! Szerezd meg a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legcsinibb jelmezed! Csapj le most erre a balerinás sminkkészletre, használd fel a színpaletta összes színét és ragassz pár matricát is az arcodra! Ne feledkezz meg a glittergélről sem és használd a szetthez tartozó ecsetet és szivacsot, hogy egy szempillantás alatt felkerüljenek a színek az arcodra! Válaszd ezt a könnyen felvihető és lemosható sminkszettet, hogy teljes legyen a farsangi jelmezed! A sminkszett tartalma: szivacs, 3 színű paletta, glittergél, matrica, ecset. A kép illusztráció, a terméket 3 éves kor felett ajánljuk!
1 490 Ft
Arcfesték-karakterek (szivacs, sárga, piros, fekete, narancssárga) (50821G)
Ha te is imádod a farsangi jelmezversenyt, akkor itt a lehetőség, nálunk van ám rendesen jelmezbőség! Legyél például egy afrikai őslakos és készítsd el a hozzá illő sminket ezzel az arcfestő szettel! Használd a szettben megtalálható sárga, piros, fekete és narancssárga színeket, igazítsd meg a vonalakat a szivaccsal, és ha elkészültél, akkor mutasd meg a jelmezversenyen az eredményt! A szett tartalma: 5 különböző színű, könnyen felvihető és letörölhető színű arcfestő ceruza.
1 190 Ft
Prima Art hajlítható mértan készlet 3 db-os pink (357037)
Sokszor kell használnod vonalzót matematika órán? Miért ne legyen éppen egy ilyen szuper hajlékony vonalzód? Ebben a szettben egyből hármat is kapsz a különféle mérések elvégzésére. Ha pedig a táskádba teszed nem kell többé azon aggódnod, hogy a nagyobb rázkódások hatására el fog törni. Rendeld meg most, hiszen minden kis mérnökpalántának kell egy profi mérőfelszerelés.
790 Ft