Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Tengerparti tűzoltóállomás tűzoltóhajóval - Bigjigs (BJT261)
Mentsd meg a bajbajutottakat a tengeren is, hiszen most a Bigjigs készletének köszönhetően egy tengerparti tűzoltóállomást építhetsz hozzá a sínpályádhoz, melyhez természetesen tűzoltóhajó is jár! Bigjigs Tengerparti tűzoltóállomás tűzoltóhajóval, fából készítve, 11,5 x 22,5 x 20 cm-es méretben, kiváló minőségben!
9 840 Ft
8 360 Ft
-16%
Cult Movies - Kincsvadászok - 500 db-os puzzle (35115) - Clementoni
A Clementoni filmes puzzle készleteinek köszönhetően most visszarepülhetsz kedvenc filmied világába! A puzzle menő VHS kazettát idéző dobozban érkezik, 500 darabból áll és kirakás után nem mást, mint a Kincsvadászok című film plakátját tárja majd eléd!
2 970 Ft
2 520 Ft
-11%
Revell Tuning alkatrész R/C autókhoz - Első felfüggesztés kar (2db) / Front upper Suspension Arms (2
Első felfüggesztés kar (2db) Revell Control RC Streetcar, Buggy, Truggy és Monster autókhoz

Gyártó: Revell
890 Ft
800 Ft
-15%
Bigjigs Tengerparti takarítás vonatkészlet (BJT073)
Tegyél egy kört a napsütötte tengerparton a BigJigs gőzmozdonyaival, és tanuld meg, hogyan tartsd tisztán és rendben a pihenni vágyók számára! Válogasd a szemetet szelektíven a kukákba, hogy a tied legyen a legtisztább és legszebb part! A készlet több, mint 70 alkatrészt tartalmaz, többek között egy 3 részből álló vonatot, 3 darab autót, vágányokat, valamint egy mágneses újrahasznosító könyvet is a takarítás megtanulásához! Kiváló minőség, garantált szórakozás a BigJigs-től!
27 900 Ft
23 720 Ft
-16%
Clementoni - Puha építőkocka szett (17817)
A Clemmy figuráihoz most csatlakoztak a Disney jól ismert klasszikus karakterei Simba és Dumbó.áA 6 puha Clemmy kockával az építés igazi élmény, hiszen könnyen összeilleszthetők, majd szétszedhetők , miközbená fejlesztik a kézügyességet.
7 390 Ft
6 280 Ft
-16%
Klein Pure Fresh 4 db-os takarítókészlet (6125)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Ezzel a készlettel a takarító személyzet jól fel lesz szerelve, hogy segítsen anyának és apának a takarításban.
4 240 Ft
3 600 Ft
-15%
Mammut Jegesmedvék, Holografikus képkarcoló (8290547)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - Harry Potter (39862)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 400 Ft
2 890 Ft

Ajánló

Újdonságok

Pókember ébresztő óra hangeffektekkel (LEX-RL800SP)
Pókember ébresztő óra hangeffektekkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
15 000 Ft
Kalózlány Jelmez 110-es (ing, nadrág csizmafedővel, öv, fejfedő) (4380H)
Utánam, kalózlányok, mindjárt itt a farsang és meg kell nyernünk a jelmezversenyt a boszorkányok és hercegnők ellen! Kapjátok magatokra a kalózjelmezeteket, igazítsátok meg a fejkendőtöket és már indulhat is minden 3 évesnél idősebb tengeri bandita a színpadra! Ne feledjétek: egy vidám kalózdal biztos tetszeni fog a zsűrinek! A 110-es méretű kalózlány jelmez tartalma: ing, nadrág csizmafedővel, öv, fejfedő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 990 Ft
Popsztár jelmez 116-os (ruha) (49035)
Szereted a csini ruhákat? Ráadásul imádsz énekelni is? Akkor szerezd meg ezt a popsztárjelmezt és változz egy szempillantás alatt a farsangi bál legnépszerűbb fellépőjévé! Vedd fel gyorsan a szoknyás ruhát, szerezz egy mikrofont és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, mennyire jól ismered a legújabb dalokat! Ha szereted a változatos jelmezeket, akkor válaszd ezt a popsztárjelmezt 4 éves kor felett! A szett egy 116-os méretű popsztárlányos ruhát tartalmaz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
8 000 Ft
Top model T-shirt designer Hayden poló tervező füzet sablonnal és matricákkal (0012050)
Top model T-shirt designer Hayden poló tervező füzet sablonnal és matricákkal Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
4 400 Ft
Prima Art színes pasztellkréta 12 db-os (323144)
A pasztellszíneket rengetegen szeretik hiszen igencsak természetközeliek. A Prima Art magas minőségű krétákat kínál a legtökéletesebb rajz élmény érdekében. 12 élénk szín lesz segítségedre a még szebb rajzoknál. Puhább kialakításának köszönhetően könnyedén lehet majd vele színezni is egyenletesen. Te mit rajzolnál vele először?
1 700 Ft
Prima Art színes vízfesték 18 színnel és 2 db ecsettel (448149)
Bontakoztasd ki a kreativitásodat. Ahhoz, hogy minden eszközöd meglegyen ehhez 18 féle szín és két ecset is a segítségedre lesz, mindez egy helyen a könnyebb használat érdekében. A világosabb színektől, egészen a sötétebb színekig mindent megtalálsz benne, csak vegyél magadhoz egy kis vizet és hagyd, hogy átjárjon téged az alkotás öröme.
1 450 Ft
Gladiátor jelmez 128-as (tunika, páncél, csizmavédő) (w73096)
Az ókorban éltek és szemtől szemben küzdöttek meg akár egy oroszlánnal is. Nagyon izmosak és a kardjuk mindig kéznél van. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, a gladiátorokról van szó! Legyél egy rettenthetetlen gladiátor a farsangi buliban és lepd meg a barátaidat a bátorságoddal! Csak vedd fel a tunikát és a páncélt, igazítsd meg a csizmavédődet és már készen is állsz a következő harcodra! Mutasd meg, milyen ügyesen küzdesz meg a jelmezversenyen a győzelemért és ne felejtsd el bemutatni a zsűrinek a kardforgatásodat sem! Ha elmúltál 5 éves és már alig várod a farsangot, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: tunika, páncél, csizmavédő. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
11 990 Ft
Charleston hajpánt piros tollal (3483D)
Ki szeretnéd próbálni, hogyan állna neked egy retro jelmez? Ráadásul imádsz táncolni is? Akkor csapj le erre a Charleston hajpántra és változz egy szempillantás alatt a farsangi bál legegyedibb résztvevőjévé! Vegyél fel egy piros miniruhát, keress egy hosszú cigarettatartót és vedd fel ezt a tollas hajpántot, hogy megkoronázd vele a Charleston jelmezedet! Ha elég bátornak érzed magad, akkor indulj a jelmezversenyen és mutasd meg, hogyan is táncol egy ilyen táncosnő! A szett egy tollas Charleston hajpántot tartalmaz, amelyet 18 éves kor felett ajánlunk. A kép illusztráció, a termék nem tartalmaz minden kiegészítőt!
1 390 Ft