Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni - Formaválogató kosár (17727)
A Clementoni Baby legújabb formaválogató kosarának segítségével a babád már egészen kicsi korban megismerkedhet a formák, a színek és a számok világával! A kosár tetején lévő nyílásokba csak a bele passzoló formák mennek bele, ezáltal segítve a kicsik gondolkodását is a helyes kiválasztásban. A csomag 1 db dobozt és 6 db formát tartalmaz.
4 210 Ft
3 580 Ft
-15%
Klein Bosch szerelődoboz (8510)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Bosch szerszámos láda - 7 részes szerszámkészlet Robusztus dobozban praktikus hordozó fogantyúval. Alkalmas a Bosch és Technico csavarrendszerekhez.
10 200 Ft
8 670 Ft
-15%
Clementoni 500 db-os puzzle Anime Kocka - Naruto (35517)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 880 Ft
3 300 Ft
-10%
Revell R/C helikopter alkatrész Big One - Faroktartó és orr burkolat tartó, rögzítő szett / Fixed Ro
RC helikopter alkatrész

Faroktartó és orr burkolat tartó, rögzítő szett Big One RC helikopterhez

Gyártó: Revell
620 Ft
560 Ft
-16%
Klein Aqua Action - Rakodó (2117)
Ez a kerekes rakodógép a legfiatalabb építőmunkások számára készült: nagyméretű lapátja robusztus csuklókra van felfüggesztve, amelyeket a kis kezek könnyen és biztonságosan beállíthatnak. A széles gumiabroncsoknak és a masszív alváznak köszönhetően a kerekes rakodó bármilyen terepen és bármilyen teherrel megbirkózik
3 720 Ft
3 160 Ft
-15%
Klein Bosch Mini vasaló (6254)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Ez a Bosch Mini vasaló pontosan olyan, mint az igazi. A működéséhez nem szükséges elem, tartályába víz tölthető.
5 900 Ft
5 020 Ft
-15%
Clementoni - Crazy Chic - Színes frizurák hajkréta szett (18773)
A Crazy Chic Színes frizura készlet egy remek lehetőséget kínál, hogy gyermeke stílusossá varázsolhassa haját. Ez a készlet már 7 éves kortól ideális, és olyan praktikus hajszínező eszközöket tartalmaz, amelyekkel gyorsan és könnyen elkészítheti saját divatos frizuráját. A készletben szerepelnek vagány hajkréták is, valamint gyöngyök, amelyekkel egyedi kiegészítőket alkothat a hajába.
6 360 Ft
5 410 Ft
-15%
Klein Bosch Dekopír fűrész II
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! Klein Bosch Dekopír fűrész II gyermekbarát funkciókkal. Elemmel működik - Valósághű fűrész mozgással (ártalmatlan) - Az átlátszó védőház felhelyezésekor: - Valósághű fűrészelési zaj - A Bosch dizájn hű másolata - 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára
10 000 Ft
8 500 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art színes akril festék készlet 12 db-os (322823)
Neked vajon mi lesz az első festményed? Vagy ha már profi vagy akkor gyermeki könnyedséggel fogod használni ezeket a szuper színeket, amiből 12 darab áll a rendelkezésedre. Használata roppant egyszerű ezáltal még nagyobb élmény vele a festészet. Rendelj tőlünk egy szuper vásznat is és egy palettát, hogy teljes legyen a felszerelésed.
2 500 Ft
ABC Baby Bath vízijáték tengeri állatos (157930)
Unod, hogy minden este fürdened kell? Nincs egyetlen fürdőjátékod sem, hogy feldobd az uncsi pancsolást? Ne szomorkodj tovább, hiszen megérkezett hozzád ez az izgalmas ABC Baby Bath fürdőjáték! Pattanj bele a kád vizébe a teknőssel és a bálnával, tedd őket a kagyló alakú játék narancssárga és rózsaszínű oldalára, és kezdődhet a pancsolás! Billentsd meg a víz tetején úszó kagyló egyik szélét és nézd, egyensúlyban maradt a víz tetején! Ha elég erősen megbillented, akkor egy szempillantás alatt megfordul és a bálna helyett a teknős lesz a víz tetején! Ugye, milyen izgalmas? Játssz fürdés közben ezzel az aranyos, 13 centiméteres vízijátékkal és akkor hipp-hopp eltelik minden este a fürdés! Élvezd a pancsolást 12 hónapos kor felett ezzel a könnyen használható fürdőjátékkal!
2 300 Ft
Majorette Audi R8 Spyder fém kisautó zöld 1:64 (212053051)
Irány az autópálya ezzel a zöld színű Audi R8 Spyder autóval! Éld át a nem mindennapi autók vezetését a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játékautóival. Nyomd le teljesen a gázpedált otthon, és száguldd körbe a lakást ezzel a kicsit sem átlagos, tető nélküli Audi játékautóval, amelyet három évnél idősebb fiúknak ajánlunk.
790 Ft
Vonalvezetési gyakorlatok (111459)
"

A gyerekek gyakorolhatják a vonalvezetést. Ha mégis elrontják, szivaccsal letörölhetik, és újra próbálhatják. Sokkal több, mint szórakozás, készülj az iskolára! �rásgyakorlatok 16 db kétoldalas táblán. A mintákat megfigyelve, a szaggatott vonalak átrajzolása után a gyermek önállóan is képe lesz írni.

A doboz tartalma:
16 db kétoldalas fejlesztő tábla (163x115 mm)
1 db letörölhető filctoll
1 db törlőszivacs

"
1 400 Ft
Ugrálókötél fa fogóval kék-fehér 230 cm (107301006)
A gyermekek fejlődésének szempontjából nagyon fontos a szabadban és a mozgással töltött idő. Nem csak a frisslevegőn vannak, de emellett jól is szórakoznak. Fiúknak és lányoknak is egyaránt kiváló időtöltés. Hossza 230 cm, amit kényelmesen tudsz majd átugrani, ha meg van a kellő lendület. Amellett, hogy egy roppant szórakoztató tevékenység, kiváló kézügyesség, koordináció és erőnlét fejlesztő eszköz. Nem véletlenül vált mára már sportággá ez az ókori időkre visszavezethető játék. Ha neked is megjött a kedved egy kis ugráláshoz, rendeld meg a kedvenc színedben és a következő munkanapon már neki is láthatsz az ugrálásnak.
1 190 Ft
Arcfesték kiskutya (szivacs, barna, fehér, piros) (w50081)
Arcfesték kiskutya (szivacs, barna, fehér, piros) Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 400 Ft
Pustefix Buborékfújó szett Mancs Őrjárat (420815455)
Szappanbuborékok, utántöltő folyadékok és nagyszerű játékkészletek, ez a Pustefix! Vidám időtöltés minden korosztály számára.
2 390 Ft
Majorette Metal Series Volkswagen T1 Street Food fém kisautó (212052019)
Tűnj ki a tömegből ezzel a szürke színű Volkswagen T1 Street Food autóval és éld át a nem mindennapi autók vezetését. Nyisd fel az 1:64-es méretarányú játékautó tetejét a park mellett, adj el egy csomó finom street food ételt, és ha véget ért a nap, pörgesd fel egy kicsit a motorját és gurulj az autópályára a gumiból készült kerekeivel! Néha azért ne felejtsd el visszarakni a fémdobozába, hogy biztonságosan kipihenhesse a száguldozást. Egy teljesen élethű, Metal Series szériás fém játékautó vár minden száguldást kedvelő, három évnél idősebb fiúra.
2 800 Ft