Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Két macska, Festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft
-10%
Revell Antonov An-124 Ruslan 1:144 (03807) makett repülő
Tapasztald meg a repülés varázsát, miközben összerakod ezt a pontosan reprodukált műanyag modellt. A 178 részletesen kidolgozott alkatrésszel és 478 mm hosszúsággal ez a modell nem csak a repülőgépek, hanem a modellépítés minden szintű tapasztalattal rendelkező rajongóinak is örömet szerez.
20 030 Ft
18 030 Ft
-15%
Klein Shopping Center bolti mérleg (9322)
Mutatós mérleg, a kisboltok egyik legszükségesebb tartozéka.
A készlet a kiegészítőket nem tartalmazza!

Mérete: kb. 17 x 16 x 25,5 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
8 000 Ft
6 800 Ft
-15%
Klein Bosch Mini porszívó /bordó-fekete/ (6828)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Bosch Mini márkájú porszívó valósághű hanghatásokkal. Működtetéséhez 3 db R14 bébielem szükséges (nem tartozék) Méret: 40 x 18 x 22 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
19 300 Ft
16 410 Ft
-15%
Klein Orvosi táska okostelefonnal és hőmérővel (4368)
Orvosi táska számos kiegészítővel, pl.: sztetoszkóp, okostelefon, fültükör, hőmérő, csipesz, fecskendő
13 800 Ft
11 730 Ft
-15%
Mammut Ló, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-11%
Revell Schlingmann TLF 16/25 single 1:24 makett teherautó (7586)
Festést, ragasztást igénylő makett.

Makett adatai:
Méretarány: 1/24
Gyártó: Revell
34 190 Ft
30 770 Ft

Ajánló

Újdonságok

Amerikai indián harcos jelmez M (Mellény, nadrág, öv) (21685)
Amerikában laknak és füstjelekkel kommunikálnak egymással. Barna ruhát és színes ékszereket viselnek, a nevük pedig mindig valami fontosat jelent. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, az amerikai indiánokról van szó! Legyél egy harcos indián a farsangi buliban és védd meg a barátaidat a vámpíroktól és csontvázaktól! Csak vedd fel ezt a jelmezt, igazítsd meg az övedet és már készen is állsz! Fesd ki az arcodat és vegyél fel egy indiántollas fejdíszt is, hogy tudják a többiek: te vagy a törzsfőnök! A jelmezszett tartalma: mellény, nadrág, öv. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor között ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 990 Ft
Prima Art fehér színű műszaki rajztömb A3 (412470)
Egy igazi tervező bármikor előtudja kapni a legfrissebb tervrajzait vagy akár a régebbieket is. Tartsd te is egy helyen ezzel a remek rajztömbbel és többé már nem kell keresgélned a rajzaid. Könnyen visszalapozhatsz és ihletet meríthetsz az előzőkből, vagy elteheted egyben az összeset emlékbe magadnak. Rendeld meg és többé nincsenek szétszórt rajzok.
650 Ft
Prima Art színes zsírkréta készlet 12 db-os (384714)
A Prima Art mindig kiváló minőségű alapanyagból dolgozik. Az egészen sötét színektől a világos árnyalatokig megtalálsz 12 darab zsírkrétát. Ha pedig már nem lenne kellően hegyes, egész egyszerűen csak hegyezd ki egy hegyező segítségével. Rendeld meg még ma és kezdjétek el az alkotásaitok.
650 Ft
Unikornis jelmez 128-as (ruha, fejpánt) (w07565)
Szereted a csini ruhákat? Ráadásul imádod az unikornisokat? Akkor csapj le erre az unikornisjelmezre és változz egy szempillantás alatt a farsangi jelmezverseny színpompás fellépőjévé! Vedd fel a szivárványszínű ruhát, igazítsd meg a fejpántodat és mutasd meg a jelmezverseny zsűrijének, mennyire szereted az unikornisokat! Bulizz együtt a barátnőiddel és ha vége a farsangnak, akkor beszéljétek meg, kinek volt a legcsinibb jelmeze idén! Ha elmúltál 5 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejpánt. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
12 390 Ft
Top model Miss Melody lovas állítható karkötő rózsaszín (12430)
Top model Miss Melody lovas állítható karkötő rózsaszín Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 300 Ft
Boszorkány jelmez 104-es (dressz, kalap) (2011W)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a 104 centiméteres, fekete és lila színű boszorkányjelmezre, és egy szempillantás alatt igazi boszorkánylány lesz belőled! Vedd fel a dresszt, tedd a fejedre a boszorkánykalapot, és már csak egy seprű hiányzik a kezedbe, hiszen anélkül egyetlen boszorkány sem indulhat el otthonról! Öltözz be és gyűjtsd össze te a leggyorsabban az édességet 2 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
9 500 Ft
Starpak állatos színes zsírkréta készlet 12 db-os (490945)
Rendeld meg ezt a cuki kutyusos zsírkréta készletet és szerezz magadnak kreatív perceket! Alkoss minél többet, hogy még kifinomultabb legyen a finommotorikus képességed és a szem-kéz koordinációd! 12 darab vidám színű zsírkréta vár rád, hogy alkoss velük! Szerezd be te is a legcukibb zsírkréta kollekciónk egyikét.
480 Ft
Helsinki társasjáték (121001414)
Helsinki társasjáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
16 700 Ft