Játékáruház bannerek

Akciók

-25%
Super Wings Deluxe átalakuló Donnie figura (740432)
Donnie a Super Wings szárnyalója most most minden eddiginél szuperebb kiadásban csatlakozhat repteredhez. A Deluxe kiadású figura amellett, hogy könnyedén átalakíthatóak robotból repülővé hang és fény effektekkel lett ellátva.á
11 999 Ft
9 000 Ft
-26%
Granna Ország város társas (03344)
Az ORSZÁG-VÁROS-BETŰ-TÉMA a klasszikus játék legújabb, frenetikus partijáték változata, ahol a kreativitásé, a gyorsaságé és az ötletességé a főszerep. A játékosok két csapatot alkotnak. Minél gyorsabban minél több, a témához illő szót kell találniuk, amely tartalmazza a megadott betűt. A játékosoknak mindössze 15 másodpercük van, hogy a lehető legtöbb szót összegyűjtsék, a szavaknak tartalmazniuk kell a témához tartozó betűt, amely nem okvetlenül kezdőbetű, mindig a megadott helyen szerepelhet csak a szóban. Ha a homokóra lepereg, már a következő csapaton a sor! Ugye ez így nem is olyan egyszerű? Viszont nagyon izgalmas..

Életkor:10+
Javasolt: 2-10 játékos részére
Játékidő: 20 perc

A doboz tartalma:
16 pozíciókártya 18 pontszámkártya
56 téma-betűkártya
24 jelölő
homokóra

Gyártó: Granna
4 990 Ft
3 740 Ft
-15%
Mammut Macska és Kutya, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-16%
NASA kollekció - 1000 db-os puzzle (39638) - Clementoni
Mindig is érdekelt az űrutazás? A Clementoni NASA kollekciójával most egy kicsit részese lehetsz ennek a csodálatos eseménynek! Csak rakd ki a panoráma képet az 1000 puzzle darabkából!
4 040 Ft
3 430 Ft
-15%
Mammut Perzsa macska, Réz képkarcoló (8271329)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-16%
Clementoni Puzzle 180 db - Dragonball (29755)
Clementoni Puzzle 180 db - Dragonball (29755)
2 050 Ft
1 740 Ft
-15%
Clementoni - Kastély golyópálya (17725)
A Clementoni Baby ismét egy mókás kis játékot hozott el a babádnak! Ez az aranyos, kastélyt megformázó golyópálya úgy lett kialakítva, hogy a torony tetejéről elindított labda végig guruljon a teljes építményen, egészen az udvar bejáratáig. A játéknak köszönhetően a kicsit garantáltan sokat nevet majd, miközben megismerkedik a színekkel, formákkal, így fejlesztve a finommotorikus képességeit.
4 210 Ft
3 580 Ft
-15%
Klein Miele Nemzetközi séf játékkonyha (9155)
95 cm magas tekintélyes megjelenésű elektromos Miele konyha, edénykékkel és tányérokkal, a konyhához illő színösszeállításban, nyitható sütőajtóval, a hátoldalon szekrénykével, polcokkal.
A doboz mérete: 80 x 30 x 71 cm
A hanghatás működéséhez 2 db R03 vékony ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH
Származási hely: Németország
62 600 Ft
53 210 Ft

Ajánló

Újdonságok

Pustefix Buborékfújó trombita (420869555)
Szappanbuborékok, utántöltő folyadékok és nagyszerű játékkészletek, ez a Pustefix! Vidám időtöltés minden korosztály számára.
2 390 Ft
Kapitány kalap (08943)
Van egy saját hajója és ő irányítja a matrózokat a fedélzeten. Mindig tudja, merre keresse a legnagyobb halakat és a legcsillogóbb tengeri kincseket. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy hajóskapitányról van szó! Legyél a tenger felfedezője a farsangi buliban és lepd meg még a kalózokat is a bátorságoddal! Csak vegyél fel egy elegáns, kék-fehér színű jelmezt és ne feledkezz meg erről a 24 x 15 centiméteres kalapról sem, hiszen egy ilyen részletes mintás kalapot csak a kapitány hordhat! Mutasd meg a sellőknek, milyen ügyesen kerülöd el a jéghegyeket és a sziklákat is és akkor biztos veled szeretnének majd tartani a farsangi bulira! A kép illusztráció!
3 200 Ft
Razor Electric Tekno/Party Pop hátsókerék motorral (W13111701048)
Razor Electric Tekno/Party Pop hátsókerék motorral Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
35 700 Ft
ABC Rock\u0027n Roll Friends egyensúlyozó és gördülő tigris mágneses kezekkel (157929)
ABC Rock\u0027n Roll Friends egyensúlyozó és gördülő tigris mágneses kezekkel Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 600 Ft
Cerda Minnie egér gumicsizma 29-es méret (2300004878)
Ha 29-es a lábad akkor tökéletesen passzolni fog hozzád ez a cuki csizma. Talpai csúszásgátló bordázattal lettek ellátva, hogy ne csússz meg a vizes talajon. Tetején pedig egy állítható gumival tudod összehúzni a szárát, hogy semmiképp ne menjen be a víz ott se. Remek viselet és garantáltan feldobja a ruhatárad vidám élénk színével. Szerezd be te is és készülj fel az esős napokra.
9 000 Ft
Pretty lady Jelmez 128-as (ruha abronccsal, derékszalag, kalap) (37066)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy csinos hölgy ebben a fekete-rózsaszín Pretty Lady jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű lovaggal és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked az abroncsos szoknyás jelmezed 5 éves kor felett! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha abronccsal, derékszalag, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 400 Ft
Tigrislány jelmez 104-es (ruha, sapka) (2019T)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető jelmezt és legyél egy cuki tigrislány! Kapd fel a szoknyás ruhát, rajzolj tigrisbajuszt az arcodra és már indulhatsz is! Keresd meg a cicákat, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és mesélj el nekik egy tigrises történetet! Ez a cuki jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: kezeslábas ruha, tigrises sapka. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
6 890 Ft
Elektromos pumpa XG-668A strandcikkekhez többféle szeleppel (XG-668A)
Nem szeretnél többet bajlódni a strandcikkek vagy matracok felfújásával és leengedésével? Akkor remek hírünk van, hiszen ezzel a matraccal biztosan feltudod gyorsítani a folyamatot. Csak keresned kell egy hálózati áramot, amiről használod és kétirányú kialakításának köszönhetően szívni és fúni is tud. A kapacitása 400 liter/perc, amivel rengeteg időt megtudsz spórolni. 3 fúvókát tartalmaz a csomag, amiket kedvedre cserélhetsz az éppen hozzáillő eszközhöz. Mérete 12 x 10 x 11.5 cm így könnyedén viheted magaddal nyaralni is vagy akár kirándulni. Használhatod akár a gimnasztikai labdád felfújására is, ezáltal sokkal több időd marad az elvégzendő gyakorlatokra. Ha pedig egy fárasztó kirándulás után amikor megtaláltátok a sátor helyét rendkívül hamar felfújhatjátok a matracotokat, így hamarabb tudtok pihenni a sátorban. Megnyugodhatsz nem kell azután szájjal vagy kézipumpával felfújnod semmit.
3 000 Ft