Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni - érzékelést fejlesztő labda (17689)
A Clemmy érzékelést fejlesztő labda anyaga és kialakítása lehetőséget ad a kicsik számára a textúrák, színek felfedezésére! Ráadásul a belseje puha Clemmy építőkockákat rejt, amiket a baba kedvére egymásra építhet! Clemmy érzékelést fejlesztő labda 5 db puha építőkockával a Clementoni-tól!
5 550 Ft
4 720 Ft
-15%
Mammut Papagáj, Első színeim (8342009)
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás. A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.
3 900 Ft
3 320 Ft
-16%
Clementoni - Ecobot robotfigura (50144)
Tudomány és Játék. Ezt a nagyszerű kis robotot könnyű és szórakoztató szinte a semmiből megépíteni. A játék kéttengelyes villanymotorral rendelkezik, amelyhez egy hosszabbító tengely és egy ventilátor csatlakozik, ezért ez a kis robot képes elmozdítani és felszívni az apró törmeléket, például port és morzsákat. Az Ecobot leginkább a technikai érdeklődésű gyermekek számára nyújt izgalmas és érdekes kikapcsolódási lehetőséget.
5 930 Ft
5 040 Ft
-16%
Klein Pure Fresh fa nyelű partvis (6608)
Figyelem! Ez a partvis gyerkőcök részére készült!
Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak mindössze 70 cm hosszú.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
1 920 Ft
1 630 Ft
-16%
Afrikai naplemente - 500 db-os puzzle (35096) - Clementoni
Éld át te is a gyönyörű afrikai naplementét, előtérben a hatalmas, sétáló elefánttal! Nincs más dolgod mint beszerezni a Clementoni 500 db-os puzzle készletét és kirakni a képet!
2 530 Ft
2 150 Ft
-15%
Híd vízeséssel - Bigjigs (BJT279)
Nem is lehetne izgalmasabb a Bigjigs sínpályád, mint ezzel a híddal, melyen egy hatalmas vízesés is keresztülfolyik! Szerezd meg most ezt a tökéletes kiegészítőt! Bigjigs Híd vízeséssel fából készítve, 26,5 x 7,5 x 57 cm-es méretben, kiváló minőségben!
13 160 Ft
11 190 Ft
-15%
Régi térkép puzzle, 1000 db-os puzzle (31229) - Clementoni
A kartográfia térképek készítésének tudománya. Ezen a puzzle-n egy izgalmas, régi térkép fotóját láthatod, ami segít elkalandozni a régmúltba. Indulj hát felfedezésre ezzel a puzzle-el, hogy kirakása közben egy igazi világutazó felfedező váljon belőled!
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Klein Bosch Mini ásó (2716)
Figyelem! Ez az ásó gyerkőcök részére készült!
Kicsit megtévesztő, hiszen ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak, csak mindössze 85 cm hosszú.

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
2 900 Ft
2 470 Ft

Ajánló

Újdonságok

Puzzle Harry Potter sárkány hologramos 3D hatású 500 db-os (PRI-32510)
Szedj össze mindent, amire csak szükséged lehet az idei nyaraláson, gyömöszöld bele a bőröndödbe, és ne felejtsd otthon ezt a 3D hatású, hologramos kirakót sem! Esős, nyári napokon vagy hideg, téli délutánokon is előveheted, vagy bármikor, amikor unatkozol otthon. Csapj hát le rá, és rakd ki mind az 500 darabot, hogy szinte életre keljen előtted ez a sárkány a kedvenc sorozatodból, a Harry Potterből! Ne hagyd ki ezt az izgalmas, kortalan szórakozást, ha igazi Harry Potter rajongó vagy, és elmúltál hatéves! A Prime 3D márkájú kirakó 61 x 46 centiméteres és fekvő tájolású.
4 990 Ft
Welly Skoda 105L (zöld) 1/34-1/39 (43825g CW)
Részletgazdag modell, amely fémből készült műanyag alkatrészekkel. Gyártó: Welly
3 920 Ft
Kapitány kalap (08943)
Van egy saját hajója és ő irányítja a matrózokat a fedélzeten. Mindig tudja, merre keresse a legnagyobb halakat és a legcsillogóbb tengeri kincseket. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy hajóskapitányról van szó! Legyél a tenger felfedezője a farsangi buliban és lepd meg még a kalózokat is a bátorságoddal! Csak vegyél fel egy elegáns, kék-fehér színű jelmezt és ne feledkezz meg erről a 24 x 15 centiméteres kalapról sem, hiszen egy ilyen részletes mintás kalapot csak a kapitány hordhat! Mutasd meg a sellőknek, milyen ügyesen kerülöd el a jéghegyeket és a sziklákat is és akkor biztos veled szeretnének majd tartani a farsangi bulira! A kép illusztráció!
3 200 Ft
Nagy vödrös homokozó készlet műanyag 7 db-os kék (331)
A homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig vidámsággal fog eltölteni. Ha ezt a 7 darabos szettet választod tiéd lesz a legmenőbb homokvár.
2 200 Ft
Bob paróka neon zöld (26695)
Szeretnéd átélni, milyenek voltak a retro farsangi bulik? Akkor szerezd meg ezt a neonzöld színű bobparókát és mutasd meg a barátnőidnek, milyen jól ismered a \u002770-es évek táncmozdulatait! Kapd fel a legcsillogóbb miniruhádat, vedd fel hozzá a parókát és ne felejts el felvenni pár csillogós gyűrűt és karkötőt is! Használd egy retro jelmezhez vagy kombináld egy másik jelmezzel és legyél te a legkreatívabb résztvevő a jelmezversenyen! A kép illusztráció, a paróka nem tartalmaz minden kiegészítőt!
3 000 Ft
Starpak NASA HB ceruza készlet radírral 4 db-os (491020)
Minden tolltartó elengedhetetlen része a grafitceruza. Szerezz be egyből 4 db-ot. Ha szereted az űrbéli dolgokat vagy a csillagászatot akkor ez a NASA ceruza készlet biztosan érdekelni fog. Kezd te a legfelkészültebben a sulit ezzel a HB ceruza csomaggal és töltsd meg velük a tolltartód.
310 Ft
Top model dress me up tervező füzet 260 db matricával (12579)
Top model dress me up tervező füzet 260 db matricával Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
3 000 Ft
Top model csillogós karkötő 1 db (154899)
Ha igazi, tündöklő hercegnő szeretnél lenni, vagy csak megmutatnád a barátnőidnek, hogy te is tudsz úgy csillogni, mint egy igazi sztár, akkor válassz egyet ezek közül a csillogós karkötők közül! Rózsaszín-sárga, halvány- és sötétrózsaszín, lila és kék, vagy zöld és rózsaszín csíkok díszítik a négyféle csillogós karkötőt. Hat centiméteres átmérőjével biztos jó lesz a négy éves kor körüli kislányoknak!
1 300 Ft