Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Clementoni 1000 db-os puzzle - CARAVAGGIO: Bacchus
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Klein Princess Coralie nagy fürdőkád (1676)
Klein babafürdőkád Princess Coralie babákhoz.

Méret: 51 x 15,5 x 28 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyártó: Theo Klein GmbH

Származási hely: Németország
3 500 Ft
2 980 Ft
-15%
Klein Princess Coralie fésülhető és sminkelhető babafej (5236)
25cm-es fésülhető, sminkelhető Princess Coralie babafej sminkkészlettel, hajcsatokkal, hajkefével és egyéb fodrászati kiegészítőkkel. Méret: 30,2 x 25,4 x 19,8 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
15 900 Ft
13 520 Ft
-15%
Mammut Háziállatok a kertben, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 000 Ft
4 250 Ft
-15%
Mammut Macska és Kutya, Kezdő festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-10%
Revell Model Set Battleship Gneisenau 1:1200 (65181)
Az 1:1200 méretarányú Gneisenau csatahajó modellkészlet a második világháború történelmi német hadihajója előtt tiszteleg. A 48 alkatrészből álló készlet optimális egyensúlyt kínál a kihívás és az építés öröme között. A kész modell 188 mm-es hossza, 30 mm-es szélessége és 60 mm-es magassága lenyűgöző kiállítási darabbá teszi a modellt. A 12 éves vagy annál idősebb modellépítő rajongók számára tervezett készlet a 4. szintű kategóriába tartozik, így ideális a haladó modellépítők számára, akik már rendelkeznek tapasztalattal a modellek ragasztásában és festésében.
7 520 Ft
6 770 Ft
-16%
Cult Movies - Cápa - 500 db-os puzzle (35111) - Clementoni
A Clementoni Cult Movies kiadásának puzzle-jei nem egyszerűen kirakók, hanem egyenesen filmes relikviák! Ha szereted a nagy klasszikusokat filmes témában, akkor ezt a VHS kazettát idéző dobozban érkező puzzle-t imádni fogod! A kirakás után pedig a Cápa című filmből ismerős ragadozó néz majd veled farkasszemet! A doboz 500 darab puzzle-t tartalmaz.
2 970 Ft
2 520 Ft
-15%
Clementoni Szappan laboratórium
Clementoni Szappan laboratórium
8 950 Ft
7 610 Ft

Ajánló

Újdonságok

Bosszúállók Avengers Iron Man 2016 Chevy Camaro fém autó 1:32 (154751)
Egy igazán menő és modern, 2016-os Chevrolet Camaro autó suhanhat most be a szobádba. Ha az autók mellett imádod a Marvel hősöket is és ráadásul Vasember a kedvenced, akkor neked találták ki ezt a fém játékautót, amit most 1:32-es méretarányban kaphatsz meg tőlünk. Mire vársz? Irány a pálya! Nyolc év feletti fiúknak és lányoknak ajánljuk.
4 990 Ft
Harisnya méhecske fekete-sárga gyerek M (01241)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok csini jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy fürge méhecske ebben a fekete-sárga színű harisnyában, vegyél fel egy hozzá illő jelmezt és már repülhetsz is a jelmezversenyre! Táncolj együtt a barátaiddal a farsangi bálban vagy énekeljetek el közösen egy dalt és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked ez a színpár 7 éves kor felett! A kép illusztráció, a termék egy M-es méretű gyerekharisnyát tartalmaz.
2 500 Ft
Fém autó 1973 Ford Mustang Captain Marvel fém figurával 1:24 (151103)
Ez a Bosszúállókból ismert autó egy igazán menő darabja lehet a gyűjteményednek. Fémből készült, szóval jól bírja a strapát, ráadásul a filmből ismert, igazi Ford Mustang autó 1:24-es méretarányú mása. Piros, kék és sárga színeivel jól illik a többi Marveles játékodhoz. Engedd szabadjára a fantáziádat és kapcsolódj ki suli után egy kis száguldozással, de szigorúan csak a sebességhatárokon belül! A játékot fiúknak ajánljuk, 8 éves kor felett. A doboz tartalma: 1 db fém játékautó 1 db Marvel Kapitány mini figura
16 000 Ft
Szemmaszk arany díszítéssel (w04771)
Éljen, mindjárt itt a farsang! Ha nem tudod eldönteni, milyen jelmezt szeretnél felvenni idén, akkor ne keresgélj tovább, segítünk a döntésben! Válassz most egy elegáns udvarhölgyjelmezt, amihez ez a díszes, arany színű szemmaszk tökéletes kiegészítő lesz! Vegyél fel egy fodros, aranysárga ruhát, keress egy pár szaténkesztyűt és hagyd ki most a sminkelést, hiszen ez az álarc lesz helyette az arcodon! Rejtsd el az arcodat a barátnőid elől, de ne felejts el néha megszólalni segítségképp, hogy könnyebb legyen kitalálniuk, ki van az álarc mögött! A kép illusztráció, a szemmaszkot 14 éves kor felett ajánljuk.
2 000 Ft
Balerina Jelmez-158-as (ruha, fejdísz) (38628)
Változz egy kecses balerinává idén farsangkor! Ha te is szeretsz táncolni és imádod a csinos ruhákat, akkor kapd fel gyorsan ezt a rózsaszínű balerinajelmezt és irány a színpad! Mutasd meg a barátnőidnek, hogy milyen táncmozdulatokat ismersz és ha elég bátor vagy, akkor vegyél részt a jelmezversenyen is! 11 éves kor feletti lányoknak ajánljuk ezt a csini jelmezt. A 158-as méretű jelmezszett tartalma: ruha, fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 490 Ft
Razor Spark/DLX roller fejcsapágyak (egyenes) (26)
Razor Spark/DLX roller fejcsapágyak (egyenes) Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 560 Ft
Arcfesték kutya (szivacs, fehér, piros, barna, narancssárga) (50081B)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb jelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre a kutyás arcfestő készletre, hogy biztos neked legyen a legeredetibb arcfestésed 3 éves kor felett! Használd a fehér, piros, barna és narancssárga alapszíneket a szetthez tartozó ecsettel és szivaccsal, és akkor egy szempillantás alatt felkerülnek a színek az arcodra! Lemosni is ugyanilyen gyorsan és könnyen tudod őket, ezért annyit gyakorolhatsz, amennyit csak szeretnél! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
1 190 Ft
Majorette Audi R8 Spyder fém kisautó zöld 1:64 (212053051)
Irány az autópálya ezzel a zöld színű Audi R8 Spyder autóval! Éld át a nem mindennapi autók vezetését a Majorette 1:64-es méretarányú, fém játékautóival. Nyomd le teljesen a gázpedált otthon, és száguldd körbe a lakást ezzel a kicsit sem átlagos, tető nélküli Audi játékautóval, amelyet három évnél idősebb fiúknak ajánlunk.
790 Ft