Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Labradorok, Ezüst képkarcoló
1 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorló lap
3 100 Ft
2 640 Ft
-25%
Super Wings Jett repülő kilövő kapszulával (710661)
Jett alig várja már, hogy teljes sebességre kapcsolhasson! Csak tedd bele a kapszulába, majd nyomd meg a két oldalán található gombot és máris kilő! Super Wings Jett repülő kilövő kapszulával, kb. 4 x 3 cm-es méretben!
3 395 Ft
2 550 Ft
-25%
Super Wings Átalakuló Flip figura (720221)
Kedvenc Super Wings szereplőd, Flip, a piros repülő most valódi szuperhőssé alakul át! A figura egyetlen mozdulattal alakítható át repülőből robottá, hogy ne csak a levegőben, hanem a földön is helyt álljon a kihívásokban!
6 999 Ft
5 250 Ft
-15%
Bigjigs Dupla kanyar elem (BJT174)
Szeretnéd, ha Bigjigs sínpályád még menőbb lenne? Akkor egészítsd ki ezekkel a dupla kanyar elemekkel! Bigjigs dupla kanyar elem biztonságos, minőségi fából készítve, 2 db-os kivitelben,
2 410 Ft
2 050 Ft
-25%
Super Wings Mini Hover Jett figura (740761)
Vidd haza Jett-et a Super Wings című rajzfilm sorozatból, hogy bármikor újra játszhasd kedvenc jeleneteidet! A figura a léghoki koronghoz hasonló elven működik, 4 darab AA elemmel tudod mozgásra bírni! A figura hang és fény effekteket is kiad!
11 995 Ft
9 000 Ft
-15%
Clementoni 500 db-os puzzle - Dragonball (35134)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
3 880 Ft
3 300 Ft
-16%
Clementoni Crazy Chic - Delfines sminkkészlet (18636)
Smink készlet delfines tárolóban
2 860 Ft
2 430 Ft
-15%
Mammut Páva, Szivárvány képkarcoló (8280543)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft

Ajánló

Újdonságok

Cloud Race memóriajáték (121001413)
Cloud Race memóriajáték Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 400 Ft
Mega homokozó készlet műanyag 9 db-os piros (342)
Ebben aztán tényleg mindent megtalálsz! A mega homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Egy locsoló is a szett része, hiszen, ha alaposan fellocsolod a talajt mielőtt elkezded az építést sokkal formálhatóbb talajt kapsz. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. A szépen elvégzett munka után pedig jöhet a jól megérdemelt frizbizés. Ugye milyen nagyszerű mókának hangzik? Már csak kosárba kell tenned a megfelelő készletet, és akár már a következő munkanapon használatba is veheted. Ha ezt a 9 darabos
3 000 Ft
Prima Art színes zsírkréta 12 db-os (274537)
Engedd szabadjára a fantáziádat és vesd papírra a kreativitásod. Csak rajzolj kedvedre, amit csak szeretnél ezzel a zsírkréta szettel. A zsírkréták sokszínűsége biztosan megihlet majd. Használd fel az összes színt és légy te a legkreatívabb. Könnyedén faraghatóak, ha netán eltompulna a használata során. Keverd a színeket kedvedre. Neked mi az, amit a legszívesebben vetnél a papírra?
450 Ft
Egérfiú jelmez 104-es (ruha, fejdísz) (3617T)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a helyes jelmezt és legyél egy bátor egérfiú! Kapd fel a nadrágkötős ruhát, igazítsd meg a fejdíszt a fejeden és már indulhatsz is! Keress egy kutyust, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és énekeljétek el együtt a kedvenc egeres dalodat! Ne habozz tovább, ez a jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: ruha, egérfejes fejdísz. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
5 990 Ft
Razor E Punk elektromos mini kerékpár vezérlőegység + marok gázkar (164)
Razor E Punk elektromos mini kerékpár vezérlőegység + marok gázkar Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
15 070 Ft
Puzzle Harry Potter Voldemort hologramos 3D hatású 500 db-os (PRI-32560)
Szedj össze mindent, amire csak szükséged lehet az idei nyaraláson, gyömöszöld bele a bőröndödbe, és ne felejtsd otthon ezt a 3D hatású, hologramos kirakót sem! Esős, nyári napokon vagy hideg, téli délutánokon is előveheted, vagy bármikor, amikor unatkozol otthon. Csapj hát le rá, és rakd ki mind az 500 darabot, hogy szinte életre keljen előtted Voldemort, a Harry Potter sorozat főgonosza! Ne hagyd ki ezt az izgalmas, kortalan szórakozást, ha igazi Harry Potter rajongó vagy, és elmúltál hatéves! A Prime 3D márkájú kirakó 61 x 46 centiméteres és álló tájolású.
4 990 Ft
Disney Hófehérke jelmez S (ruha) (21861)
Az erdő mélyén élt egy kis házikóban 7 kedves törpével együtt. Szeret az erdei állatoknak énekelni, de rossz emléke van egy piros almáról. Kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, Hófehérkéről van szó! Legyél a híres mese főszereplője a farsangi buliban és mutasd meg a barátnőidnek, mennyire hasonlítasz rá ebben a jelmezben! Csak vedd fel ezt a ruhát, igazítsd meg a sárga szoknyádat és már jöhet is a herceged megmenteni téged! Na, fel tudod sorolni mind a hét törpe nevét? A szett egy S-es méretű ruhát tartalmaz, amely 98-116-os méretnek felel meg. 3-5 éves kor körüli lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
10 000 Ft
Prima Art műanyag ceruzahegyező narancssárga (359811)
Tartsd napra készen a ceruzáid ezzel a Prima Art hegyezővel, ugyanis mostantól, ha megrendeled mindig tűéles ceruzahegyeid lehetnek. Praktikus kialakításának köszönhetően összegyűjti a tároló rekeszben a ceruzaforgácsot és ha összenyomod a tetejét az aljával akkor lezárja a hegyezőnyílást, hogy ott se szóródjon ki semmi. Remek választás iskolakezdéshez és a 3 szín közül mindenki megtalálja a magának valót.
490 Ft