Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Kiscicák - 1000 db-os puzzle (39340) - Clementoni
Egyenesen el fogsz olvadni, ha meglátod ezeket az édes kiscicákat! Légy te a gazdijuk és rakd ki a képet a Clementoni 1000 db-os puzzle készletének segítségével!
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Bigjigs felugró bogarak - fa játék (BJ057)
Óriási móka lesz a játék ezekkel a vicces bogarakkal, amiket csak bele kell helyezni az alapba, majd jó alaposan rájuk csapni és már fel is ugranak. Bigjigs felugró bogarak fa játék alappal, méhecskével, pillangóval és katicával.
4 830 Ft
4 110 Ft
-15%
Mammut Oroszlán, Réz képkarcoló (8271019)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Mammut Delfinek, Ezüst képkarcoló
1 ezüst képkarcoló (kb. 20 x 25,5 cm), 1 karcoló kés, 1 gyakorló lap
3 100 Ft
2 640 Ft
-15%
Clementoni - érzékelést fejlesztő labda (17689)
A Clemmy érzékelést fejlesztő labda anyaga és kialakítása lehetőséget ad a kicsik számára a textúrák, színek felfedezésére! Ráadásul a belseje puha Clemmy építőkockákat rejt, amiket a baba kedvére egymásra építhet! Clemmy érzékelést fejlesztő labda 5 db puha építőkockával a Clementoni-tól!
5 550 Ft
4 720 Ft
-16%
Pillangó gyűjtemény - 500 db-os puzzle (35125) - Clementoni
A puzzle lerakása mindig szuper kikapcsolódási lehetőség! A Clementoni készletének segítségével most 500 kiváló minőségű darabból alkothatod meg ezt a képet, ami gyönyörű pillangókat ábrázol! A kép mérete kirakva kb 49 x 36 cm.
2 530 Ft
2 150 Ft
-15%
Clementoni 2000 db-os puzzle - Lipót főherceg műgyűjteménye (32576)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
4 750 Ft
4 040 Ft
-15%
Mammut Vadlovak, Haladó festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 300 Ft
4 510 Ft

Ajánló

Újdonságok

Prima Art színes tégelyes plakát festék 12 db-os (299717)
Régi vágyad, hogy egy szép napon igazi festőművésszé válj? Most ezzel a csomaggal elkezdheted a gyakorlást, akár már 3 éves kortól. A 12 színből, ami rendelkezésedre áll bőven fogsz tudni választani, de akár keverhetsz új színeket is magadnak. Vágj bele a gyakorlásba még most! Meglátod a festés remek kikapcsolódás lesz.
2 000 Ft
Razor E Punk elektromos mini kerékpár vezérlőegység (15)
Razor E Punk elektromos mini kerékpár vezérlőegység Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
13 150 Ft
-15%
Mammut Oroszlánok, Arany képkarcoló (8260603)
A halvány körvonalakkal előrajzolt sablont, a készletekben található eszköz használatával tehetjük teljessé. A képkarcolás technikája könnyen elsajátítható, hiszen minden szettben találhatunk egy próbalapot, amely segítségével kedvünkre gyakorolhatunk. Látványos szobadísz sőt, egy igazán kedves, saját kezűleg készített egyedi ajándék lehet.
3 100 Ft
2 640 Ft
Pinty Plus Art & Craft kézműves fényes akril lakk vízbázisú 400 ml (PP175)
Pinty Plus Art & Craft kézműves fényes akril lakk vízbázisú 400 ml Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 390 Ft
Női katona jelmez M-es (top, szoknya, kalap) (w89092)
A hadseregben szolgálnak. Mindig bátran szembeszállnak az ellenséggel, miközben jól is néznek ki. Terepmintás ruhát hordanak. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, egy katonalányról van szó! Legyél egy csinos, női katona a farsangi buliban és lepd meg a barátnőidet a jelmezválasztásoddal! Csak vedd fel ezt a terepmintás topot és szoknyát, igazítsd meg a kalapot a fejeden és már készen is állsz! Mutasd meg, milyen ügyesen helyt állsz a hadseregben, miközben a kinézetedre is oda tudsz figyelni és akkor biztos téged hív majd segítségül minden katonafiú! Ha elmúltál 18 éves, akkor ez a jelmez csak rád vár! Az M-es méretű jelmezszett tartalma: top, szoknya, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
11 490 Ft
Egér orr fekete (szivacs) (w2286T)
Újra itt a farsang, szóval ha te is szereted ezt az izgalmas időszakot, akkor válaszd ki gyorsan a jelmezedet! Változz most egy szürke kisegérré, amihez csak egy szürke jelmezre lesz szükséged, na és persze ne hagyd ki ezt a szivacsból készült, fekete egérorrot sem, hiszen ezzel válik majd igazán aranyossá a jelmezed! Kerüld el ügyesen a cicákat és keresd meg a többi egérkét, hogy együtt indulhassatok a jelmezversenyen! Dobd fel a jelmezedet a legegyszerűbb kiegészítőkkel és érezd magad jól a farsangi buliban! A kép illusztráció, a jelmezkiegészítőt 3 éves kor felett ajánljuk.
590 Ft
Pretty lady Jelmez 128-as (ruha abronccsal, derékszalag, kalap) (37066)
Juhé, mindjárt itt a farsang! És ha farsang, akkor bizony sok-sok izgalmas jelmez várja, hogy eldöntsd, melyiket választod idén. Legyél most egy csinos hölgy ebben a fekete-rózsaszín Pretty Lady jelmezben, készíts egy hozzá illő hajviseletet és már mehetsz is a farsangi bálba! Pletykáljatok együtt a barátnőiddel vagy táncolj egy jóképű lovaggal és mutasd meg mindenkinek, milyen jól áll neked az abroncsos szoknyás jelmezed 5 éves kor felett! A 128-as méretű jelmezszett tartalma: ruha abronccsal, derékszalag, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 400 Ft
Halloween horror tök maszk latex (23838)
Öltsd magara ezt a tök menő tök állarcot és sokkal ijesztőbb lesz a megjelenésed. A maszk latexből készült, ezáltal nyúlik és kényelmesen magadra tudod venni. A maszkot gyerkőcök is hordhatják 8 éves kortól, de akár egy felnőtre is kényelmesen ráfér. Rendeld meg te is, hogy te lehess a legijesztőbb a partiban.
8 000 Ft