Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Klein Bosch Mini Vízforraló (9548)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak!
Ez a Bosch Mini vízforraló készülék, az eredeti pontos mása, valódi víztöltési lehetőséggel. Magassága: kb. 17 cm Ajánlott: 3 éves kortól Gyártó: Theo Klein GmbH Származási hely: Németország
4 800 Ft
4 080 Ft
-16%
Clementoni 104 db-os ragyogó puzzle - Marvel (20181)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 260 Ft
1 920 Ft
-16%
Utasszállító fa vonat - 4 db - BigJigs (BJT421)
Nézd, ahogy átszeli a vidéket ez a hosszú vonat, mely leginkább utasokat szállít! Tökéletes lesz a BigJigs sínpályádhoz! Utasszállító vonat mozdonnyal és vagonokkal, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a BigJigs-től!
6 730 Ft
5 720 Ft
-15%
Mammut Junior, Delfinek Medium (22,4x 30,3cm)
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 800 Ft
3 230 Ft
-15%
Klein Vileda Takarítószett, kék (6796)
Figyelem! Ez gyerekek számára készült játék, kicsit megtévesztő, hiszen pont ugyanolyan, mint amilyet a felnőttek használnak! 4 darabos Vileda takarítószett. A mop hossza: 62 cm. A seprű hossza: 55,5 cm A készlet a következőkből áll: Mop, seprű, kézi seprű és kézi lapát. 3 éves kortól ajánlott.
4 300 Ft
3 660 Ft
-15%
Bigjigs Elemes Mozdony Powerful (BJT310)
A Powerful Pink Locoáegy méltán legendás gőzmozdony, aki hatalmas sebességgel képes átszáguldani a mesék sínpályáin! Ennek a gyönyörű, rózsaszín mozdonynak a kicsinyített mását te is a BigJigs sínpályádra teheted, és már indulhattok is a kalandokra!
6 230 Ft
5 300 Ft
-15%
Bibliodame - 1000 db-os puzzle (39603) - Clementoni
Ha rajongsz a könyvekért, akkor megdobban majd a szíved a különleges könyvtár, a Bibliodame láttán, melyet a Clementoni 1000 db-os puzzle készletéből tudsz kirakni!
3 290 Ft
2 800 Ft
-10%
Revell Battleship USS New Jersey 1:1200 (5183)
Fedezze fel a USS New Jersey modellkészletét, a tengerészettörténet kiemelkedő darabját, a lenyűgöző 1:1200-as méretarányban. A 45 alkatrészből álló modell lenyűgöző kihívást jelent a haladó modellépítők számára. A kész modell méretei lenyűgözőek: 225 mm hosszú, 30 mm széles és 30 mm magas. Ez a 12 éves kortól ajánlott készlet a történelmi jelentőség és a részletes másolat tökéletes kombinációja.
3 930 Ft
3 540 Ft

Ajánló

Újdonságok

ABC Baby Bath vízijáték tengeri állatos (157930)
Unod, hogy minden este fürdened kell? Nincs egyetlen fürdőjátékod sem, hogy feldobd az uncsi pancsolást? Ne szomorkodj tovább, hiszen megérkezett hozzád ez az izgalmas ABC Baby Bath fürdőjáték! Pattanj bele a kád vizébe a teknőssel és a bálnával, tedd őket a kagyló alakú játék narancssárga és rózsaszínű oldalára, és kezdődhet a pancsolás! Billentsd meg a víz tetején úszó kagyló egyik szélét és nézd, egyensúlyban maradt a víz tetején! Ha elég erősen megbillented, akkor egy szempillantás alatt megfordul és a bálna helyett a teknős lesz a víz tetején! Ugye, milyen izgalmas? Játssz fürdés közben ezzel az aranyos, 13 centiméteres vízijátékkal és akkor hipp-hopp eltelik minden este a fürdés! Élvezd a pancsolást 12 hónapos kor felett ezzel a könnyen használható fürdőjátékkal!
2 300 Ft
Starpak unikornis színes zsírkréta készlet 12 db-os (490949)
Ha te is szeretnél egy cuki unikornisos zsírkréta készletet rendeld meg tőlünk ezt a csomagot, hiszen keresve sem találnál jobbat. 12 db vidám szín lesz a segítségedre, amivel szebbnél szebb alkotásokat készíthetsz. Fejleszd a finommotorikus képességedet és hagyd kibontakozni a kreativitásod.
480 Ft
Szuperhős gyerek jelmez 158-as L (köpeny, izompoló) (00628)
Szereted a szuperhősfilmeket? Akkor változz idén egy izmos szuperhőssé és legyél a város bátor megmentője! Csak vedd fel az izompólót, igazítsd meg a köpenyedet, fésüld a hajadat a karakternek megfelelően és mutasd meg a farsangi jelmezverseny zsűrijének, hogy mennyire hasonlítasz Supermanre! Tanuld meg a karakter híres mondatait és pózait és mentsd meg a várost az ellenségtől! Ha szereted a változatos jelmezeket, akkor válaszd ezt a szuperhősjelmezt 11 éves kor felett! A 158-as, L-es méretű jelmezszett tartalma: izompóló, köpeny. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
7 500 Ft
Formaválogató teknős műanyag zöld (4081)
Formaválogató teknős műanyag zöld Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 900 Ft
Tigrislány jelmez 104-es (ruha, sapka) (2019T)
Ha nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni az idei farsangi jelmezversenyen, akkor segítünk a döntésben! Válaszd ezt a könnyen felvehető jelmezt és legyél egy cuki tigrislány! Kapd fel a szoknyás ruhát, rajzolj tigrisbajuszt az arcodra és már indulhatsz is! Keresd meg a cicákat, táncoljatok együtt a kedvenc dalodra, és ha elfáradtatok, akkor üljetek le és mesélj el nekik egy tigrises történetet! Ez a cuki jelmez csak rád vár kétéves kor felett! A 104-es méretű jelmezszett tartalma: kezeslábas ruha, tigrises sapka. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
6 890 Ft
Disney Hófehérke jelmez M (ruha) (21862)
Az erdő mélyén élt egy kis házikóban 7 kedves törpével együtt. Szeret az erdei állatoknak énekelni, de rossz emléke van egy piros almáról. Kitaláltad már, kire gondoltunk? Bizony, Hófehérkéről van szó! Legyél a híres mese főszereplője a farsangi buliban és mutasd meg a barátnőidnek, mennyire hasonlítasz rá ebben a jelmezben! Csak vedd fel ezt a ruhát, igazítsd meg a sárga szoknyádat és már jöhet is a herceged megmenteni téged! Na, fel tudod sorolni mind a hét törpe nevét? A szett egy M-es méretű ruhát tartalmaz, amely 116-134-es méretnek felel meg. 6-8 éves kor körüli lányoknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
10 000 Ft
Starpak plüss nyuszi A5 jegyzetfüzet vonalas türkiz (484164)
Tartsd a kezedben ezt a füzetet és máris érezni fogod milyen kis pihe-puha. Olyan cuki a nagy füleivel és szemeivel. Nyisd kis és nyugodtan jegyezz fel bele bármit, amit csak szeretnél. Vidám türkizkék színe mindenkit egyből elvarázsol. Szerezd be te is a legcukibb jegyzetfüzetünk egyikét.
4 270 Ft
Tűzoltó jelmez M (kabát, nadrág, sapka) (21879)
Az a munkája, hogy eloltja a tüzet és segít a bajba jutott embereknek és állatoknak. Mindig készen áll a segélyhívás helyszínére sietni a piros ruhájában. Kitaláltad már, melyik karakterre gondoltunk? Bizony, a tűzoltókról van szó! Legyél egy bátor tűzoltó a farsangi buliban és lepd meg a barátaidat a rátermettségeddel! Szerezd meg ezt a jelmezt, igazítsd meg a kabátot és a nadrágot, vedd fel a piros sapkát és mutasd meg a zsűrinek, milyen ügyesen mászol fel a legmagasabb helyekre! A jelmezszett tartalma: kabát, nadrág, sapka. Az M-es jelmez 116-134-es méretnek felel meg és 6-8 éves kor körüli fiúknak ajánljuk. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
11 790 Ft