Játékáruház bannerek

Akciók

-16%
Mozdony, szürke - BigJigs (BJT498)
A Bigjigs fából készült mozdonyainak köszönhetően a legkisebbek sem maradnak vonatos élmény nélkül! A A Diesel Shunter vonat színének és formájának köszönhetően a régi időket idézi, miközben bármelyik további BigJigs vonattal kompatibilis, így akár a modern és klasszikus vonatokat is egyesítheted! A mozdony mágnessel kapcsolható.
3 570 Ft
3 030 Ft
-15%
Mammut Mops, Festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
4 600 Ft
3 910 Ft
-15%
Mammut Kistigris, Mini ezüst képkarcoló
1 db képkarcoló, mérete: 11x18cm
2 000 Ft
1 700 Ft
-15%
Klein szerszámkészlet, többféle (8007)
Az ifjú ezermesterek elengedhetetlen kellékei a kis Bosch szerszámok, melyek az apró kezek számára is kényelmesen foghatók.

Többféle, az ár egy készletre vonatkozik, a vásárló véletlenszerűen kap egyet!
2 800 Ft
2 380 Ft
-15%
Clementoni Puzzle 2x20 db - Disney Hercegnők (24766)
Clementoni Puzzle 2x20 db - Disney Hercegnők (24766)
1 670 Ft
1 420 Ft
-15%
Delacroix A szabadság vezeti a népet puzzle, 1000 darabos
Ha egy valódi klasszikust szeretnél hazavinni, hogy a Te otthonod falát díszítse, akkor ezt a puzzle-t Neked ajánljuk! A puzzle Delaacroix híres festményét, A szabadság vezeti a népet című alkotást ábrázolja! Hívd össze a családot vagy a barátokat és alkossátok meg közösen ezt az 1000 darabból álló remekművet!
3 290 Ft
2 800 Ft
-15%
Mammut Ló, Junior festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
3 900 Ft
3 320 Ft
-15%
Clementoni 60 db-os puzzle - Mancs őrjárat (26114)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
1 350 Ft
1 150 Ft

Ajánló

Újdonságok

Majorette Bentley Continental GT V8 S 252B-4 Series 7 fém kisautó zöld 1:64 (212054024)
Tűnj ki a tömegből ezzel a 7. szériás, limitált kiadású és zöld színű Bentley Continental GT V8 S 252B-4 játékautóval és éld át a nem mindennapi autók vezetését! Nyisd ki az ajtaját, ülj be a kormánya mögé és irány az autópálya! Gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan száguldhatsz vele a legmeredekebb hegyekben vagy a csúszós, tengerparti utakon is. Ne felejtsd el megmutatni a barátaidnak az új autódat, hiszen nem minden nap láthatnak egy ilyen Bentley-t. Egy teljesen élethű, 1:64-es méretarányú, fém játékautó vár minden autóimádó, háromévesnél idősebb fiúra.
1 550 Ft
Harisnya boszorkány lila-fekete gyerek S (01220)
Itt a borzongás és a csínytevés hónapja, az október! Szerezd be gyorsan magadnak a legtutibb kellékeket és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van a legjobb boszorkányjelmezed idén halloweenkor! Csapj le most erre az S-es méretű, lila-fekete csíkos boszorkányharisnyára, és egy szempillantás alatt igazi boszorkány lesz belőled! Pattanj fel a seprűdre és mutasd meg mindenkinek a jelmezkellékedet, és akkor biztos te fogod a legtöbb édességet kapni a barátaid közül! Járd benne végig a barátaid házait, vagy ha rossz az idő, akkor mutasd meg otthon a többieknek, hogy te vagy a legborzongatóbb boszorkány kislány 4 éves kor felett! Ne felejtsd el a legfontosabb mondatot: csokit vagy csalunk!
2 500 Ft
Vidám tologatós zebra (104010199)
Vidám tologatós zebra Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 800 Ft
Majorette Formula-E Gen 2 Car fém versenyautó (212084025)
Tűnj ki a tömegből ezzel a szürke színű Formula-E Gen 2 Car versenyautóval! Éld át a nem mindennapi autók vezetését ezzel a Majorette-es és 1:64-es méretarányú, fém játékautóval, amely a híres Formula-E nagydíjon szeretne versenyezni. Menj vele végig a nyolcas alakú, kanyargós pályán, kerüld ki ügyesen a többi trükkös versenyzőt és érj te elsőként célba, ráadásul új rekordot állítva! Szerezd meg, ha te is szeretnél egy 7,5 centiméteres és kicsit sem átlagos, strapabíró játékautót a gyűjteményedbe. Három évesnél idősebb fiúknak ajánljuk.
2 000 Ft
Starpak Mancs őrjárat háromszög alakú színes ceruza készlet 12 db-os (490879)
Szerezd be a legmenőbb Mancs őrjárat ceruza készletet. Színezz ki vele egy egész albumot. 12 db színes ceruzát tartalmaz, amiben megtalálhatod a sötét színektől kezdve a legvilágosabb vidám színeket is. Rendeld meg te is ezt a menő szettet.
1 080 Ft
Egytartályos vízipuska műanyag türkiz (426)
Ha felborzolnád a kedélyeket ezzel a vízipuskával könnyű szerrel megteheted. Turbózd fel a folyamatot egy ilyen szuper vízipisztollyal, aminek használatával biztosan senki nem marad szárazon. Töltsd fel a tartályt jó hideg vízzel, hogy biztosan lehűtsd a kedélyeket. A markolatot hátra húzva könnyedén találsz el mindenkit, akit csak szeretnél. Ezzel a puskával te leszel a vízicsaták királya, hiszen nincs annál mókásabb mikor a kicsik és a nagyok egyaránt spriccelik a vizet, de ha ezt használod könnyedén fogsz tudni célozni és lőni egyszerre, a többi már csak a te ügyességeden múlik. A 3-4 éveseknek körében kifejezetten közkedvelt az a fegyver, ami műanyagból készült. A kialakítása pedig igen tekintélyt parancsoló. Nem csak strandon, de akár nyaraláson vagy szülinapi zsúron is feltudod vele dobni a hangulatot.
3 700 Ft
Majorette Construction Volvo FMX Show Truck fém kamion 1:87 (110010980)
Ha szereted a hatalmas autókat most megszerezhetsz egyet lekicsinyítve. A játékautó tökéletes mása a való életben használtnak. Nyugi ez a kicsinyített más biztosan befog férni a játék garázsodba, így nem kell aggódnod emiatt. Rendeld meg te is és mutasd meg a barátaidnak. Remek választás a 3-4 éves korosztály számára.
3 400 Ft
Razor Power Core E100 elektromos roller kitámasztó csavarokkal (3028)
Razor Power Core E100 elektromos roller kitámasztó csavarokkal Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
1 090 Ft