Játékáruház bannerek

Akciók

-15%
Mammut Lovak, Festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
5 000 Ft
4 250 Ft
-15%
Clementoni Első puzzle - Peppa (20829)
A Clementoni egy kíváló minőségű olasz termékcsalád. Kirakóik között számtalan mintát megtalálhat minden puzzle-rajongó korosztálytól függetlenül.
2 750 Ft
2 340 Ft
-15%
Mammut Kutya, Haladó festés számok után
A művész benned él!
Próbáld ki a festés számok utáni alkotás örömét. Kövesd az útmutatót és a megjelölt számok és festékek alapján egy tökéletes műalkotást hozhatsz létre. A festőkészlet nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek is remek kikapcsolódás.

A szettben mindent megtalálsz ami a kép megalkotásához szükséges. A festéket nem kell hígítani a tökéletes fedés végett. Minden használat után az ecsetet mosd ki langyos mosószeres vízzel.

A csomag tartalma:
kartonkép
akrilfestékek
ecset
6 100 Ft
5 190 Ft
-26%
Super Wings Átalakuló repülők 4db (720040H)
Ebben a menő készletben most kedvenc meséd, a Super Wings négy szereplője egyszerre lehet a Tiéd! A szettben megtalálod Police Paul-t, Jett-et, Astra-t ésáBonnie is! Mindegyik repülő egyetlen mozdulattal robottá alakítható, így a földön és az égen is kalandozhatnak!
9 495 Ft
7 120 Ft
-15%
Clementoni - Mackó Lackó interaktív plüss maci (50343)
A Clementoni Baby legújabb interaktív plüss macija, Mackó Lackó tökéletes választás lesz a babádnak, hiszen amellett, hogy édes és ölelnivaló, a pihe-puha fülecskéi olyan anyagból készültek, amit bátran megrágcsálhat a kicsi. Emellett öt interaktív gombja is van, melyek közül kettő a mancsán, kettő a talpán és egy pedig a pocakján található, melyeket megnyomva a maci számokkal és betűkkel kapcsolatos dolgokat mesél neki, vagy éppen kellemes dalokat is hallgathat a pihentető szundizáshoz. A mackó mérete kb. 30 centiméter.
12 350 Ft
10 500 Ft
-10%
Revell Model Set Battleship Gneisenau 1:1200 (65181)
Az 1:1200 méretarányú Gneisenau csatahajó modellkészlet a második világháború történelmi német hadihajója előtt tiszteleg. A 48 alkatrészből álló készlet optimális egyensúlyt kínál a kihívás és az építés öröme között. A kész modell 188 mm-es hossza, 30 mm-es szélessége és 60 mm-es magassága lenyűgöző kiállítási darabbá teszi a modellt. A 12 éves vagy annál idősebb modellépítő rajongók számára tervezett készlet a 4. szintű kategóriába tartozik, így ideális a haladó modellépítők számára, akik már rendelkeznek tapasztalattal a modellek ragasztásában és festésében.
7 520 Ft
6 770 Ft

Ajánló

Újdonságok

Top model Ylvi Create Your Unicorn Colouring színező füzet matricákkal (0010534)
Top model Ylvi Create Your Unicorn Colouring színező füzet matricákkal Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 200 Ft
Razor Crazy Cart Shift 2.0 gázpedál (4043)
Razor Crazy Cart Shift 2.0 gázpedál Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
8 800 Ft
Razor Dirt Quad láncfeszítő (W25143060079)
Razor Dirt Quad láncfeszítő Játékunk új otthont keres. Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
2 300 Ft
Majorette Metal Series Toyota Celica GT Coupé Castrol fém kisautó (212052019)
Tűnj ki a tömegből ezzel a szürke színű Toyota Celica GT Coupé Castrol játékautóval és éld át a nem mindennapi játékautók vezetését! Nyisd ki az ajtajait, ülj be gyorsan a kormánya mögé és irány az autópálya! Gumiból készült kerekeivel biztos nem fogsz megcsúszni egyetlen kanyarban sem, ezért nyugodtan száguldhatsz vele a legmeredekebb hegyekben vagy a csúszós, tengerparti utakon is. Ne felejtsd el megmutatni a barátaidnak az új autódat, hiszen nem minden nap láthatnak egy ilyen Toyotát. Egy 1:64-es méretarányú, Metal Series szériás, fém játékautó vár minden autóimádó, háromévesnél idősebb fiúra.
2 800 Ft
Boszorkány jelmez 110-es (dressz, kalap) (20119)
Hűha, mindjárt itt a farsang, és te még el sem kezdtél készülni erre az izgalmas napra? Ne aggódj, nálunk jó helyen jársz, hiszen itt nagyon sokféle jelmezötlet vár rád! Válaszd az idei farsangra ezt a 110-es méretű boszorkányjelmezt és mutasd meg a barátaidnak, hogy te vagy a környék legcsinibb boszilánya! Vedd fel a dresszt, igazítsd meg a kalapodat és már indulhatsz is a jelmezversenyre, de csak ha elmúltál 2 éves! A szett tartalma: dressz, kalap. A kép illusztráció, a jelmez nem tartalmaz minden kiegészítőt!
9 000 Ft
Razor Power Core E90 elektromos roller komplett első kerék zöld (2049)
Razor Power Core E90 elektromos roller komplett első kerék zöld Add le rendelésedet és pár napon belül ott is lesz nálad!
5 050 Ft
Mega homokozó készlet műanyag 9 db-os zöld (342)
Szeretnéd feldobni akár a strandolást? Vagy csak szívesen játszanál a kertedben? Ebben aztán tényleg mindent megtalálsz! A mega homokozó szett által a kreativitásod mindenképp fejlődni fog. A készlet biztosan a segítségedre lesz. Találsz benne egy kis ásót a feladatod megkönnyítésére, és formákat, hogy sokkal többet tudj készíteni a kedvenc alakzatodból. A szitával könnyű szerrel fogod majd a homokot még jobb állagúra alakítani, amivel sokkal inkább hatékonyabb lesz majd dolgoznod. A vödör pedig jó szolgálatot fog tenni abban, hogy még biztosabban szállítsd a homokot az egyik helyről a másikba. Egy locsoló is a szett része, hiszen, ha alaposan fellocsolod a talajt mielőtt elkezded az építést sokkal formálhatóbb talajt kapsz. Strandon, parkban, de akár a kertben is játszhatsz vele, a sok színből álló készlet pedig biztosan végig jókedvvel fog eltölteni. A szépen elvégzett munka után pedig jöhet a jól megérdemelt frizbizés. Ugye milyen nagyszerű mókának hangzik? Már csak kosárba kell tenned a megfelelő készlete
3 000 Ft
Kalap csontokkal és tollakkal szürke (23818)
Szereted a borzongást és az ijesztő filmeket? Ráadásul a csontvázak a kedvenceid? Akkor változz idén farsangkor egy csontvázszellemmé és egészítsd ki a jelmezedet ezzel a csontos és tollas, szürke színű kalappal! Válassz egy hozzá illő, hátborzongató jelmezt, használj egy kevés foszforeszkálós arcfestéket és már indulhatsz is a jelmezversenyen! Állj össze egy vámpírral és mutassátok meg a boszorkányoknak, hogy most ti fogjátok elvinni a fődíjat! A kép illusztráció, a kalap 24 x 15 centiméteres.
5 390 Ft